Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2007. szeptember

Cmoldal
Nyolc év távlatából
Községi hírek
Újabb jelentős pénzösszeg érkezik Adára
Folytatódik az egészségügyi intézmények felújítása és korszerűsítése
Vajdaság legkorszerűbb mentőautója Adán
Önkormányzati eseménynapló
Ülésezett a Községi Képviselő-testület
Új szak nyílt az adai zenedében
A középiskolában is becsöngettek
Muzslyai búcsú
A hídra várva...
Mozgalmas nyárvége
A pálya kezdetén
Tóth Istvánra emlékezünk
Kenyérszentelő kakaspaprikással
Újra együtt
Rendőrségi hírek
Hírek
A Vöröskereszt hírei
Fiatalok írják
Nyelvi figyelő
Ecsettel...
A két kép esete
Zöld levél
A munkáról szóló törvény
Sporthírek
Olvasói levél
Az eltűnt idő nyomában
Árnyas oldal
Tarka oldal
Impresszum

A Vrskereszt hrei

A slyos kzlekedsi baleset miatt elhalasztott vradsi akcit szeptember 29-n tartjk meg Adn. Az Els Helyi Kzssg termben reggel 7-tl 11 rig fogadjk az nkntes vradkat, s krik ket, hogy minl tbben jelentkezzenek, hiszen nagyon nagy szksg van az letment vrre.
A Duga civilszervezettel egyttmkdve a Vrskereszt aktivisti 17 dik szmra tanszercsomagot lltottak ssze, amelyet a vlgyparti ltalnos iskolban adtak t. Maks va s Cabafi Edit tantn 3 iskolstskt s a 22-fle tanszert tartalmaz csomagot vehettek t a tanulk rszre. Az ugyanabba az pletbe jr vodsokat is megrvendeztettk, hiszen a 10 gyerek rszre is ksztettek csomagot, amelybe 9-fle segdeszkzt csomagoltak.
A Vrskereszt nyelvtanfolyamokat (angol, nmet, olasz), szmtgpes tanfolyamot (1. s 2. fokozat) s dolgozk rszre elssegly-nyjtsi tanfolyamot indt. Jelentkezni a 852-350-es telefonon vagy szemlyesen a Lenin u 46-os szm alatt lehet.
Az idn is megszervezik a Napsugaras sz elnevezs tallkozkat a 70 ven felli szemlyek rszre. Az Els Helyi Kzssgben szeptember 30-n, a Msodik Helyi Kzssgben oktber 7-n s a moholi nyugdjasok klubjban oktber 21-n vrjk az idseket. A mindenhol 15 rakor kezdd msorban fellpnek a zeneiskola, a Vadvirg HK s az Aranykapu ME tagjai.
A tbbszrs nkntes vradk rszre oktber 20-n szerveznek kirndulst az aracsi pusztatemplom s a trkbecsei vradk megltogatsra. A Tisza-parti telepls nevezetessgeinek megtekintse utn kzs ebden ltjk vendgl a Vrskereszt aktivisti s vradi vendgeiket. Jelentkezni oktber 15-ig lehet. Az utazs ra a vradk rszre 250 dinr.
Oktberben gyjtsi akcit szerveznek a rszorulk rszre. A ruha, a lbbeli, az lelmiszer s a tisztlkodsi szerek gyjtst az iskolban s vodkban is megszervezik. A pnzbeli seglyeket az ltalnos iskolk dikjai gyjtik, s a Vrskereszt 160-18794-51-es szmljra lehet befizetni.


Nagy rmet okozott a vrskeresztes csomagok osztsa
a trkfalusi iskolban

- ns

septembar 2007.

Naslovna strana
Opštinske vesti
Bazar zdravlja
Dnevnik aktivnosti Lokalne samouprave
Mladi pišu
Molski dobošar
Obaveštenje
Vesti iz policije
Sportske vesti
Impresum


Design by VA