Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2010. október

Címoldal
Halottainkra emlékezünk
Községi hírek, események
Szakmai szeminárium üzletembereknek
A felújított gunarasi óvoda átadása
Mese a gunarasi óvodáról
Nyelvstratégia és nyelvművelés
Háromrészes volt a KKT XIX. ülése
Épülnek a csatornahálózatok
Néhány szó a gyermekhétről
A legjobb egészségház az adai
Sikeresen vizsgáztak
Ada település utcáinak elnevezése
A hazáért, mindhalálig!
Emléktábla Damjanichnak Adán
Forró szakszervezeti ősz várható
Fosztócövek és parasztkocsi
Hírek
Rendőrségi hírek
Fiatalok írják
Teológiai gondolatok
Zöld levél
Kadét sporthorgászaink megörvendeztettek bennünket
Asszonyfalva
Árnyas oldal
Az eltűnt idő nyomában
Tarka oldal
Impresszum

Szakmai szeminárium üzletembereknek

    Az adai Park Szálló Bussines club termében négyórás szakmai szemináriumot tartottak „A nyilvánossággal való kapcsolat és a korszerű üzleti kommunikáció szerepe a szervezet munkájának és ügyvitelének fejlesztésében“ elnevezéssel.
    A szeminárium üzletembereknek lett előlátva a gazdaságból, állami intézményekből, szervezetekből, úgy hogy részt vettek rajta a fémiparból, a textiliparból, az iskolákból, az óvodából, a bankokból, a postáról, az önkormányzatból, az adóhivatalból, a szociális gondozói központból, az egészségházból, a biztosítóból, a közművesítési közvállalatból és a rekreációs központból.

    Ada Község az első Vajdaságban, ahol ilyen szemináriumot szerveztek, és ez nagyon fontos abból szempontból, hogy a modern világ kommunikációs szakemberei kiemelik, hogy a huszonegyedik század a kommunikáció százada lesz, és hogy az egyének vagy a kollektívák sikere közvetlenül a kommunikációjuk módjától fog függni. Az embereknek is és a szervezeteknek is változniuk kell, ha fenn akarnak maradni, vagy ki akarják szélesíteni a tevékenységüket és ügyvitelük módját.
    A jelenlevőket Ada Község elnöke, Bilicki Zoltán üdvözölte, aki a szeminárium megszervezésének indítványozója volt, annak érdekében, hogy a modern üzletembereknek és szervezeteknek megváltozzon és fejlődjön mind a személyes, mind az üzleti imázsa.
    A szeminárium előadója a megbecsült belgrádi dr. Miljojko Bazić professzor volt.
    Dr. Miljojko Bazić professzor a Bölcsészettudományi Karon végzett tanulmányai után a belgrádi Politikai Tudományok Karán szerzett magiszteri és doktori címet. A belgrádi Megatrend Egyetem alkalmazottja, ott a következőket adja elő: A nyilvánossággal való kapcsolatok, Üzleti kommunikáció, Kommunikáció és a szervezet ügyvitele, A médiákkal való kapcsolatok. Előadó volt több hazai egyetemen, valamint a ljubljanai felsőfokú szakiskolában is.
    A szeminárium realizálása előadással, interaktív kommunikációval, gyakorlati munkával és gyakorlatokkal, kamera, televízió, kivetítő és számítógép segítségével történt.
    A résztvevők ezt a szemináriumot nagyon sikeresnek értékelték.

D. M. Zita

oktobar 2010.

Naslovna strana
Stručni seminar za poslovne ljude
Predaja obnovljenog zabavišta a Gunarošu
XIX sednica Skupštine opštine Ada iz tri dela
Vesti
Vesti iz policije
Aktivnosti sindikata
Урушивање Грамата и Захвалница
Impresum


Design by VA