Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2007. szeptember

Cmoldal
Nyolc év távlatából
Községi hírek
Újabb jelentős pénzösszeg érkezik Adára
Folytatódik az egészségügyi intézmények felújítása és korszerűsítése
Vajdaság legkorszerűbb mentőautója Adán
Önkormányzati eseménynapló
Ülésezett a Községi Képviselő-testület
Új szak nyílt az adai zenedében
A középiskolában is becsöngettek
Muzslyai búcsú
A hídra várva...
Mozgalmas nyárvége
A pálya kezdetén
Tóth Istvánra emlékezünk
Kenyérszentelő kakaspaprikással
Újra együtt
Rendőrségi hírek
Hírek
A Vöröskereszt hírei
Fiatalok írják
Nyelvi figyelő
Ecsettel...
A két kép esete
Zöld levél
A munkáról szóló törvény
Sporthírek
Olvasói levél
Az eltűnt idő nyomában
Árnyas oldal
Tarka oldal
Impresszum

92 Rendrsgi hrek 92

    Bntnyek. A mlt hnap folyamn hivatali ktelessgbl 5 bnvdi feljelentst tett a rendrsg klnbz bntettek miatt, mint pl.: 1. msok letnek veszlyeztetse arra alkalmas trggyal az egyik delikvens ugyanis kalapccsal tmadt a msik polgrra, 2. betrses lops, amit Adn a Moa Pijade utcban lv egyik zlet ellen kvetett el az ismeretlen betr. Az okozott kr hozzvetlegesen 240.000 dinr. 3. tiltott kereskedelem, 4. a gazdasgban trtnt csals, 5. felhatalmazs nlkli gpkocsi hasznlat (!) magyarul, gpkocsi-lops bntette miatt. Az ellopott autt ksbb Zentn megtallta a rendrsg.
    Kzlekedsbiztonsg. Az elmlt hnapban ngy nagyobb forgalmi balesetet jegyzett a rendrsg. A sajt mr idejekorn kzreadta azt a hrt, hogy a moholi Nagyton slyos, a vezetre nzve letveszlyes baleset trtnt, amikor egy Honda motorkerkpr a vezetje figyelmetlensge miatt tkztt egy Jugo szemlygpkocsival, minek kvetkeztben a motoros rendkvl slyos testi srlseket szenvedett. Az anyagi krt 100.000 dinrra becslik. A msik baleset Adn a Lenin utcban, a Rodi zlet kzelben trtnt, amikor egy Zastava-101-es vezetje figyelmetlenl elztt egy kerkprost, lelkte az tra s a kerkpros knnyebb srlst szenvedett. A kvetkez baleset szintn a Rodi zlet kzelben trtnt, amikor autbusszal tkztt egy motorkerkpros. Az tkzst kveten az autbusz tbb mint 100 mteren t vonszolta utasaival egytt a motorkerkprt. A motor vezetje slyos, az utasa knnyebb testi srlst szenvedett. A kvetkez szerencstlensg a J. J. Zmaj utcban, a dupla kanyarban trtnt. Egy szlovk llampolgr gpkocsijval ttrt az t bal oldalra, tkztt a szembe jv gpkocsival. Egy szemly knnyebben megsrlt, az anyagi kr 30.000 dinr.
    Kzrend s kzbiztonsg. Ezzel a krdscsoporttal kapcsolatban a rendrsgtl inkbb statisztikai adatokat kaptunk, mintsem a trtnsek lerst, amibl a kvetkezket tudhatjuk meg: 2006 augusztushoz viszonytva ez v augusztusban 44%-kal kevesebb szablysrts trtnt (tavaly 29, az idn 16). A nyilvntartott 16 szablysrts a kvetkezkbl ll: - nyilvnos helyen trtn verekeds 7, - srtegets, verekedsre val kihvs 6, - msok biztonsgnak veszlyeztetse, - illetlen viselkeds l, - ms cselekmny 1.
    Ami az elkvetsek helyt illeti, legtbb szablysrts az utckon, tereken, kzterleten trtnt (10), a vendglt ipari ltestmnyekben (1), lakhzban, laksban (2), ms helyen (1).
    rdekes jelensg, hogy az elkvetsek ideje zmmel munkanapokon trtntek (8), 14 s 22 ra kztt, mg htvgeken csak kt szablysrts trtnt. A kihgsok elkveti: 12 frfi s 3 n, nagykorak, kzttk 1 kiskorval.

septembar 2007.

Naslovna strana
Opštinske vesti
Bazar zdravlja
Dnevnik aktivnosti Lokalne samouprave
Mladi pišu
Molski dobošar
Obaveštenje
Vesti iz policije
Sportske vesti
Impresum


Design by VA