Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

  2005. szeptember

Címoldal
Soha nem késõ
Megérkezett a gáz Moholra
Munkaerõ-átképzés
Újabb lépés a fejlõdés felé
Szeressük egymást, gyerekek!
Profitorientált gazda
Kékkeresztes fiatalok Norvégiában
Adára és Moholra látogatott a Karaðorðeviæ házaspár
Egyre több Ifixes program
Hódít a gitár és a fuvola
A Második Helyi Közösség utat aszfaltozott
Aranykapu-vásár, esõvel
Református istentisztelet Adán
Hírek
Rendõrségi hírek
Nyelvi figyelõ
Zöld levél
Fiatalok tollából
Olvasóink tollából
Télen-nyáron: uborka
UEFA-focisuli Adán és Óbecsén
Ha nyerhet, õ nyer
Péter Pán, a pálya ördöge
A Mlinproduktból Zion-City lett
Árnyas oldal
Tarka oldal
Impresszum

92 Vesti iz policije 92

    Kriminalitet. U avgustu mesecu beleženo je više kriviènih dela, meðu kojima na prvom mestu stoji krivièno delo sitno delo kraðe. Tokom meseca prijavljeno je ukupno 12 kraða, od toga najviše je kraða mobilnih telefona. Izgleda, da su kriminalcima dopala nepažnja kupaèa, što su naveliko i koristili, jer 5 telefona je ukraðena u rekreacionom centru, na bazenima, dok jedan iz privatne kuæe. Pored toga prijavljeno je kraða 2 motocikla, 1 radioaparata i DVD plejera iz automobila, novca, radio aparata i delova, a bila je jedna teška kraða, koja se odnosi na kraðu rezbarenog stola i stolice.
    Javni red i mir. U prošlom mesecu javni red i mir se kretao u granicama normale. Beleženo je 5 ozbiljnijih prekršaja kada su podnete prekršajne prijave. Ovi prekršaju su bili uglavnom tuèe na javnom mestu (ispred ugost. objekta Šogi u Molu, Karijaèi u Adi, na ulici, a èak i na dolmi.
    Saobraæaj. U avgustu desilo se 7 saobraæajnih nezgoda, od kojih jedan je sa posledicom smrti. Naime, dana 20. avgusta na novom putu izmeðu Ade i Mola (ul. Doša Andraša) usled prevelike brzine, putnièko vozilo kojom je upravljao J. M. iz Mola, sleteo je sa puta, nekoliko puta se prevrnuo i vozaè je zadobio teške povrede od èega je umro. Suvozaè P. M je zadobio lakše povrede, a šteta na kolima je 200.000 dinara. Pored ovoga, ostale nezgode su se desile uglavnom zbog nepažnje vozaèa iu u tim nezgodama uèestvovali su uglavnom putnièka vozila i bicikla. Inaèe ukupna materijalna šteta u svim nezgodama je 240.000 dinara.
    Pored navedenog, dana 4. avgusta, prilikom kontrole saobraæaja, od B. K. iz Mola, uz potvrdu privremeno je odiuzeto putnièko volzilo zbog osnovabne sumnje da su brojevi na šasije falsifikovani.
    Podneta je jedna krivièna prijava protiv P. M. iz Ade zbog kriv. dela nasilja u porodici. Dana 6. avgusta, u jutarnjim èasovima P. M. je u napitom stanju najpre je napao unuka sa vilama u svom dvorišto koga je ranio u levo rame, zatim je nasrnuo na svog sina koga je ranio u stomaku. Zadobijene rane, sreæom, nisu bile teške i povreðeni nisu bili u životnoj opasnosti.
    Podneta je jedna krivièna prijava protiv U. M. iz Mola, zbog ometanja službenog lica u vršenju posla.

septembar 2005.

Naslovna strana
Bračni par Karađorđević u poseti Adi i Molu
Osnovana zanatska zadruga u Molu
Molski Dobošar
Vesti iz policije
Plivanje
Impresum


Design by VA