Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2011. október

Címoldal
Krizantém és gyertyaláng
Községi események
Községi hírek
Nyelvhasználati jogok és lehetőségek
Emlékezetes Háló-találkozó Adán
A képességekhez igazított oktatás
A krizantémok hónapja
Ezt el kell mesélnem!
Kutyabaj
Az ügyfelek szolgálatában
Liszt Ferenc emlékére
Dicsőség a vértanúknak!
Húsz éves a Vadvirág Hagyományápoló Kör
Film Moholról
A Szarvas Gábor Nyelvművelő Napok kísérőrendezvényei
Teológiai gondolatok
Hírek
Rendőrségi hírek
Gyermekszínjátszóink jubileuma
Fiatalok írják
Zöld levél
Sporthorgászat
Lapunk megjelenésének napján történt…
Az eltűnt idő nyomában
Árnyas oldal
További események...
Impresszum

92 Vesti iz policije 92

    Krivična dela. U septembru registrovano je ukupno 9 kriv.dela. Od toga 3 po privrednom kriminalu i 6 po opštem, dva dela je bila sa poznatim izvršiocem a 4 sa nepoznetim. Od toga policija je u toku meseca rasvetlila dva dela. Najčešća dela su krađe, zatim provala. Napr. sa njive u Molu ukradena je vceća količina kukuruza, zatim na Utrinama izvršena je provalna krađa u privatnu kuću odakle je izvršioc odneo razne upotrebne predmete u verednosti od oko 50.000 dinara. Izvršena je krađa u prodavnici u ulici Špang Jožefa u Adi.
    Policija je rasvetlila ubistvo Maćaša S. iz Mola. Identifikovani su Zoltan N. (1992) i Mija J. (1972) iz Mola, kojima se osnovano sumnja da su u periodu od 7 do 9. sept. Maćašu S. u svojoj kući tupim predmetom naneli teške telesne povrede od kojih je preminuo na licu mesta. Osumnjičeni su 23. sept. sa krivičnom prijavom zbog sumnje da su počinikli kriv.delo teško ubistvo, bili privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Subotici.
    26. sept. u Adi, u krugu preduzeća „Buzakop“ dogodila se teška nesreća, kada je Karolj S. (1964) iz Utrina pao sa traktorske prikolice na kojoj je bila natovarena silaža od kukuruza i od težine povreda preminuo na licu mesta.
    Bezbednost saobraćaja. U prošlom mesecu doghodila se 9 saobraćajnih nezgoda: jedna sa smrtnim slučajem, 3 sa teškim telesnim povredama i 1 sa lakim povredama. Pet nezgoda se završila sa materijalnom štetom, koja se ceni na oko 120.000 dinara.
    18. septembra na lokalnom putu Utrine – Obornjača, dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj je vozač motocikla D. G. (1962) iz Obornjače zadobio teške telesne povrede – opekotine opasne poživot od kojih je preminuo. Nesreća se dogodila kada se sudarilo putničko motorno vozilo i motocikl usled kojeg je vozač motocikla pao, a motocikl se zapalio. Protiv vozača putničkog vozila R.P iz Utrina podneta je odgovarajuća kriv.prijava.
    Policija u prošlom mesecu zadržala je 2 vozača zbog alkoholisanosti prilikom vožnje. U krvi je utvrđena alkohola veća od 1,20 promila.
    Javni red i mir. U septembru nije se dogodilo narušavanje javnog reda i mira, te nije ni podneta nijedna prekršajna prijava.

oktobar 2011.

Naslovna strana
Opštinski događaji
Vesti iz opštine
Vesti iz policije
Mladi pišu
Гај Стендинг и идеја новог пролетаријата
Šahovske vesti
Impresum


Design by VA