Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2012. december

Címoldal
Ünnepre várva
Községi események
Világraszóló fotós-siker
Kézimunkák karácsonyra
Madár- és lepkemúzeum a cél
Olvasva tanulni, szórakozásként olvasni
Vajdasági pedagógusok a Maradj talpon!-ban
Hohóhóhóóó! Újra itt a tél!
Jubileumi emlékkönyv-bemutató
Karácsony
Raffai Éva nyerte a fődíjat
A jurtától a kastélyig
„Élvezet a halra várni, a halat megfogni”
Egy érme a perselyben
Hírek
Rendőrségi hírek
Nyelvi figyelő
Teológiai gondolatok
Fiatalok írják
Zöld levél
A Körkép arcképcsarnoka III.
Fiacskám
Tarka oldal
Impresszum

Rendőrségi hírek

    Ellopták a síneket
    Az adai és a magyarkanizsai rendőrség dolgozói bűnvádi feljelentést tettek 5 becsei illetőségű személy ellen, azzal az alapos gyanúval, hogy az év folyamán Mohol és Péterréve, valamint Zenta és Magyar-kanizsa között, több ízben is, megfelelő szerszámok használatával felszedtek, szétdaraboltak majd értékesítettek több mint 2 km. vasúti sínt. Ezzel a tettükkel a feljelentettek több mint 5 millió dináros kárt okoztak a Szerbiai Vasutaknak.

    Halálos baleset
    Ada és Zenta között, az R-112-es közúton december 2-án vasárnap súlyos forgalmi baleset történt, melyben életét vesztette P.K. (1962) adai lakos. A rendőrség jelentése szerint a vezető gyorshajtás következtében elveszette uralmát a kormánykerék felett, lerepült az útról és egy fának ütközött.

    Naponta 37 szabálysértési feljelentés
    Az Észak-bácskai Körzet Rendőr Igazgatóságának forgalmi osztálya heti rendszerességgel tájékoztatja a közvéleményt a területén történt forgalmi rendellenességekről és a megtett intézkedésekről.
    Az utolsó két hónap elemzése alapján (okt. 8. és dec. 9. között) összesen 63 forgalmi balesetet jegyeztek, melyekben 36 személy sérült meg (28 könnyebben, 8 súlyosabban) és 1 halálos áldozat volt. A különféle forgalmi szabálysértések miatt 2201 feljelentés készült: gyorshajtás miatt 590, ittas állapotban való vezetés miatt 139, míg a többi 1472 feljelentés megoszlik a különböző szabálytalanságok között. 55 vezető vesztette el hajtási jogosítványát amiatt, hogy a vérében 1,2 ezrelék feletti alkoholszintet állapítottak meg.

decembar 2012.

Naslovna strana
Opštinski događaji
KUDA „Novak Radonić“ Mol
Vesti
Vesti iz policije
Aktivnosti Sindikata
Šarena strana
Impresum


Design by VA