Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

 
2004. október

Címoldal
A községi képviselő testület alakuló üléséről
Megalakult az Első Helyi Közösség új tanácsa
Aszfaltozás Adán
Ezer arca van a boldogságnak
A nyelvi stílus
Hol vannak a fiatalok?
Szenvedély- betegségektől mentes élet
A víz az élet forrása
Idényzárás az Üdülőközpontban
Testvértelepülésünk ünnepe
Ne mondd még, hogy Isten veled!
Kánya Bandi, az adai betyár
Mohol nagyközség
Kiállítás
LII. Zöld levél
Tisza menti fúvósok Százhalombattán
Foglalkozások, képzések, véradási akciók...
Rendőrségi hírek
Fiatalok írják
Evangelizációs rendezvény Adán
Barátkozás, sporttalálkozó
Siess
Hírek
Községünk amatőr festői
Tarka oldal
Impresszum

92 RENDŐRSÉGI HÍREK 92

  • Bűnvádi feljelentést tett a rendőrség L. L. moholi lakos ellen, aki szept. elején besurrant Moholon a Testvériség Egység 34/a. sz. alatti házba, és onnan 13.000 dinárt vitt magával.
  • Szept. 2-án O.S. moholi lakos betért M.M. udvarába, ott szóváltás közepette egy husánggal támadt a házigazdára, és súlyos testi sérülést okozott neki. O.S. ellen bűnvádi feljelentés készült.
  • Szept. 5-én a Vojvodina büfében egy 1000 dinárost találtak, amely nagy valószínűséggel hamis. A pénzt szakértői véleményezésre küldték.
  • A közúti forgalom ellenőrzése alkalmával a rendőrség egy hat évnél idősebb személygépkocsira bukkant, ami a vámelőírásokkal ellentétesen került az országba, ezért a vámelőírások megszegése miatt eljárás indult az elkövető ellen.
  • Szept. 9-én súlyos közúti baleset történt a Ž. Zrenjanin és a Njegoš utca találkozásánál. N.M. adai kislány kerékpárjával figyelmetlenül hajtott kik a főútra, és elütötte egy arra haladó személygépkocsi, amit S.M. moholi illetőségű vezetett. A baleset következtében a kislány súlyos testi sérüléseket szenvedett, ugyanakkor súlyosan megsérül a vezető mellett ülő kiskorú S.D. Mindannyiukat a zentai kórházba szállították. Az autón keletkezett anyagi kár 40.000 dinár.
  • Szept. 11-én 20,45 óra körül nem mindennapi baleset történt az ada-moholi új úton. Két kerékpáros ütközött melynek következtében olyan szerencsétlenül estek, hogy mindkettőjük súlyos testi sérülést szenvedett.
  • A Potisje T.V. kártérítési kérelmet nyújtott be a rendőrségnek 992.000 dinár értékben, azzal az indoklással, hogy augusztus 27-e és szept. 2-a közötti időszakban ilyen értékben különféle legyártott alkatrész tűnt el a raktárból. Ebből kifolyólag a rendőrség bűnvádi feljelentést készített ismeretlen elkövető ellen. A vizsgálat folyamatban van.
  • Szept. 16-án újabb forgalmi baleset történt a Moša Pijade utcában, amikor S.F. motorkerékpárral figyelmetlenül hajtott ki a főútra, és összeütközött a szintén motoros K.T.-vel. S.F. az esés következtében súlyos testi sérülést szenvedett – eltörött a combcsontja.
  • Szept. 19-én még egy közlekedési baleset történt Adán a Đ. Đaković és a Zentai út kereszteződésénél, ahol H.G. adai illetőségű Z-750-es személygépkocsival kihajtott a főútra és ütközött egy oromhegyesi tehergépkocsival. Sérülés nem történt, az anyagi kár30.000 dinár.
  • Szeptember 21-én bűnvádi feljelentést tett a rendőrség V.P. és M.L. adai lakosok ellen azzal az alapos gyanúval, hogy törvénytelen anyagi javakra tettek szert ügyfeleik kárára.
  • Ugyancsak szept. 21-én készült bűnvádi feljelentés D.Z. adai lakos ellen azzal az alapos gyanúval, hogy hivatali visszaélés bűntettét követte el, mert másokat törvénytelen módon anyagi javakhoz juttatott 98.000 dinár értékben.
  • Bűnvádi feljelentés készült M.B. belgrádi illetőségű személy ellen azzal a gyanúval, hogy csalás bűntettét követte el az adai Demako firma ellen, aminek következtében törvénytelen úton 240.000 dináros anyagi haszonra tett szert.
  • Szeptember 26-án éjjel két órakor a Cariacci disko klub előtt tömegverekedés tört ki az ott szórakozó fiatalok között. A verekedésben néhány kiskorú, sőt még kislány is részt vett. Mindannyian kisebb-nagyobb mértékben, ittas állapotban voltak. Mindannyiuk ellen szabálysértési eljárás indult.
  • Az Ada és Zenta közötti regionális úton súlyos közlekedési baleset történt szeptember 25-én, amikor J.P. adai illetőségű ittas állapotban és hajtási jogosítvány nélkül vezette autóját olyan sebességgel, hogy elvesztette uralmát a kormány fölött, lesodródott az útról, és ennek következtében a vezető és két utasa is súlyos testi sérüléseket szenvedtek. A kocsin keletkezett kár 70.000 dinár.

oktobar 2004.

Naslovna strana
Započeti radovi na rekonstrukciji O.Š. "Novak Radonić" u Molu
Iz života Sindikata
Vesti iz policije
Mladi pišu
Impresum


Design by VA