Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

 
2004. május

Címoldal
Összeírják a parasztgazdaságokat
Napirenden a beruházások
Folytatódik a csatornahálózat kiépítése
Négy újság találkozója Muzslyán
Ada büszkesége, a Budzsák-tó
A népzenei KMV adai díjazottjai
Szoborleleplezés 1898-ban
Nyelvi figyelő
Legalizmus
Fájdalmas átalakulás - sivár valóság
Óvjuk környezetünket
XLVII. Zöld levél
Adai mondák nyomában
Zsengén jó a cukkíni
Visszanéz a múlt
Sakkmatt
Tisza menti tavasz
Fiatalok írják
Ismerjük-e községünket?
Rendőrségi hírek
Olvasóink a Körképről
Hírek
A baráti együttműködés jegyében
Élőújság Moholon
Tallózás
Versek
Süssünk - főzzünk együtt
Községünk amatőr festői
Tarka oldal
Impresszum

Olvasóink a Körképről

    Gulyás Margit (1937), nyugdíjas: A lapot az első számtól kezdve megvásárolom, azóta rendszeres olvasója vagyok a Körképnek. Tájékoztatásával elégedett vagyok, ír mindenről, ami a nagy általánosságot érdekli, nem látok benne felesleges írásokat, ellenben hiányolom belőle a szépirodalmat, a verseket. Az újság szemmel láthatóan fejlődött, tetszik a külseje és a tartalma egyaránt. Miután elolvasom, nagyobb részt megtartom továbbra is, de szívesen odaadom másoknak is elolvasni. Az újságnak csak gratulálni tudok, maradjon továbbra is ilyen.

    V. N., háziasszony: Valójában nem ismerem az újságot, eddig egy-két szám akadt a kezembe, nem mondhatok véleményt róla.

    Csuvik Csaba (1966) - vállalkozó: Az újságot kezdettől fogva megveszem, és most már az egész család elolvassa. A tájékoztatásával elégedett vagyok, szinte ez az egyetlen helyi hírforrás. Egy rovatra sem szavazok, hogy maradjon-e vagy megszűnjön, minden esemény, ami a községben történik, érdekel, viszont a szórakoztató oldalt nem olvasom. Arra apellálok, hogy minél több helyi információt tartalmazzon, bemutatni mindazt, ami Adán történik, legyen az emberekkel vagy eseményekkel kapcsolatos. Tükre kell, hogy legyen egy közösségnek. Az újságot, mint ahogy mondtam is, mindannyian elolvassuk, de ahogy a többi lapot, ezt sem őrizzük meg. Az öt éves évfordulóra csak gratulálni tudok, minden elismerésem, hogy ebben a pénztelen világban meg tud jelenni. Kívánom, hogy továbbra i sikeres legyen, és még sokáig éljen!

    Mészáros Mária (1942) - nyugdíjas: Az első számtól kezdve rendszeres vásárlója vagyok a Körképnek. Szükségesnek tartok egy ilyen lapot, hisz belőle értesülünk sok mindenről. Tárgyilagosan tájékoztat bennünket, nem mélyed bele személyes dolgokba, nincs benne intrika. Több olyan rovat is szerepel benne, melyek színesebbé teszik az újságot, melyek nélkül nem lenne egész. Személy szerint mellőzném a főzőcske rovatot, viszont fontosabbnak tartom a sportról írni, bármilyen formában is. Az újságot nem dobom el, miután elolvastam, tovább küldöm Zita lányomnak Németországba és Zoli fiamnak Magyarországra. Így, rajtam kívül az egész család elolvassa, sőt, ők is tovább adják az ottani ismerőseiknek, főleg adaiaknak. A szerkesztőségnek azt üzenem, nem szabad megengedni, hogy megszűnjön, az egészséges kritikát el kell fogadni, mert csak hasznos lehet.

 
maj 2004.

Naslovna strana
Organizovanost ateista
Potisko proleće
Mladi pišu
Vesti iz policije
Vesti
Impresum

 



Design by VA