Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

  2005. szeptember

Cmoldal
Soha nem ks
Megrkezett a gz Moholra
Munkaer-tkpzs
jabb lps a fejlds fel
Szeressk egymst, gyerekek!
Profitorientlt gazda
Kkkeresztes fiatalok Norvgiban
Adra s Moholra ltogatott a Karaorevi hzaspr
Egyre tbb Ifixes program
Hdt a gitr s a fuvola
A Msodik Helyi Kzssg utat aszfaltozott
Aranykapu-vsr, esvel
Reformtus istentisztelet Adn
Hrek
Rendrsgi hrek
Nyelvi figyel
Zld levl
Fiatalok tollbl
Olvasink tollbl
Tlen-nyron: uborka
UEFA-focisuli Adn s becsn
Ha nyerhet, nyer
Pter Pn, a plya rdge
A Mlinproduktbl Zion-City lett
rnyas oldal
Tarka oldal
Impresszum

Jtk s szrakozs
UEFA-focisuli Adn s becsn

    Augusztus kzepn t napon t 200 gyermek, kztk 72 lny rszvtelvel focisulit tartottak az adai s az becsei labdargklubok plyjn. A Szrakoztat Focisuli (angolul: Open Fun Football Schools) elnevezs programot a Dn-, a Svd- s a Norvg Labdarg-szvetsg finanszrozta az UEFA vdnksge alatt, a hzigazda, az adai s az becsei nkormnyzat pedig a zkkenmentes lebonyoltshoz jrult hozz. Vidknkn tdik ve rendezik meg a Szrakoztat Focisulit, mely a tehetsges gyerekek felkutatsa mellett, a labdargst npszersti a legkisebbek krben.

    Az iskola els rszt becsn, a msodik rszt pedig Adn bonyoltottk le. Az iskola keretben ht s tizenkt v kztti adai, moholi, becsei s pterrvei gyerekek lnyok s fik jtkos, szrakozat mdon ismerkedtek meg a labdargs alapelemeivel. A jtkos foglalkozsokat azonos idben, tbb csoportban 12 edz s ugyanennyi segdedz irnytotta. Az iskola vezetje az becsei Vladimir Grbi, a vezetedz pedig az adai Sztri Attila volt. Egybknt, az iskolt megelzen az edzk s a segdedzk jlius vgn tbb napos szeminriumon vettek rszt a horvtorszgi Daruvron. Az iskola helysznn megjelent a projektum eszmei szerzje, a dn Andreas Levinsen, valamint Mitar Mrkela, a Crvena Zvezda FK Ifjsgi Futballiskoljnak igazgatja, a program megvalstsnak egyik els hazai szorgalmazja, valamint Milenko Popovi , a Szrakoztat Focisuli belgrdi irodjnak kpviselje.

    Az iskola megszervezsvel az adai s az becsei klub is jl jrt, mivel 150 labdt, jelzpznkat s az edzshez szksges ms segdeszkzket kapott ajndkba. Ezenkvl minden rsztvev gyermek a focisuli logjval elltott mezt, valamint sapkt, kulacsot s diplomt kapott emlkbe.

Csincsik Zsolt

septembar 2005.

Naslovna strana
Bračni par Karađorđević u poseti Adi i Molu
Osnovana zanatska zadruga u Molu
Molski Dobošar
Vesti iz policije
Plivanje
Impresum


Design by VA