Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2009. április

Címoldal
Mi jöhet még ezután?
Községi hírek, események
Napirenden a beruházások
A Moholi Helyi Közösség tanácstag-jelöltjeinek listái
A sport ünnepe
Jutalom a példás családoknak
A csókai 39. MIRK eredményei
Növekvő munkanélküliség
Országos táncbajnokság Adán
Világválság
Tojásfestő-verseny volt Moholon
Nagyobb figyelmet érdemelnek a tűzoltók
Remélem, hogy a terveink megvalósulnak
Néhány gondolat az újságírói etikáról
Külön takarékossági terv
Rendőrségi hírek
Hírek
Fiatalok írják
Nyelvi figyelő
Zöld levél
Az adai zsidóságról
Az adai Egyházközség története - III
Teológiai gondolatok
Magas vérnyomás
Rendhagyó üdvözletvolt betegeimhez!
Kevesen licitáltak
Az adai címeres nemeslevelet kapott családok betűrendes névjegyzéke – XII.
Paintball
Sport
Az eltűnt idő nyomában
Árnyas oldal
Húsvéti ünnepségek Adán és Moholon
Tarka oldal
Politikai krónika
Impresszum

92 Vesti iz policije 92

    Krivična dela. U prošlom mesecu registrovano je ukupno 13 krivična dela sa nepoznatim izvršiocima. Od toga 10 dela policija još u toku meseca rasvetlila i utvrdila identitet izvršilaca. Skoro jedna trećina izvršeni kriv.dela odnosi se na tešku krađu.
    –16. marta u prodavnicu Topik izvršena je provala odakle je nepoznati izvršioc odneo sa sobom razne robe u vrednosti od 4000 dinara.
    – Izvršena je razbojništvo u menjačnici Fantastiko, kada je maskirani napadač uz pretnju oružjem uzeo iz kase oko 95.000 dinara i udaljio se u nepoznatnom pravcu.
    –24. marta u stambenoj zgradi u ul. V.Karadžiča izvršena je provala ulaznih vrata, u stanu je izvršena premetačina najverovatnije tražeći novac, nepoznati provalnik oduzeo oko 70000 dinara u novcu i u drugim vrednostima.
    – nepoznata osoba pokušao je iz katoličke crkve ukrasti ladicu u kojoj se nalazio novac pokupljen oda vernika. Ladica se nalazila iza rešetaka pored ulaznih vrata, ali izvršilac je primećen i sprečen je u izvršenju radnji.
    – pored nabrojanih registrovano je dve nesilje u porodici, kao i jedna krađa putnička kola.
    – podneta je kriv.prijava protiv A.G. iz Sente zbog osnovane sumnje da je izvršio kriv.delo prevara na štetu M.A. iz Ade u iznosu od 570.000 dinara. Osumnjičeni A.G. prodao je oštećenoj metalnu pločicu težine 1 kg. tvrdeći da se radi o zlatu. Za istu je dobio 6.000 evra. Naknadnim analizom je utvrđeno da se radi o leguri bakra i gvožđa.
    Bezbednost saobraćaja - U martu povećan je broj saobraćajnih nezgoda, registrovano je 7 raznih udesda. Posledice su veoma teške: jedna nezgoda je sa smrtnim slučajem, u dva slučaja imamo teške i u tri slučaja lakške telesne povrede i samo jedna nezgoda je bila sa materijalnom štetom. Uzroci nezgode su propuštanje pravo prvenstvo prolaza, neprilagođavanje vožnju uslovima puta, vožnja pod uticajem alkohola.
    -nezgoda sa smrtnim slučajem dogodila se u Molu, kada je P.P. iz Mola vozeći neregistrovani motocikl bez vozačke dozvole i zaštitne kacige, naleteo na putničko volzilo keje se skretalo ulevo.
    Javni red i mir. U prošlom mesecu podneta je 5 prekršajna prijava od kojih jedna se odnosi na ugrožavanje opšte sigurnosti, 1 na vređanje i omalovažavanje drugoga i 3 na učestvovanje u tuči na javnom mestu.

april 2009.

Naslovna strana
Opštinske vesti, događaji
Lepi stihovi za danas
Lista kandidata Saveta Mesne zajednice Mol
Molski dobošar
Vesti iz policije
Mladi pišu
Politička hronika
Impresum


Design by VA