Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2007. április

Címoldal
Csodára várva
Szívélyes, verses köszöntő Anyák Napjára
Községi hírek
Kezdődhet az építkezés
A tanácsülés határozatai
Diplomaosztás
Készülődnek a nagycsaládosok
Szervezetten a foglalkoztatás érdekében
A fémesek eldöntötték
Önkormányzati eseménynapló
Idejében felfedezve gyógyítható
Tavaszi események
Fába vésett látomások
Közünk a zsidókhoz
Színvonalas koncert a zeneiskola napján
Nyuszi járt a Törökfalusi Helyi Közösségben
Fogadás a polgármesternél
Új lehetőségek az adai Műszaki Iskolában
Hírek - események
Rendőrségi hírek
Tragikus autószerencsétlenség
Tanulóink írják
Nyelvi figyelő
Baj? Reménysugár?
Tengerkék gyöngyikék fürtjei
Zöld levél
Szokások, hit, jóslás vagy babona...
A munkáról szóló törvény
Kiváló eredmény a Puskás Kupán
Az eltűnt idő nyomában
Árnyas oldal
Tarka oldal
Impresszum

FOGADÁS A POLGÁRMESTERNÉL

    Ürményi Ferenc polgármester április 13-án kabinetjében fogadást adott az adai Pletex kézilabdaklub ifjúsági csapatának, amely egy héttel ezelőtt Smederevón Szerbia nyílt kézilabda-bajnokságán az előkelő második helyet szerezte meg. Ezen a bajnokságon 18 csapat szerepelt egész Szerbiából, azzal, hogy a Pletex volt az egyedüli Vajdaságból, ahova a tartomány bajnokaként jutott ki. Sikeres és ötletes játékukkal maguk mögött hagytak olyan nagynevű csapatokat, mint a Partizan, C. Zvezda, Metaloplastika, Vojvodina, Radnički stb. A döntőben a belgrádi Studentski grad-tól mindössze 1 gólos vereséget szenvedtek el, és így lettek a másodikak. Sikerüket mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy a csapatból két játékos különdíjban részesült, beválasztottak Szerbia ideális csapatába, mondhatnánk válogatottjába a 93-as korosztályban.

    A fogadáson Ürményi Ferenc elismerően nyilatkozott az elért eredményről, megköszönte, hogy ezzel a sikerrel is növelték városunk hírnevét. Kiemelte, hogy Adán nagy hagyománya van a kézilabdának, de mint mindenhol, itt is elkerülhetetlen volt a hullámvölgy, így az utóbbi eredmények már sokkal szerényebbek. Ez az elért eredmény viszont biztató a jövőre nézve és reményét fejezte ki, hogy még sok sikert halmoznak fel ezek a fiatalok. Szólt még a megrendezendő munkássport-olimpiáról, a kiépített sportobjektumokról, amiket ez a generáció remélhetőleg eredményesen fog majd kihasználni. Ma már adva vannak a feltételek a munkához, a felkészüléshez, csak élni kell velük – mondta a polgármester.
    A csapat edzője, Goór Róbert rövid hozzászólásában megköszönte az önkormányzat, az adai Első és Második Helyi Közösség, valamint a szülők hathatós anyagi támogatását, mert csak így juthattak el erre a bajnokságra. Megígérte, hogy a jövőben is minden erejükkel azon lesznek, hogy helyt álljanak minden szinten, igyekeznek a legjobbat adni, mert erre újra megteremtődtek a feltételek. A végé pedig a klub elnöke, ifj. Tóbiás József megköszönte a polgármesternek a fogadást, ami méltó volt az elért eredményt véve figyelembe.

Vastag J.

april 2007.

Naslovna strana
Opštinske vesti
Izgradnja može da počne
Dnevnik aktivnosti lokalne samouprave
Molski dobošar
Vesti iz policije
Učenici pišu
Impresum


Design by VA