Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2009. január

Címoldal
Amikor az ünnepek véget érnek
Községi események
Szép vers
Községünk aktuális munkálatai
A község kitüntetettjei
Bíróságaink védelmében
Kiosztották a licenceket
Séta az egészségért
Isten veled, öntöde
2009, a magyar nyelv éve
Szalézi Szent Ferenc, az újságírók védőszentje
Fehér táj
Ritkán látott torony
Fiatalok írják
Nyelvi figyelő
Teológiai gondolatok
Hírek
Rendőrségi hírek
Zöld levél
Címeres nemeslevelek - IX.
Olvasói levél
Árnyas oldal
Tarka oldal
Karácsonyi-újévi kép-parádé
Politikai krónika
Impresszum

Vesti iz policije

    Krivična dela. U decembru je registrovano ukupno 21 krivično delo. Od toga većina se odnosi na lakša dela, ali ima i težih dela, kao što su: proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, ometanje službenog lica u vršenju dužnosti, provalna krađa, učestvovanje u masovnoj tuči kao i nanošenje teških telesnih povreda.
    - Policija je podnela krivičnu prijavu protiv jednog senćanina, zbog osnovane sumnje da je izvršio kriv.delo proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga. Naime, tokom redovne kontrole saobraćaja na teritoriji SO Ada, u putničkim kolima prijavljenog pronađena je izvesna količina droga.
    - Podneta je krivična prijava protiv P. D. iz Mola zbog ometanje službenog lica u vršenju svoje dužnosti.
    - Tokom meseca izvršena je provala u STR Bonita u Adi, odakle je nepoznati izvršioc odneo razne robe u vrednosti od preko 78.000 dinara. Krivična prijava je podneta protiv NN izvršioca.
    - Podneta je kriv.prijava protiv Š. A., K. Z., N. B., i D. A. svi iz Ade, zbog učestvonanja u masovnoj tuči, u kojoj je tešku telesnu povredu zadobio D. A.
    - Takođe zbog tuče podneta je kriv. prijava protiv P. A. iz Ade koji je tukao P. S. takođe iz Ade, koji je u ovoj tuči zadobio teške povrede.
    Javni red i mir. U prošlom mesecu podneta je ukupno 10 prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira. Od toga 4 se odnosi na tuču, 3 na nepristojno ponašanje i po jedne prijave na vređanje, tuče u grupi i neprijavljivanje tuče na javnom mestu. Prekršaji su izvršeni u ugostiteljskim objektima (8), na ulici (1) i na ostalim mestima (1). Broj prijavljenih lica je 15, svi su muškarci, među koijima ima i jedan maloletnik.
    Bezbednost saobraćaja. U decembru mesecu dogodila se 10 saobraćajnih nezgoda. Ovaj broj je znatno veća od broja saobraćajnih nezgoda u ranijim mesecima. U tim nezgodama dva lica je izgubio život, trojica je zadobila teške telesne povrede, dvojica je prošao sa lakšim povredama, a tri nezgode završile su samo sa materijalnom štetom. Ukupna materijalna šteta iznosi 460.000 dinara.
    Prema dobijenim podacima iz policije, koji su veoma ograničeni, saznali smo da na dan 23. decembra u Molu, na Ađanskom putu ispred kuće br. 14. teretno vozilo je pogazio biciklistu koji se kretao u istom smeru. U sudaru biciklista je izgubio život. Istraga je još u toku.
    Dana 25. dec. U ulici Đ. Đakovića na smrt je pogazio putničko vozilo T. Š. iz Ade, koji je ležao na ivcici kolovoza. Zbog slabe vidljivosti vozač nije primetio osobu na putu pa je prešao preko njega. U toku istrage utvrđeno je da je poginuli T. Š. imao u krvi veću količinu alkohola.
    Dana 21. dec. U Molu kod raskrsnice ul. JNA i Novaka Radonića, jedno teretno vozilo od pozadi naleteo na putničko vozilo, kojom prilikom vozač put. vozila zadobio teže povrede.
    22. dec. Takođe u Molu, zbog nepažnje, vozač bicikla sa motorom udario biciklistu, koji je u ovom sudaru teško povređen.
    Dana 24. dec. na Sterijinom selu usled neprilagođavanja brzine uslovima saobraćaja, sleteo je sa puta putničko vozilo, kojom prilikom suvozač zadobio teške telesne povrede.

januar 2009.

Naslovna strana
Opštinski događaji
Dodela javnih priznanja
Molski dobošar
Vesti
Vesti iz policije
Politička hronika
Impresum


Design by VA