Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

  2005. szeptember

Cmoldal
Soha nem ks
Megrkezett a gz Moholra
Munkaer-tkpzs
jabb lps a fejlds fel
Szeressk egymst, gyerekek!
Profitorientlt gazda
Kkkeresztes fiatalok Norvgiban
Adra s Moholra ltogatott a Karaorevi hzaspr
Egyre tbb Ifixes program
Hdt a gitr s a fuvola
A Msodik Helyi Kzssg utat aszfaltozott
Aranykapu-vsr, esvel
Reformtus istentisztelet Adn
Hrek
Rendrsgi hrek
Nyelvi figyel
Zld levl
Fiatalok tollbl
Olvasink tollbl
Tlen-nyron: uborka
UEFA-focisuli Adn s becsn
Ha nyerhet, nyer
Pter Pn, a plya rdge
A Mlinproduktbl Zion-City lett
rnyas oldal
Tarka oldal
Impresszum

92 Rendrsgi hrek 92

    Bnzs. Augusztusban tbb bncselekmny is trtnt kzsgnk terletn, melyek kzl ezttal a kisebb rtk lops dominlt: ugyanis 12 esetben rkezett bejelents a polgrok rszrl ebbl is legtbb a mobiltelefonok lopsra vonatkozik. A hnap folyamn 6 ilyen tpus lopst jelentettek be, ebbl 5 eset a medencknl trtnt. gy tnik, a tolvajok nagy rzkkel hasznltk a frdzk figyelmetlensgt, mert csak egy telefon tnt el a laksbl. Ugyanakkor egy slyos lops is volt, amikor a tettes nagyobb rtk faragott asztal s szkeket vitt magval.
    Bnvdi feljelentst tett a rendrsg P. M. adai lakos ellen csaldon belli erszak elkvetsnek alapos gyanja miatt. Az illet ugyanis augusztus 6-n az udvarban a reggeli rkba vasvillval elbb az unokjra tmadt, s a jobb vlln megsrtette, majd a sajt fira, t pedig hasba szrta. Szerencsre a srlsek nem voltak slyosak, gy egyik krosult sem volt letveszlyben.
    gyszintn bnvdi feljelents kszlt U. M. moholi lakos ellen azzal az alapos gyanval, hogy szndkosan akadlyozta a hivatali szemlyt munkjnak vgzse kzben.
    Kzrend s kzbiztonsg. A kzrend s kzbiztonsg llapota a mlt hnapban nem volt klnsebben veszlyeztetve. Mindssze 5 nagyobb kihgsban lpett kzbe a rendrsg, s tett szablysrtsi feljelentst az elkvetk ellen. Ezek a kihgsok mind nyilvnos helyen trtn verekedsekre vonatkoznak (a moholi Shogi, az adai Cariacci eltt, az utcn, st mg a tltsen is).
    Kzlekeds. A mlt hnapban 7 forgalmi baleset trtnt, melyek kzl egyik hallos ldozatot kvetelt. Augusztus 20-n az Adamoholi j ton, gyorshajts kvetkeztben letrt a gpkocsi az ttestrl, felborult, j nhnyat bukfencezett a levegben, s ennek kvetkeztben a vezet, J. M. belehalt a kapott srlsekbe, mg a mellette l utastrsa megszta knnyebb testi srlssel. Az autn totlis kr keletkezett, 200.000 dinrra becslik. A tbbi baleset fleg figyelmetlensg kvetkeztben fordult el, amikor kt esetben is gpkocsi s kerkpr, egy esetben pedig kt gpkocsi tkztt. A teljes anyagi kr 240.000 dinr.
    Augusztus 4-n a forgalom ellenrzse kzben a rendrsg ideiglenesen, igazols htrahagysval elkobozta B. K. moholi lakos gpkocsijt azzal az alapos gyanval, hogy az alvzszm hamistott. A vizsglat folyamatban van.

septembar 2005.

Naslovna strana
Bračni par Karađorđević u poseti Adi i Molu
Osnovana zanatska zadruga u Molu
Molski Dobošar
Vesti iz policije
Plivanje
Impresum


Design by VA