Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

 
2004. október

Címoldal
A községi képviselő testület alakuló üléséről
Megalakult az Első Helyi Közösség új tanácsa
Aszfaltozás Adán
Ezer arca van a boldogságnak
A nyelvi stílus
Hol vannak a fiatalok?
Szenvedély- betegségektől mentes élet
A víz az élet forrása
Idényzárás az Üdülőközpontban
Testvértelepülésünk ünnepe
Ne mondd még, hogy Isten veled!
Kánya Bandi, az adai betyár
Mohol nagyközség
Kiállítás
LII. Zöld levél
Tisza menti fúvósok Százhalombattán
Foglalkozások, képzések, véradási akciók...
Rendőrségi hírek
Fiatalok írják
Evangelizációs rendezvény Adán
Barátkozás, sporttalálkozó
Siess
Hírek
Községünk amatőr festői
Tarka oldal
Impresszum

BARÁTKOZÁS, SPORTTALÁLKOZÓ
Gerontológiai központok, szociális otthonok találkozója Adán

    A moholi Idősek otthona szervezésében október 2-án egész napon át Adán a Műszaki Középiskola sportpályáin tartották meg a vajdasági gerontológiai központok és szociális otthonok baráti sporttalálkozóját, egy szerbiai vendég, a kragujevaci gerontológiai központ részvételével.
    A találkozó részleteiről Nacsa István, a moholi Idősek otthona igazgatója így számolt be:
    - A baráti sporttalálkozó sorrendben a harmadik ilyen rendezvény Vajdasági szinten. Az első találkozót Zomborban, a másodikat Szabadkán tartották meg. E rendezvények célja, hogy különböző sportágakban összemérjük erőinket és ügyességünket, nem utolsós sorban pedig, hogy barátkozzunk egymással, és ily módon is bővítsük kapcsolatainkat. Az adai sportvetélkedőre a következő intézményekből érkeztek vendégek: Szabadkáról a Gerontológiai Központ és a Kolevka, Zomborból a Gerontológiai Központ, Apatinból az Idősek Otthona, Újvidékről a Gerontológiai Központ, Bácskossutfalváról (Moravica) a Sérült Gyermekek és Fiatalok Otthona, Csúrogról a Lelki Betegek Otthona, Kragujevacról a Gerontológiai Központ, és Moholról a házigazda Idősek Otthona.
    A csapatok kispályás futballban, röplabdában, pikádóban és kötélhúzásban mérték össze erejüket A versenyek a késő délutáni órákban fejeződtek be, és sportágakként így alakult a helyezés:
    I. kisfutballban: 1. Szabadka 2. Mohol 3. Zombor
    II. röplabdában, nők: 1. Apatin 2. Ger. Központ Szabadka 3. Kolevka Szabadka férfiak: 1.-2. Zombor és Kolevka Szabadka 3. Ger. Központ Szabadka
    III. pikádóban, nők: 1. Mohol 2. Csúrog 3. Apatin férfiak: 1. Kolevka Szabadka II. Mohol 3. (megosztottan) Újvidék és Kragujevac
    IV. kötélhúzásban, nők: 1. Moravica 2. Ger. Központ Szabadka 3. Kolevka Szabadka férfiak: 1. Mohol 2. Moravica 3. Zombor
    Összesített eredmények alapján a moholi Idősek Otthona szerezte meg az első helyet. Második a Kolevka és Ger. Központ Szabadka, a harmadikak a zomboriak lettek.
    A sporttalálkozó egy közös vacsorával ért véget, ahol már baráti hangulatban töltöttek el néhány órát a vendégek. Ekkor került sor az eredmények hivatalos kihirdetésére is.

Bálizs Géza

oktobar 2004.

Naslovna strana
Započeti radovi na rekonstrukciji O.Š. "Novak Radonić" u Molu
Iz života Sindikata
Vesti iz policije
Mladi pišu
Impresum


Design by VA