Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2009. június

Címoldal
Szomorú ünnep
Községi hírek, események
Szép vers mára
Formális hiba komoly következményekkel
Várakozás…
A Közlekedés-biztonságról szóló törvény
Aki a legmagasabb fokra tette a mércét
Szakszervezeti tiltakozás
Indiánokra emlékezünk
A jó gépésznek mindenhez értenie kell
A nevelést tanulni kell
Nyelvi figyelő
Fiatalok írják
Sikeresen versenyző tanulók
Tavasz a cseneji tanyákon
Hírek
Rendőrségi hírek
Teológiai gondolatok
"Lenyúlt a magasból és felvett engem"
Az adai egyházközség története
Az adai zsidóságról
Zöld levél
Az én varázsteám
A cukorbetegség
Együtt az élő Tiszáért
Sajnálunk pusztuló természet
Az 5. Böködi-kupa
Az adai bérmálkozók
Tarka oldal
Politikai krónika
Impresszum

92 VESTI IZ POLICIJE 92

    Krivična dela. U mesecu maj registrovano je ukupno 13 krivičnih dela. Od toga 3 dela se odnose na privredni kriminal, a 10 na opšti. U četiri slučajeva dela su izvršena sa poznatim izvršiocem dok u 6 slučajeva sa nepoznatim, od čega 5 dela su još u toku meseca rasvetljena.
    Evo nekoliko interesantnih dela:
    – F.R. iz Gornjeg Brega i F.N. iz Ade, ukrali su nekoliko košnica sa njive iz okoline Sterijinog sela.
    – Nepoznati izvršioci su iz okoline Nađpal salaša ukrali prskalice sa zalivnog sistema i time su pričinili materijalnu štetu od oko 100.000 dinara.
    – Podneta je krivična prijava protiv maloletnika M.N i I.K. oba iz Mola, zbog osnovane sumnje da su počinili kriv.delo teške telesne povrede na štetu Š.T. (1962) iz Ade. Prijavljeni su 15 maja u noći na ulici u Adi presreli oštećenog i bez ikakvih povoda napali, naneli su mu više udaraca po glavi kojom prilikom došlo je do frakture lobanje. Oštećeni je prebačen na lečenje u bolnicu u Novom Sadu.
    – Podneta je kriv. prijava protiv E.L, N.B. i maloletnih R.L., O.B. i O.E. svi iz Mola zbog osnovane sumnje da su počinili kriv.delo nasilničkog ponašanja na štetu Mikice M. iz Ade, a protiv Mikice M. zbog osnovane sumnje da je počinio kriv.delo izazivanje opšte opasnosti. Prijavljeni iz Mola uznemiravali su Mikicu M. koji se nalazio u ugostitelskom objektu u društvu ženske osobe. Da bi izbegao dalje uznemiravanje, Mikica je napustio objekat, seo u svoj putnički automobil i pokušao da napusti parking, ali u tome su prijavljeni ometali. Jednog trenutka uspeo je da pokrene vozilo i u tom momentu udario je E.L. koji je zadobio lake telesne povrede.
    Javni red i mir. U prošlom mesecu podneto je 10 prekršajnih prijava. Od toga 6 prijave se odnose na tuču, 2 na ugrožavanje sigurnosti, 2 na nepristojno i drsko ponašanje. Prekršaji su učinjeni na ulici (6), u ugostiteljskim objektima (1), kod porodičnih kuća (1), i na drugim mestima. Od 10 prekršaja 6 su počinjeni radnim danima i to između 18 i 22 časova. Prijavljeno je 9 učesnika u izvršenju prekršaja, od toga jedna ženska osoba.
    Bezbednost saobraćaja. U maju dogodilo se 4 saobraćajne nezgode (u aprilu 10). Od ovih nezgoda tri su se završavale sa telesnim povredama od kojih jedna je teška povreda – pad sa motora sa neadekvatnom i nesigurnom kacigom.

juni 2009.

Naslovna strana
Spasovdan - Krsna slava
Vesti iz policije
Pozdrav mojim bivšim pacijentima
Politička hronika
Impresum


Design by VA