Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

  2005. szeptember

Cmoldal
Soha nem ks
Megrkezett a gz Moholra
Munkaer-tkpzs
jabb lps a fejlds fel
Szeressk egymst, gyerekek!
Profitorientlt gazda
Kkkeresztes fiatalok Norvgiban
Adra s Moholra ltogatott a Karaorevi hzaspr
Egyre tbb Ifixes program
Hdt a gitr s a fuvola
A Msodik Helyi Kzssg utat aszfaltozott
Aranykapu-vsr, esvel
Reformtus istentisztelet Adn
Hrek
Rendrsgi hrek
Nyelvi figyel
Zld levl
Fiatalok tollbl
Olvasink tollbl
Tlen-nyron: uborka
UEFA-focisuli Adn s becsn
Ha nyerhet, nyer
Pter Pn, a plya rdge
A Mlinproduktbl Zion-City lett
rnyas oldal
Tarka oldal
Impresszum

Asztalitenisz
A Mlinproduktbl Zion-City lett

    Az adai asztalitenisz klub nevet cserlt, az egykori Mlinprodukt az szi bajnoksgban mr Zion-City Asztalitenisz Klub nven szerepel. A nvcsere oka, hogy az egyeslet j fszponzort tallt a zentai Aleksi Viktornak, a Zion-City jtkterem s szmtstechnikai cg tulajdonosnak szemlyben. Az egyesletet tovbbra is tmogatja a Bis-Produkt magncg, illetve a jtkosok szlei. Az elmlt idnyben az egyeslet els csapata a II. ligban szerepelt, a msodik csapat pedig a vajdasgi ligban, ahonnan kiesett, emiatt az idn a bcskai ligban folytatja a versenyzst. A ligakzdelmek kezdete eltt a jtkos-keretrl, a felkszlsrl s a jvbeni clkitzsekrl rdekldtnk Krtvlyesi Ticin jtkosedznl.
     Az elkvetkez szezonban ismt kt osztlyban szerepelnk, az els csapat a II. ligban, a msodik csapat pedig a bcskai ligban versenyez. A bajnoksg egybknt oktber kzepn kezddik. Az els csapathoz leigazoltuk Tke Jnost, aki a zentai asztalitenisz klub jtkosaknt a szuperligban versenyzett, s komoly erstsnek szmt. A msodik csapatunk viszont azltal ersdtt, hogy az elmlt idnyben a II. ligban szerepl Szab dm tkerlt a msodik csapatban, s sztl a bcskai ligban fog jtszani. Az els csapatban Tke Jnos az elsszm jtkos, Kuzma Balzs a msodik, Igor Mii pedig a harmadikszm, mellettk mg Kaszs rpd tartozik a keretbe. A msodik csapatban Szab dm az elsszm jtkos, kvle mg Kocsis Szrke Szabolcs, Knyves Dniel s Krtvlyesi Ticin alkotja a keretet. A felsoroltak biztos kezdembernek szmtanak. A bajnoksg kezdetig pedig kialakul, hogy kik lesznek a tartalkok.
    A csapat itthon kszlt a bajnoksgra. A felkszlst augusztus elsejn kezdtk napi kt ernlti edzssel, majd fokozatosan trtnk t a technikai edzsekre, mostanban pedig a krnykbeli csapatokkal jtszunk edzmrkzseket. Egybknt szeptember elsejtl mr javban folyik a versenysorozat, megkezddtek az egyni orszgos versenyek s a klnbz tornk, oktbertl pedig indul a ligakzdelem. A bajnoksg kezdetig igyeksznk minl tbb edzmrkzst jtszani, hogy Tke Jnos is minl tbbet eddzen a csapattal. Az a clunk, hogy sszeszoktassuk a jtkosokat, s megtalljuk az idelis prost. Az elmlt idny sorn az els csapatban Mii s Kuzma jtszott prosban, megtrtnhet, hogy ez Tke jvetelvel megvltozik kzlte Krtvlyesi Ticin.
    A jtkosedz elmondta, hogy az elmlt szezonban az els csapat az 5. helyen vgzett a II. ligban, melyet idkzben tszerveztek. Az idn a ligban szerepl tz csapatbl ht vagy nyolc eslyes a bajnoki cm megszerzsre. Krtvlyesi megjegyezte, hogy az adai csapat az els hat hely egyikre plyzik, s nagymrtkben szmtanak Tke Jnosra. A bcskai ligban az idn tz csapat indul. Az adai msodik csapat a bajnoki cmre plyzik, mielbb szeretnnek visszatrni a vajdasgi ligban. A mlt idnyben a vajdasgi liga 8. helyn vgeztek, de az tszervezs kvetkeztben a tz csapat kzl nem kett, hanem ngy esett ki, gy az idn knytelenek lesznek alacsonyabb rangfokozatban versenyezni.
    Krtvlyesi kzlte, az egyeslet vezetsge nagy hangslyt fektet a sportg npszerstsre, ezrt folyamatosan tjkoztatja a helybelieket a mrkzsek idpontjrl s a csapatok eredmnyeirl. Az a cljuk, hogy minl tbb nzt csalogassak el a mrkzsekre, valamint minl tbb gyermekkel kedveltessk meg az asztaliteniszt.

csin

septembar 2005.

Naslovna strana
Bračni par Karađorđević u poseti Adi i Molu
Osnovana zanatska zadruga u Molu
Molski Dobošar
Vesti iz policije
Plivanje
Impresum


Design by VA