Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

 
2004. október

Címoldal
A községi képviselő testület alakuló üléséről
Megalakult az Első Helyi Közösség új tanácsa
Aszfaltozás Adán
Ezer arca van a boldogságnak
A nyelvi stílus
Hol vannak a fiatalok?
Szenvedély- betegségektől mentes élet
A víz az élet forrása
Idényzárás az Üdülőközpontban
Testvértelepülésünk ünnepe
Ne mondd még, hogy Isten veled!
Kánya Bandi, az adai betyár
Mohol nagyközség
Kiállítás
LII. Zöld levél
Tisza menti fúvósok Százhalombattán
Foglalkozások, képzések, véradási akciók...
Rendőrségi hírek
Fiatalok írják
Evangelizációs rendezvény Adán
Barátkozás, sporttalálkozó
Siess
Hírek
Községünk amatőr festői
Tarka oldal
Impresszum

MEGALAKULT AZ ELSŐ HELYI KÖZÖSSÉG ÚJ TANÁCSA
Elnök Vastag János, elnökhelyettes Sáfrány Ágnes

    Szeptember 19-én a tartományi és helyhatósági választásokkal egyidejűleg a HK polgárai megválasztották az Első Helyi Közösség tanácsának 15 tagját is. Név szerint az I. választóegységből: CSUVIK DEZSŐ, BAJÚSZ ZSUZSANNA, és SÁFRÁNY ÁGNES, a II. választóegységből: VELICKI STEVAN ÉS MRDANOV DRAGOLJUB, a III. választóegységből: GAJDOS ISTVÁN és POPOVIC BILJANA, a IV. választóegységből: TÖRÖK LÁSZLÓ, SMIT KÁROLY és TÓTH OTTILIA, az V. választóegységből: KELEMEN JÓZSEF és VASTAG RÓBERT, a VI. választóegységből: GYETVAI PÉTER, ÜRMÉNYI FRIGYES és VASTAG JÁNOS.
    Szeptember 30-án tartotta meg a tanács alakuló ülését, melyen részt vettek az előző tanács tagjai is. Az I HK választási bizottságának elnöke, ifj. Búcsú Árpád részletes beszámolót tartott a választásokról. Elmondta, hogy semmilyen rendellenesség nem történt a választásokon. Megdicsérte és megköszönte a választási és szavazatszedő bizottság tagjainak munkáját. A végén kiemelte, hogy örömmel vállalta ezt a feladatot, mert meggyőződése, hogy a helyi közösség az az intézmény, amely legtöbbet segít a polgároknak problémáik megoldására. Ez az I HK-ben biztosan így van, mivel többször is tapasztalta. A választási eredmények elfogadása után az új tanács tagjai aláírták az ünnepélyes nyilatkozattételt, és megválasztották a tanács elnökét, és helyettesét. Egyhangúlag választották meg Vastag Jánost elnökké, a helyettesévé pedig Sáfrány Ágnest.
    Vastag János megválasztott elnök, akinek ez a harmadik négyéves megbízatása, röviden beszámolt, milyen kérdésekkel foglalkozott a tanács az elmúlt négy évben. Kiemelte, hogy létszámhiány miatt egyetlen egy ülést sem kellett elhalasztani. Meggyőződése, hogy az új tanács tagjai is mindent megtesznek majd, hogy a vállalt megbízatást sikeresen elvégezzék.
    Gecse István, az I HK titkára megköszönte az eddigi tanácstagoknak a fáradozásait és munkáját, amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az I HK sikeresen el tudta végezni mindazon tevékenységeket és munkákat, amiért valójában létezik, és ahhoz, hogy az Első Helyi Közösséget és munkáját legtöbbször példaként emlegetik. Szolid ajándékot adott át a szakszolgálat nevében.
    A titkár gratulált az újonnan megválasztott tanácstagoknak, és rámutatott arra, hogy polgáraink figyelemmel kísérik munkánkat. Bizonyíték erre a választások eredménye, mivel az előző tanácsból induló jelöltek többsége újra bizalmat kapott, többségük már harmadszor. A folytonosság biztosítva van.

gi

oktobar 2004.

Naslovna strana
Započeti radovi na rekonstrukciji O.Š. "Novak Radonić" u Molu
Iz života Sindikata
Vesti iz policije
Mladi pišu
Impresum


Design by VA