Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2010. január

Címoldal
Mit várunk, mit várhatunk az új évtől?
Emberek - képek - események
Családi események 2009-ben
Korbácsrendelet nálunk is
Decemberben két alkalommal találkoztak a KKT tagjai
Eseményekben gazdag hónap
Egy adai a CINKEfészekben
Visszatekintés
Adai mozaik
Guelph, a királyi város
A megelevenített Ferenc-csatorna
A készülékek előtt mindenki egyforma
Hogyan zártuk az évet?
Karácsonyi életképek
Telológiai gondolatok
Nyelvi figyelő
Fiatalok írják
Anyanyelvünk ápolása...
Rendőrségi hírek
Ne maradjon szó nélkül
Zöld levél
Hol és hogyan váltható ki a horgászengedély?
Az eltűnt idő nyomában
Tarka oldal
Impresszum

92 Vesti iz policije 92

    Krivična dela. U decembru minule godine registrovano je ukupno 27 krivičnih dela. Od toga 9 dela sa poznatim izvršiocem, 2 izvršioca su uhvaćena na delu a 16 kriv.dela je bilo sa nepoznatim izvršiocima, od čega je policija u toku meseca rasvetlila 10 dela, tako da je ostalo  nerasvetljeno 6 dela. Evo nekoliko težih dela:
    – Identifikovan je provalnik automobila Robert A. iz Ade, koji je u toku decembra provalio u preko pet putničkih vozila iz kojih je izvadio radio aparate, kasetofone i sl. Pored toga neovlašćeno je koristio tuđa vozila, koja je prilikom vožnje oštetio, a pored toga izvadio radio aparate.
    – Za vreme ponoćne mise u noći između 24. i 25. decembra od strane nepoznatog izvršioca, izvršena je treška krađa na štetu K. Z. iz Ade, kada je provalnik iskoristio odsutnost ukućana, i iz stana uzeo novac i nakit, pri čemu je počinio štetu u iznosu od oko 150.000 dinara.
    – Takođe za vreme ponoćne mise iste noći u Molu je izvršena provalna krađa kada je izvršilac iz jedne kuće otuđio 15.000 dinara.
    – U drugoj polovini meseca, na Utrinama izvršeno je razbojništvo nad K. F. kada je izvršilac uz pretnju od oštećenog oduzeo 13.000 dinara.
    – Podneta je kriv. prijava protiv Mihajla P., Živojina R., mldb. M. K., i Borisa M., svi iz Mola, zbog osnovane sumnje da su izvršili nasilničko ponašanje, jer su 19. dec. u toku noći u ugost. objektu UNO napali i istukli Tamaša B. iz Ade, koji je zadobio lake telesne povrede.
    – Podneta je kriv.prijava protiv Janoša L. iz Mola, zbog osnovane sumnje da je izvršio kriv. delo nasilja u porodici, jer posle svađe sa ukućanima, pretio nožem porodici, pa zatim sekirom razbio ulazna vrata od kuće, pesnicom razbio stklena vrata, kada je zadobio lake telesne povrede. Prijavljenog je policija odvezla u Dom zdravlja gde mu je ukazana medicinska pomoć.
    Javni red i mir. Tokom meseca podnete su svega dve prekršajne prijave zbog vređanja i omalovažavanja, kao i zbog izazivanja tuče.
    Bezbednost saobraćaja. Decembra minule godine desilo se 9 saobraćajnih nezgoda, uglavnom manjih razmera, ali tri nezgode su se završile sa povređenima i materijalnom štetom.
    – Pri izlasku iz Mola prema B. P. Selu, došlo je do frontalnog sudara dva putnička automobila, kada je vozač prešao na drugu stranu kolovoza i tada se sudario sa vozilom koje se kretao iz suprotnog pravca. U ovoj nezgodi jedno lice je teško povrerđeno, a materijalna šteta se procenjuje na oko 120.000 dinara.
    – Na Utrinama je došlo do prevrtanja motora, kada su vozač i suvozač zadobili lakše telesne povrede. Vozač motocikla je bio pod uticajem alkohola.
    – 29. decembra u ul. V. Karadžića u Molu dogodila se saobraćajna nezgoda kada je putničko vozilo kojim je upravljao Tima P. iz Mola, udario pešaka Olju H. koja je kolovozom gurala kolica sa bebom. Olja H. je zadobila teške telesne povrede u vidu preloma levog stopala, dok je beba lakše povređena. Protiv vozača put. vozila podneta je kriv. prijava.

 

januar 2010.

Naslovna strana
Porodične vesti u godini 2009
"Dve loše cigle"
Dva susreta odbornika SO u decembru
Божић
Molski dobošar
Mladi pišu
Vesti iz policije
Impresum


Design by VA