Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2010. február

Címoldal
Megoldódni látszanak az anyagi gondok
Emberek - képek - események
Ünnepség a középiskolában
Tisza
Magas rangú vendégek jártak Adán
Tartalmas lakossági fórum Adán
Még egy adai országos bajnok
Élmény a javából
Pásztorbál Moholon
Az adai Szarvas Gábor Könyvtár 2009. évi munkájáról
Megfenték késüket a böllérek!
Gondoljunk a jövőre!?
Kisműhelyből cégbirodalom
Farsangi mulatság
Jöjjön a tavasz, vesszen a tél!
A moholi önsegítő csoport tevékenysége
Megkérdeztük
Fiatalok írják
Nyelvi figyelő
Kávézzunk együtt
Hírek
Rendőrségi hírek
Teológiai gondolatok
Borászati sikerek Temerinben
Zöld levél
Játékból élt a játék
Horgászképzés
Az eltűnt idő nyomában
Tarka oldal
Impresszum

Megkérdeztük
Szüksége lenne-e Adának egy teljes körű
szolgáltatást nyújtó buszállomásra?

    1. Kovács Sándor (38)
    „Szerintem szükség lenne a működő buszállomásra, hogy legyen jegyárusítás, rendezett körülményű váróterem, étterem és toalett.
    Mindez olyan alkalmazottakkal, akiknek utasközpontú a beállítottságuk, és akiktől szívesen kérünk útbaigazítást.
    Habár a vasúti közlekedés olcsóbb (ahol működik is) – ami nem utolsó szempont a mai világban – , és mivel Adán még nincs megoldva ez a lehetőség, hangsúlyt kellene fektetni a buszállomás és a kocsma fogalmának fizikai különválasztására!”

    2. Palatinus Erzsébet (62) és Nagypál Gizella (64)

    „Régebben információt lehetett kérni a buszállomáson, hogy bizonyos irányba mikor indul buszjárat, és onnan mikor lesz visszafelé. Ma viszont azoktól kell érdeklődni, akik mindennap utaznak. Ez az útbaigazítás viszont nem minden alkalommal kielégítő, hiszen nem biztos ,hogy az aktuális járat nem vált menetrendet. Ezért igenis szükség lenne egy működő buszállomásra” – mondta P.E.
    „Mindenképpen szükséges, hogy egy kulturált központja legyen Adának, amelybe a buszállomás is beletartozik, mivel ez utóbbi ma a züllöttek odúja, szutyokban és bűzben. Néhány busz már be sem fordul oda. Szükség van tiszta váróteremre, padokra, esetleg, de kizárólag kávézóra, és legfőképpen készséges útbaigazítóra.” – fűzte hozzá N. G.

    3.  Szollár Erzsébet (46)
    „A hideg októberben gyógykezelésre jártam a zentai kórházba, ahova meghatározott időre kellett odaérnem. Mivel nem volt kitől információt kérnem, mikor és melyik utasszállító jár a szükséges időpontban arra, és várakozásra alkalmas hely sincs biztosítva, kiálltam a peronok mellé, és vártam a számomra megfelelő buszt.
    Azért azt meg kell jegyeznem, hogy az állomás kocsmája korán reggel sem szűkölködik vendégben! Többször fordult elő velem, hogy a várakozásban tőlem is kérdeztek a buszok előfordulásáról, valószínűségéről. De hát kitől is kérdeznénk, ha nem egymást faggatnánk? Valaki igazán csinálhatna valamit azzal az épülettel! Adának szüksége lenne megfelelően, emberközpontúan működő buszállomásra! Sőt! A rengeteg utazó diák, munkás és mindenki más céllal utazó vagy csupán várakozó megérdemli a megnevezett épület teljes körű szolgáltatását, vagyis végszavam: Kell az a buszállomás!”

    3. Rodić Biljana (34)
    „Utazó diákként nem igazán érdekelt a buszállomás állapota, nem az volt a fontos, viszont a hónapos jegyet helyben kiválthattuk, és behúzódhattunk néha, ha az időjárás úgy alakult. Ma már keveset utazom busszal, de mások élményeiből leszűrve és persze abból, amit néha látok, elmondhatom, hogy sokan a peronoktól távol várják a járatokat, és csak akkor mennek közelebb, amikor a busz megérkezik.
    A kocsmabűz és az elhanyagoltság nem a legbarátságosabb fogadtatásban részesíti az érkezőt, de annál inkább űzi az elutazót. Ezek után evidens a válaszom: Igen, szükség van utazóbarát buszállomásra!”

februar 2010.

Naslovna strana
Ljudi - slike - događaji
Akcija „Očistimo Srbiju“
Molski dobošar
Aktivnost sindikata
Mladi pišu
Vesti iz policije
Impresum


Design by VA