Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2016. június

Címoldal
Választások és a túlélés
Ballagás a Cseh Károly iskolában
A kenyér szava
Adán folyamatban van a mintegy 1100 méter mély kút kutatófúrása
Ballagás a Műszaki Iskolában
X. akasztói Sziki Napok
Sikeres jótékonysági fittnap
Látogatás az Európai Parlamentben, Brüsszelben
Pipacs
Keresztszentelés
Elballagtak a zeneiskolások - Végzős diákok hangversenye
Évzáró hangverseny a zeneiskolában
Csillagvirág néptánccsoport
Évadzáró a Csobolyóban
Üzenet a mának
Ötvenéves generációs találkozó
60 éves osztálytalálkozónk emlékére
Minden csepp számít!
Hírek
Nyelvi figyelő
Teológiai gondolatok
Szakszervezeti közlemények
Könnycseppek egy régi komp után - II.
Zöld levél
Sakk
Sport
Tarka.barka
Impresszum

Ballagás a Műszaki Iskolában


Az adai Műszaki Iskola kitüntetett tanulói tanáraikkal a ballagási ünnepségen

    – A jövő az iskolapadban kezdődik, ezért értékmérő pillanatok ezek, hiszen kiderülni látszik, hogy mint iskola mennyit érünk, mennyire tudtunk titeket igényessé, felkészültté, szabaddá, gazdaggá tenni – hangsúlyozta Gilice Hilda, az adai Műszaki Iskola igazgatónője ünnepi beszédében, amelyben elköszönt az iskola végzős diákjaitól, azoktól a fiataloktól, akik képzett, diplomás  szakemberekként korszerű tudással feltarisznyázva lépnek ki az iskolapadból.
    Hat osztály kilencvenhat végzős diákját zenés, táncos műsorral ünnepelték most diáktársaik és tanáraik az iskola tornatermében. A gépésztechnikus- számítógépes szerkesztők, számítógépes vezérlés technikusai, számjegyvezérlésű gépek fémmarósai, autószerelők, számítógépek elektrotechnikusai, számítógép-hálózat üzemeltetői, építésztechnikus-magasépítészek búcsúztak a középiskolától, közülük negyvenen kitűnő tanulmányi eredménnyel zárták az évet, és hatan, Kovács Zoltán, Gubik Gábor, Kis Kornél, Kőműves Tamás, Gábor Antónia, és Kőrösi Ágota, színkitűnő bizonyítványukért Vuk-diplomát is átvehettek.
    A Műszaki Iskolában minden évben megválasztják a generáció diákját, azt a tanulót, aki tanulmányai során valamilyen területen kimagasló teljesítményt nyújtott, szorgalmával, tehetségével példát mutatott társainak. Az iskola tantestületének döntése alapján Kőrösi Ágota, a IV-5 osztály tanulója vehette át a generáció legjobbjának járó elismerést. Ágota a matematika és az építészet területén kimagasló teljesítményt nyújtott, és nemcsak a tanulásban járt  az élen, hanem tevékeny résztvevője, szervezője volt az iskolai rendezvényeknek, segítette, összefogta,  összetartó közösséggé formálta a körülötte lévő diákokat.
    Az ünnepségen a 27. építészeti és földméréstani köztársasági versenyen matematikából elért 1. helyezésének elismeréseként Kőrösi Ágotának és felkészítő tanárának, Miklós Gyöngyinek Ada község ajándékát adta át Ada község önkormányzatának képviselője, Urbán Mónika.
    A szakmájukban kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákok a testvériskolák képviselőinek ajándékát vehették át.  A szarvasi Székely Mihály Szakképző-iskola és Kollégium ajándékát Surányi Tamás (IV-3) és Gavódi Vanda (IV-1) kapta meg. Balassa Norbert (III-5) vehette át a hódmezővásárhelyi Kalmár Zsigmond Szakközépiskola elismerését, Dancsó Beátát (IV-5) és Tallós Trisztánt (III-5) pedig a makói Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskola képviselője jutalmazta meg.

Józó Krizsán Mónika

jun 2016.

Naslovna strana
Oproštaj u Osnovnoj školi "Čeh Karolj"
Spasovdan
Opštinski info
Aktivnosti sindikata
Šah
Impresum


Design by VA