Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

 
2004. május

Címoldal
Összeírják a parasztgazdaságokat
Napirenden a beruházások
Folytatódik a csatornahálózat kiépítése
Négy újság találkozója Muzslyán
Ada büszkesége, a Budzsák-tó
A népzenei KMV adai díjazottjai
Szoborleleplezés 1898-ban
Nyelvi figyelő
Legalizmus
Fájdalmas átalakulás - sivár valóság
Óvjuk környezetünket
XLVII. Zöld levél
Adai mondák nyomában
Zsengén jó a cukkíni
Visszanéz a múlt
Sakkmatt
Tisza menti tavasz
Fiatalok írják
Ismerjük-e községünket?
Rendőrségi hírek
Olvasóink a Körképről
Hírek
A baráti együttműködés jegyében
Élőújság Moholon
Tallózás
Versek
Süssünk - főzzünk együtt
Községünk amatőr festői
Tarka oldal
Impresszum

92 VESTI IZ POLICIJE 92

  • Posle duže vremena Odeljenje unutrašnjih poslova u Adi dobio je svog načelnika. Ministarstvo unutrašnjih poslova sa danom 5. maja imenovao je ZORANA TOPALSKOG za načelnika Odeljenja. Komandir policije ostao je ZDRAVKO KAŠAI, a njegov pomoćnik je MILAN OBRADOVIĆ.
  • Policija posebno zahvaljuje Prvoj i Drugoj mesnoj zajednici u Adi za pruženu materijalnu pomoć prilikom uredjenja i molovanja zgrade OUP-a.
  • U prošlom mesecu otkrivena su 9 krivičnih dela. Od toga pet se gone po službenoj dužnosti, što znači da je došlo do saznanja za izvršena dela radom policije, dok u 4 slučaja mere su preduzete po prijavi građana. Među ovim delima registrovano je i kriv. delo protivprirodni blud sa maloletnim licem.
  • U proteklom periodu desilo se 5 saobraćajnih nezgoda. Od toga 3 se desilo za vreme prvomajskih praznika. U 4 slučajeva uzročnici nezgode su bili biciklisti zbog nepravilnog učešća u saobraćaju.
  • U oblasti javnog reda i mira podneto je 10 prekršajnih prijava. Od toga po dve prijave podnete su zbog puštanja glasne muzike, točenja alkoholnog pića vidno pijanom licu, a po tri prijave zbog tuče na javnom mestu i nepristojnog ponašanja.
  • U zadnje vreme uočeno je veliki broj oštećenja i uništenja saobraćajnih znakova. Ovo delo do sada se tretiralo kao oštećenje tuđe stvari, ali od sada se kažnjava kao ugrožavanje javnog saobraćaja, za što predviđaju oštrije kazne. U prošlom mesecu je podneta krivična prijava zbog gore opisanog dela protiv dvojice učinioca.

 

 
maj 2004.

Naslovna strana
Organizovanost ateista
Potisko proleće
Mladi pišu
Vesti iz policije
Vesti
Impresum

 



Design by VA