Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2010. november

Címoldal
Amiben jók vagyunk és amiben kevésbé
Községi hírek, események
Jár a toronyóra
A Szennyvíztisztító alapkövének letétele
Ülésezett a II. Helyi Közösség tanácsa
Első helyi közösség
Gyöngyszem a sárban
Ünneprontó szeméthalmok a temetőben
Búzavirág énekcsoport - Törökfalu
1944-ről, harmadszor
Örömmel várjuk vissza
Söprögető diákok
Hírek
Rendőrségi hírek
Szakszervezeti hírek
Nyelvi figyelő
Teológiai gondolatok
Októberi események a moholi iskolában
Fiatalok írják
Moholy-Nagy képeslapjai
Zöld levél
Községünk a török hódoltság idején
Utcanevek, számok - II.
Az eltűnt idő nyomában
Árnyas oldal
Tarka oldal
Impresszum

Első helyi közösség

    A tanács november 11-én Vastag János elnökletével megtartotta sorrendben a 16. ülését, amelyen az előző ülés jegyzőkönyvének az elfogadása után, az elmúlt három hónapban elvégzett munkálatokról volt szó. Gecse István titkár beszámolójában kiemelte, hogy októberben kezdődött a November 29. utcában a szennyvízcsatorna kiépítése (300m) és amelynek kiépítése hamarosan befejeződik. A szerződésben foglalt beruházás 2,2 millio dinárba kerül. Továbbá szó volt róla, hogy hosszú idő után különböző tulajdonjogi kérdések miatt elkészül a tervdokumentáció a szennyvízcsatorna-hálózat kiépítésére az Alvég városrészre, amely magában foglalja mind a tíz utcát. Novemberben befejezik az eső- és talajvíz-elvezető csatornahálózat építését, úgyszintén az Alvégben.
    Októberben járdajavítási munkálatokra is sor került a Fodor Sándor és Zmaj Jovan utcákban. A Május 9. utcában nagyobb teljesítményű világítótestekkel felerősítették az utcai világítást.
    Az általános iskola udvarában található padokra deszkákat szereltek. Októberben facsemetéket, tujákat adtak azoknak a polgároknak akik ilyen igénnyel fordultak a HK-hez. A zöldövezetek, játszóterek karbantartása folyamatos volt.
    Mint minden ülésre, most is sok kérelem érkezett. Anyagi támogatást kapott az adai Vöröskereszt, a Szarvas Gábor Könyvtár, a Szerb Pravoszláv Egyházközösség, a Római Katolikus Egyházközösség, a Szarvas Gábor Nelyvművelő Egyesület, a Halász József Női Kézilabda Klub, a Midnight Táncklub, a Halász József Lovasklub és a Vén Fiáker Lovas-és Fiákerklub.

e-n

novembar 2010.

Naslovna strana
Opštinske vesti, događaji
Položen kamen temeljac prečistača otpadnih voda
Vesti
Vesti iz policije
Sindikalne akrivnosti
Impresum


Design by VA