Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2008. december

Címoldal
Álljunk meg egy pillanatra
Községi események
Karácsonyi gondolatok
Szép vers Karácsonyra
Út Eszék és Temesvár között
Most már nyugodtak vagyunk
A Szent Család
Karácsony
Mikulás-nap Moholon
Miki atyát és a Mikulást köszöntötték
Újabb elismerések a Termometalnak
Fából vaskarika
Tíz éves az Aranykapu
Sáros téli hónapjaink
Stop a mobbingnak
Az adai Önkéntes Tűzoltó Testület 125 éve (3.)
Hírek
Rendőrségi hírek
Csősz-ügyek
Fiatalok írják
Nyelvi figyelő 
In memoriam Gyurkovics Tibor
Zöld levél
Fridrik Tamás életműve nyomában (III)
Címeres nemeslevelek - VIII.
Sport
Az eltűnt idő nyomában
Árnyas oldal
Tarka oldal
Politikai Krónika
Impresszum

92 Rendőrségi hírek 92

    Bűntények. A múlt hónapban összesen 8 bűntényt regisztrált a rendőrség, ebből három esetben ismeretlen elkövetővel találta magát szemben. Két minősített lopás történt és egy kisebb lopás. A nyolc eset közül két bűntény maradt felderítetlen.
    Az egyik minősített lopás Moholon történt, amikor ismeretlen személy behatolt egyik házba, ahol nem tartózkodott senki, és nagyobb értékű ékszert vitt magával.
    Bűnvádi feljelentést tett a rendőrség Goran B. (1981) krivajai Krivaja futballklub játékosa el-len, aki az AFK–Krivaja futballmérkőzésnek (amelyet november 16-án játszották Adán) a 40. percében ököllel arcon ütötte a játékvezetőt. Ő ennek következtében félbeszakította a mérkőzést. A bűnvádi feljelentés azzal az alapos gyanúval készült, hogy a feljelentett megsértette a sportrendezvényeken való illetlen és erőszakos viselkedés megakadályozásáról szóló törvény előírásait.
    Közrend és közbiztonság. A múlt hónapban 5 szabálysértési feljelentés készült: két esetben sértegetés és három esetben verekedés vétsége miatt. A szabálysértések az utcán és italozókban történtek.
    Közlekedésbiztonság. Novemberben négy közúti baleset történt (a múlt és novemberében 13!), szerencsére csak anyagi károkkal végződtek, és nem volt közöttük súlyosabb kimenetelű. A balesetek okai: figyelmetlen előzés és kerülés, gyorshajtás stb.

    A rendőrség tovább folytatja megelőző és ismertető munkáját. A hónap folyamán nyílt órákat tartottak az iskolákban, továbbá bemutatták a tanulóknak a használatban lévő felszerelésüket, közvetlen betekintést nyerhettek a munkafolyamatokba stb.

decembar 2008.

Naslovna strana
Opštinski događaji
Molski dobošar
Vesti iz policije
Politička hronika
Impresum


Design by VA