Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

  2005. szeptember

Címoldal
Soha nem késõ
Megérkezett a gáz Moholra
Munkaerõ-átképzés
Újabb lépés a fejlõdés felé
Szeressük egymást, gyerekek!
Profitorientált gazda
Kékkeresztes fiatalok Norvégiában
Adára és Moholra látogatott a Karaðorðeviæ házaspár
Egyre több Ifixes program
Hódít a gitár és a fuvola
A Második Helyi Közösség utat aszfaltozott
Aranykapu-vásár, esõvel
Református istentisztelet Adán
Hírek
Rendõrségi hírek
Nyelvi figyelõ
Zöld levél
Fiatalok tollából
Olvasóink tollából
Télen-nyáron: uborka
UEFA-focisuli Adán és Óbecsén
Ha nyerhet, õ nyer
Péter Pán, a pálya ördöge
A Mlinproduktból Zion-City lett
Árnyas oldal
Tarka oldal
Impresszum

Asztalitenisz
A Mlinproduktból Zion-City lett

    Az adai asztalitenisz klub nevet cserélt, az egykori Mlinprodukt az õszi bajnokságban már Zion-City Asztalitenisz Klub néven szerepel. A névcsere oka, hogy az egyesület új fõszponzort talált a zentai Aleksiæ Viktornak, a Zion-City játékterem és számítástechnikai cég tulajdonosának személyében. Az egyesületet továbbra is támogatja a Bis-Produkt magáncég, illetve a játékosok szülei. Az elmúlt idényben az egyesület elsõ csapata a II. ligában szerepelt, a második csapat pedig a vajdasági ligában, ahonnan kiesett, emiatt az idén a bácskai ligában folytatja a versenyzést. A ligaküzdelmek kezdete elõtt a játékos-keretrõl, a felkészülésrõl és a jövõbeni célkitûzésekrõl érdeklõdtünk Körtvélyesi Ticián játékosedzõnél.
    – Az elkövetkezõ szezonban ismét két osztályban szerepelünk, az elsõ csapat a II. ligában, a második csapat pedig a bácskai ligában versenyez. A bajnokság egyébként október közepén kezdõdik. Az elsõ csapathoz leigazoltuk Tõke Jánost, aki a zentai asztalitenisz klub játékosaként a szuperligában versenyzett, és komoly erõsítésnek számít. A második csapatunk viszont azáltal erõsödött, hogy az elmúlt idényben a II. ligában szereplõ Szabó Ádám átkerült a második csapatban, és õsztõl a bácskai ligában fog játszani. Az elsõ csapatban Tõke János az elsõszámú játékos, Kuzma Balázs a második, Igor Miæiæ pedig a harmadikszámú, mellettük még Kaszás Árpád tartozik a keretbe. A második csapatban Szabó Ádám az elsõszámú játékos, kívüle még Kocsis Szürke Szabolcs, Könyves Dániel és Körtvélyesi Ticián alkotja a keretet. A felsoroltak biztos kezdõembernek számítanak. A bajnokság kezdetéig pedig kialakul, hogy kik lesznek a tartalékok.
    A csapat itthon készült a bajnokságra. A felkészülést augusztus elsején kezdtük napi két erõnléti edzéssel, majd fokozatosan tértünk át a technikai edzésekre, mostanában pedig a környékbeli csapatokkal játszunk edzõmérkõzéseket. Egyébként szeptember elsejétõl már javában folyik a versenysorozat, megkezdõdtek az egyéni országos versenyek és a különbözõ tornák, októbertõl pedig indul a ligaküzdelem. A bajnokság kezdetéig igyekszünk minél több edzõmérkõzést játszani, hogy Tõke János is minél többet eddzen a csapattal. Az a célunk, hogy összeszoktassuk a játékosokat, és megtaláljuk az ideális párost. Az elmúlt idény során az elsõ csapatban Miæiæ és Kuzma játszott párosban, megtörténhet, hogy ez Tõke jövetelével megváltozik – közölte Körtvélyesi Ticián.
    A játékosedzõ elmondta, hogy az elmúlt szezonban az elsõ csapat az 5. helyen végzett a II. ligában, melyet idõközben átszerveztek. Az idén a ligában szereplõ tíz csapatból hét vagy nyolc esélyes a bajnoki cím megszerzésére. Körtvélyesi megjegyezte, hogy az adai csapat az elsõ hat hely egyikére pályázik, és nagymértékben számítanak Tõke Jánosra. A bácskai ligában az idén tíz csapat indul. Az adai második csapat a bajnoki címre pályázik, mielõbb szeretnének visszatérni a vajdasági ligában. A múlt idényben a vajdasági liga 8. helyén végeztek, de az átszervezés következtében a tíz csapat közül nem kettõ, hanem négy esett ki, így az idén kénytelenek lesznek alacsonyabb rangfokozatban versenyezni.
    Körtvélyesi közölte, az egyesület vezetõsége nagy hangsúlyt fektet a sportág népszerûsítésére, ezért folyamatosan tájékoztatja a helybelieket a mérkõzések idõpontjáról és a csapatok eredményeirõl. Az a céljuk, hogy minél több nézõt csalogassak el a mérkõzésekre, valamint minél több gyermekkel kedveltessék meg az asztaliteniszt.

csin

septembar 2005.

Naslovna strana
Bračni par Karađorđević u poseti Adi i Molu
Osnovana zanatska zadruga u Molu
Molski Dobošar
Vesti iz policije
Plivanje
Impresum


Design by VA