Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

 
2004. október

Címoldal
A községi képviselő testület alakuló üléséről
Megalakult az Első Helyi Közösség új tanácsa
Aszfaltozás Adán
Ezer arca van a boldogságnak
A nyelvi stílus
Hol vannak a fiatalok?
Szenvedély- betegségektől mentes élet
A víz az élet forrása
Idényzárás az Üdülőközpontban
Testvértelepülésünk ünnepe
Ne mondd még, hogy Isten veled!
Kánya Bandi, az adai betyár
Mohol nagyközség
Kiállítás
LII. Zöld levél
Tisza menti fúvósok Százhalombattán
Foglalkozások, képzések, véradási akciók...
Rendőrségi hírek
Fiatalok írják
Evangelizációs rendezvény Adán
Barátkozás, sporttalálkozó
Siess
Hírek
Községünk amatőr festői
Tarka oldal
Impresszum

92 VESTI IZ POLICIJE 92

  • Dana 1. 09. o.g. podneta je krivična prijava protiv L. L. iz Mola, koji je u Molu u ul. B.Jedinstva ušunjavanjem u kuću uduzeo je 13000 dinara.
  • Dana 2. sept. O.Š. iz Mola sa štapom je napao u svom dvorištu M.M. i naneo mu teške telesne povrede. Protiv O.Š. podneta je krivična prijava.
  • Dana 5.09. u ugostiteljskom objektu Vojvodina u Adi, pronađena je jedna falsifikovana novčanica od 1000 dinara. Novac je poslat na veštačenje.
  • Prilikom kontrole saobraćaja pronađeno je vozilo uvezen iz inostranstva po najnovojim propisima, ali bilo je starije od 6 godina, pa zbog toga protiv uvoznika pokrenut je carinski prekršaj.
  • Dana 10.09. na uglu ulice Ž. Zranjanina i Njegoševe, desila se teška saobraćajna nezgoda. Maloletna devojčica N.M. iz Ade, sa biciklom iz ul. Njegoševe nekontrolisano je izletela na glavni put i sudarila se sa putničkom vozilom. U sudaru devojčica je zadobila tešku telesnu povredu kao i suvozač takodje maloletni S.D. Isti su odmah prebačeni u senćansku bolnicu. Pored toga na vozilu je nastala materijalna šteta od oko 40.000 dinara.
  • Dana 11. sept. oko 20,45 časova desila se neobična saobraćajna nezgoda na putu između Ade i Mola. Sudarila su se dva biciklista i tako nesretno su pali da su zadobili teške telesne povrede.
  • D.P. "Potisje" podneo je oštetni zahtev OUP-u na iznos od 992.000 dinara, iz razloga što su iz magacina sivog liva u vremenu između 27. avgusta i 2. septembra nestali razni proizvodi u na- vedenoj vrednosti. Zbog ove okolnosti podneta je krivična prijava protiv nepoznatog izvršioca. Istraga je u toku.
  • Dana 15. sept. – posle sezona kupanja – izbio je požar u novoizgradjenom ugostiteljskom objektu FRAJLA na štrandu u Adi, vlasništvo N.S. iz Mola. U požaru potpuno je izgoreo čitav objekat kai i uredjenje. Šteta se ceni na oko 90.000 dinara. Uzrok požara je kratki spoj u neisključenom električnom aparatu.
  • Dana 16.09. u ul. Moša Pijade dogodila se saobraćajna nezgoda, kada je Š.F. izlazeći sa motorbiciklom iz ul. Aranj Janoša, nije dao prvenstvo prolaza vozilu na glavnom putu, takođe motobiciklu, sudarili su se i isti je zadobio teške telesne povede – prelom podkolenice.
  • Dana 19.09. desila se saobraćajna nezgoda na raskrsnici ulice Đure Đakovića i Senćanskog puta, kada je vozač H.G. iz Ade sa vozilom Z-750 izleteo na glavni put i sudario se sa kamionom iz Trešnjevca. Povređenih nije bilo, materijalna šteta je oko 30.000 dinara
  • Dana 21. sept. podneta je krivična prijava protiv V.P. i M.L. iz Ade, zbog osnovane sumnje da su u 2003 god. izvršili kriv.delo pribavljanja imovinske koristi na štetu dobavljača.
  • Dana 21. sept. podneta je kriv. prijava protiv D.Z. iz Ade zbog osnovane sumnje da je izvršio kriv. delo zloupotrebe službenog položaja i ovlašćenja, jer je drugom licu omogućio pribavljanje protivpravne imovinske koristi u iznosu od 98.000 dinara.
  • Podneta je kriv.prijava protiv M.B. iz Beograda zbog osnovane sumnje da je izvršio krivčno delo prevare na štetu firme DEMAKO iz Ade, kojom prilkikom je sebi pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 240.000 dinara.
  • Noću 26. sept. oko 02,00 časova ispred disko kluba Karijači, izbila je masovna tuča u kojoj je učestvovalo 12 lica, među kojima je bilo i maloletnih osoba pa i devojaka. Svi su bili pod uticajem alkohola. Protiv istih pokrenut je prekršajni postupak.
  • Na regionalnon putu br. 122 između Ade i Sente desila se saobraćajna nezgoda, na taj način što je vozač J.P. iz Ade, vozeći kola u pijanom stanju i bez vozačke dozvole, usled velike brzine sleteo je sa puta. Vozač, kao i putnici P.N. i P.A. iz Ade, zadobili su teške telesne povrede. Materijalna šteta na vozilu je oko 70.000 dinara.

oktobar 2004.

Naslovna strana
Započeti radovi na rekonstrukciji O.Š. "Novak Radonić" u Molu
Iz života Sindikata
Vesti iz policije
Mladi pišu
Impresum


Design by VA