Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

  2005. szeptember

Cmoldal
Soha nem ks
Megrkezett a gz Moholra
Munkaer-tkpzs
jabb lps a fejlds fel
Szeressk egymst, gyerekek!
Profitorientlt gazda
Kkkeresztes fiatalok Norvgiban
Adra s Moholra ltogatott a Karaorevi hzaspr
Egyre tbb Ifixes program
Hdt a gitr s a fuvola
A Msodik Helyi Kzssg utat aszfaltozott
Aranykapu-vsr, esvel
Reformtus istentisztelet Adn
Hrek
Rendrsgi hrek
Nyelvi figyel
Zld levl
Fiatalok tollbl
Olvasink tollbl
Tlen-nyron: uborka
UEFA-focisuli Adn s becsn
Ha nyerhet, nyer
Pter Pn, a plya rdge
A Mlinproduktbl Zion-City lett
rnyas oldal
Tarka oldal
Impresszum

92 Vesti iz policije 92

    Kriminalitet. U avgustu mesecu beleeno je vie krivinih dela, meu kojima na prvom mestu stoji krivino delo sitno delo krae. Tokom meseca prijavljeno je ukupno 12 kraa, od toga najvie je kraa mobilnih telefona. Izgleda, da su kriminalcima dopala nepanja kupaa, to su naveliko i koristili, jer 5 telefona je ukraena u rekreacionom centru, na bazenima, dok jedan iz privatne kue. Pored toga prijavljeno je kraa 2 motocikla, 1 radioaparata i DVD plejera iz automobila, novca, radio aparata i delova, a bila je jedna teka kraa, koja se odnosi na krau rezbarenog stola i stolice.
    Javni red i mir. U prolom mesecu javni red i mir se kretao u granicama normale. Beleeno je 5 ozbiljnijih prekraja kada su podnete prekrajne prijave. Ovi prekraju su bili uglavnom tue na javnom mestu (ispred ugost. objekta ogi u Molu, Karijai u Adi, na ulici, a ak i na dolmi.
    Saobraaj. U avgustu desilo se 7 saobraajnih nezgoda, od kojih jedan je sa posledicom smrti. Naime, dana 20. avgusta na novom putu izmeu Ade i Mola (ul. Doa Andraa) usled prevelike brzine, putniko vozilo kojom je upravljao J. M. iz Mola, sleteo je sa puta, nekoliko puta se prevrnuo i voza je zadobio teke povrede od ega je umro. Suvoza P. M je zadobio lake povrede, a teta na kolima je 200.000 dinara. Pored ovoga, ostale nezgode su se desile uglavnom zbog nepanje vozaa iu u tim nezgodama uestvovali su uglavnom putnika vozila i bicikla. Inae ukupna materijalna teta u svim nezgodama je 240.000 dinara.
    Pored navedenog, dana 4. avgusta, prilikom kontrole saobraaja, od B. K. iz Mola, uz potvrdu privremeno je odiuzeto putniko volzilo zbog osnovabne sumnje da su brojevi na asije falsifikovani.
    Podneta je jedna krivina prijava protiv P. M. iz Ade zbog kriv. dela nasilja u porodici. Dana 6. avgusta, u jutarnjim asovima P. M. je u napitom stanju najpre je napao unuka sa vilama u svom dvorito koga je ranio u levo rame, zatim je nasrnuo na svog sina koga je ranio u stomaku. Zadobijene rane, sreom, nisu bile teke i povreeni nisu bili u ivotnoj opasnosti.
    Podneta je jedna krivina prijava protiv U. M. iz Mola, zbog ometanja slubenog lica u vrenju posla.

septembar 2005.

Naslovna strana
Bračni par Karađorđević u poseti Adi i Molu
Osnovana zanatska zadruga u Molu
Molski Dobošar
Vesti iz policije
Plivanje
Impresum


Design by VA