Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2017. december

Címoldal
Karácsonyra várva
A Műszaki Iskola jótékonysági bálja
Őrizd a lángot!
Szabad-e bejönni ide betlehemmel?
Örvendjünk együtt!
Karácsonyi készülődés és közös fenyőfadíszítés
Megvásárolhatják a hangosító berendezést
Aranykezek Moholon
Új szakok ösztöndíjjal
„Hiánycikk” az ács és a kőműves
Tölgy pellettel is fűtenek
A felhőbe kerülnek a házi olvasmányok
A könyvtár napját ünnepelve
Mit jelent számodra a karácsony?
Cukorka és virgács
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi
Napsugaras ősz
Mikulás-várás Moholon
A munka, a vállalkozás és a pénz világa
Új előadásra készül az Adai Színtársulat
Ne csak nézzünk, hanem lássunk is!
Két elbeszélés az isteni Újszülöttről, Krisztusról
Nyelvi figyelő
Teológiai gondolatok
Tudta-e?
A vándorpatkány
Védjük a természeti kincseinket!
Önkormányzati hírek
Sakk
Félezer játékos a 14. Mikulás-kupán
Impresszum

Megvásárolhatják a hangosító berendezést
Az idén is sikeres volt az adai Műszaki Iskola Diákparlamentjének jótékonysági bálja

Az adai Műszaki Iskola Diákparlamentje november 18-án jótékonysági iskolabált szervezett a helyi Park Hotelban. A rendezvény bevételét ezúttal hangosító berendezés beszerzésére fordítják.

    A jótékonysági iskolabált tavaly szervezték meg először azzal a céllal, hogy 3D-s nyomtatót, információs monitort és kézi kamerát vásárolhassanak a tanulók számára. A diákparlament munkájának és az intézmény támogatóinak köszönhetően már üzemel a nyomtató, az iskolai eseményekről az előcsarnokban elhelyezett televíziókészülék révén tájékozódhatnak a tanulók, a kézi kamera segítségével pedig már számos kisfilm készült

    – A diákok számra nagyon sokat jelentett, hogy sokan mellénk álltak, és adományaikkal segítettek, hogy megvalósíthassuk a céljainkat – magyarázta Fleisz Zsolt, az iskola Diákparlamentjének elnöke. – Örülünk, hogy szép számban eljöttek a rendezvényre, és így is támogattak bennünket. Külön köszönet illeti a fellépő vendégeinket, a The E Squad mazsorettjeit, a Novak Radonić Művelődési Egyesület táncosait és a Midnight Táncklub tagjait, ők még ünnepélyesebbé tették az eseményt – tette hozzá a Diákparlament elnöke.
Az idei cél a hangosító berendezés volt. Az iskolában ugyanis számos kulturális rendezvényt és sporteseményt szerveznek, ezek megfelelő hangosítással még több ember számára élvezhetővé válhatnak. Eddig a hangosítást minden egyes rendezvényre és ünnepségre bérelnie kellett az intézménynek. A Műszaki Iskola, az Integrál Pedagógus Egyesület és a Diákparlament összefogásának köszönhetően azonban most egy újabb álom valósul meg.
    – A helyi vállalkozóknak, iskolánk partnereinek köszönhetően több mint száz értékes ajándékot tudtunk kisorsolni az est folyamán, így a bál résztvevői több mint nyolcszázötven tombolajegyet vásároltak meg. Ezenkívül még olyan cégek és magánszemélyek is voltak , akik nagyobb összeg átutalásával segítették a célunk megvalósítását. Így tehát összegyűlt a szükséges pénzmennyiség ahhoz, hogy mihamarabb megvásárolhassuk a hangosító berendezést – hangsúlyozta Fleisz Zsolt, a Diákparlament elnöke, és az iskola tanulói nevében ezúton is köszönetet mondott mindenkinek, aki támogatta őket az elképzeléseik megvalósításában.

Józó Mónika

decembar 2017.

Naslovna strana
Dobrotvorni bal Tehničke škole
Dve priče o božanskom Mladencu Hristu
Vesti iz lokalne samouprave
Šah
Impresum


Design by VA