Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2007. szeptember

Címoldal
Nyolc év távlatából
Községi hírek
Újabb jelentős pénzösszeg érkezik Adára
Folytatódik az egészségügyi intézmények felújítása és korszerűsítése
Vajdaság legkorszerűbb mentőautója Adán
Önkormányzati eseménynapló
Ülésezett a Községi Képviselő-testület
Új szak nyílt az adai zenedében
A középiskolában is becsöngettek
Muzslyai búcsú
A hídra várva...
Mozgalmas nyárvége
A pálya kezdetén
Tóth Istvánra emlékezünk
Kenyérszentelő kakaspaprikással
Újra együtt
Rendőrségi hírek
Hírek
A Vöröskereszt hírei
Fiatalok írják
Nyelvi figyelő
Ecsettel...
A két kép esete
Zöld levél
A munkáról szóló törvény
Sporthírek
Olvasói levél
Az eltűnt idő nyomában
Árnyas oldal
Tarka oldal
Impresszum

ÖNKORMÁNYZATI ESEMÉNYNAPLÓ

    08.9. A Tartományi Végrehajtó Tanácsban szerzõdést írtak alá a Tartományi közigazgatási, elõírások és nemzeti kisebbségek titkársága és az adai Római Katolikus templom, miszerint 500.000,00 dinár pénzeszközt hagynak jóvá a templom tatarozására. A szerzõdést Szauer Miklós, Zoran Dragin, illetve dr. Korhec Tamás írták alá.
    Újvidéken szerzõdést írtak alá vissza nem térítendõ eszközök odaítélésérõl az idegenforgalmi jelzések társ-pénzelésére 1.908.791,00 dinár értékben. A pályázati dokumentáció Koós Sándor községi menedzser kezdeményezésére készült el, amelyet a Tartományi Gazdasági titkárság elfogadott. A szerzõdést Siniša Laziæ titkár, valamint a községi elnök felhatalmazása alapján Zoran Dragin írta alá.
    08.11-15. Sikeresen megtartották a következõ rendezvényeket:
    1. a Delfin kupát, az Adica medencéiben, Dušan Teleèki, Ada KKT-ének elnöke nyitotta meg.
    2. Ada központjában az Aranykapu Mûvelõdési Egyesület által szervezett hagyományos vásárt, az Önkormányzat nevében Sóti Ernõ köszöntötte az egybegyûlteket.
    08.18. A VALDI-market megkezdte a beharangozott 2.500 m2 területû üzletközpont épületének építését Adán, a Dósa András és a Szabó Szepesi László utca keresztezõdésénél.
    08.18-19. A Szent István-nap alkalmából fogadások voltak Moholon, Palicson és Budapesten, ezeken Ürményi Ferenc, Ada község elnöke volt jelen. A moholi ünnepségen koszorúzást is tartottak. A budapesti XI. kerületben ez alkalommal kispályás labdarúgó tornát szerveztek az öregfiúk részére.
    08.23. Magyarkanizsán megtartották az egészségügyi turizmus regionális klaszterjának alapító közgyûlését, amelyen Ada községet Volford Attila, az Adica KV-t pedig Mikusák István képviselte. Aláírták az alapítószerzõdést, és meghatározták az egészségügyi turizmus klaszterja igazgató bizottságának összetételét.
    08.24. A polgármester kabinetjében az Adán felkészülõ szertornászok küldöttségének fogadására került sor. A küldöttséget Zoran Dragin alpolgármester fogadta.
    08.25. Nagyszabású Egészség-vásárt tartottak a Tartományi Egészségügyi Titkárság szervezésében. Ezen az Önkormányzatot Zoran Dragin képviselte.

Összeállította: Bakos Zoltán

septembar 2007.

Naslovna strana
Opštinske vesti
Bazar zdravlja
Dnevnik aktivnosti Lokalne samouprave
Mladi pišu
Molski dobošar
Obaveštenje
Vesti iz policije
Sportske vesti
Impresum


Design by VA