Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2011. június

Címoldal
Ada-napi programok
Községi hírek
Képes beszámoló a Bartók Béla Zeneiskola életéről
Tíz évvel ezelőtt…
Nyitott szemmel jártam
IX. Tavaszi Vadvirág Fesztivál
Mamika
Elhordta a kibérelt földet
Megvallani és továbbadni a hitet
Ezüstfenyő a bosszú áldozata
Búzavirág énekcsoport - Törökfalu
Táncos kárpát-medencei barangolás
Vidámság az Idősek klubjában
Munka, munka, munka
Falusi turizmus
Hírek
Rendőrségi hírek
Fiatalok írják
Gyermekszínjátszóink jubileuma - VI.
Nyelvi figyelő
Teológiai gondolatok
Zöld levél
Sport
Az eltűnt idő nyomában
Árnyas oldal
Tarka oldal
Impresszum

92 Vesti iz policije 92

    Prema saopštenju policije mesec maj je sa aspekta bezbednosti, bio je veoma miran. Mada su registrovana 20 krivičnih dela, među njima nije bilo teških dela. Sa nepoznatim izvršiocem registrovano je 11 dela, od čega 7 je još u toku meseca rasvetljena. U jednom slučaju izvršilac je uhvaćen na delu, a od jednog preprodavca oduzeta je oko 100 CD-a u Molu, zbog sumnje da su isti falsifikovani.
    Policija u Novom Kneževcu podnela je krivičnu prijavu protiv Dijane F. (1989) i Alena P. (1991) iz Ade, zbog osnova sumnje da su se 3. juna u prepodnevnim satima ušunjali u kuću I.S.  i otuđili zlatan nakit i manju količinu evra u ukupnoj vrednosti od 18.000 dinara.
    Policijski službenici u Adi rasvetlili su više krađa i teških krađa, koje su se dogodile tokom maja na području opštine Ada. Tako je podneta kriv. prijava protiv Zorana K. (1975) i Marijane N. (1987) iz Lalića, opština Odžaci i Alena P. (1991) iz Ade, zbog osnova sumnje da su se 28. maja u prepodnevnim satima u mestu Sterijino selo ušunjali u kuću K.K., a u Utrinama provalili u kuću Ž.T. i odneli novac, zlatan i srebrni nakit, i oštećenima pričinili materijalnu štetu od oko 150.000 dinara.
    Podneta je svega 4 prekršajna prijava uglavnom zbog nedoličnog ponašanja i vređanja. Iz oivoga se vidi da u prošlom mesecu nije ozbiljno poremećen javni red i mir.
    Registrovano je 7 saobraćajnih nezgoda u kojima dva lica su lakše povređena, a materijalna šteta se ceni na oko 300.000 dinara. Zadržano je 5 vozača zbog alkoholisanosti veće od 1.20 promila. Sa ovim u ovoj godini do sada 23 vozač je izgubio vozačku dozvolu zbog alkoholisanosti.

    Policija upozorava a ujedno i poziva sve goste koji posećuju bazenski kompleks, da parkirano vozilo propisno obezbeđuju, nikakve vrednosti ne ostavljaju u njima da ne daju povod za provalu vozila. Isto tako i u krugu bazena adekvatno čuvaju svoje stvari, a vrednosne stvari ostavljaju u kazetama kod ulaza.

juni 2011.

Naslovna strana
Programi povodom Dana Ade
Opštinske vesti
Спасовдан - слава православног храма у Ади
Odvukao iznajmljenu zemlju
Vesti
Vesti iz policije
Aktivnosti sindikata
Impresum


Design by VA