Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

  2005. augusztus

Cmoldal
Rajtunk is múlik
"Hol vagy István király?"
Szerény hozamok
Moholi napok
Rekord a medencéknél
Úszóiskola
Fergeteges siker Muzslyán
Budapesti vendégek Adán
Kétkerekes ünnep
Ki mit zenél?
Egyre több a fiatal tehetség
Határok nélkül
Tekintélyt parancsoló évforduló
j altisztek az nkntes tzolt testletben
Nessebar
Kicsik, jelentéktelenek vagyunk, de vagyunk!
Háztáji ketreces nyúltenyésztés
Újra és újra: a parlagfű
Csinosodó klubhelyiség
Széleskörű szórakozási lehetőségek a Zionban
j magyar filmek hete az adai moziban
Az idén több a felnőtt
"Ember, folyó, hal" - rendezvény
Art 2005. - Ada
Fiatalok tollbl
Nyelvi figyelő
Rendőrségi hírek
Zöld levél
Ropogs vitamin - Srgarpa
Egzotikus tjak gymlcsei
Tarka oldal
Impresszum

Fergeteges siker Muzslyn

A Muzslyai HK s az adai Els Helyi Kzssgek kztti barti egyttmkdsi program keretein bell, a Muzslyaiak Klubjnak szervezsben jlius 24-n Muzslyn vendgszerepelt a moholi Midnight tncklub egy egsz estet betlt nll msorral. A tncosokat elksrte lapunk szerkesztsgnek egy rsze, illetve a HK Tancsnak kpviseli is, akik elismertk, hogy valjban most volt alkalmuk teljes egszben megismerni ezt a lelkes kis kzssget, most lttk mennyi munkt fektettek be a vezetk, de maguk a gyerekek is, hogy elrjenek egy olyan szintre, amikor csak szuperlatvuszban beszlhetnk rluk.
    A krnyezet, ahol fellptek s a krlmny is idelis volt: a tncbemutatra a Lehel sportkzpont feljtott kzilabdaplyjn kerlt sor, rendkvl kellemes idben, s ami nagyon fontos, zsfolsig megtelt leltk eltt.
    Tncosaink ezttal sem vallottak szgyent, ellenkezleg! Csodlatosan szp, kivitelezsben kprzatos, nmagban pedig szrakoztat produkcikat mutattak be. Nem kellett, hogy az ember koreogrfus szemmel nzze a sznpadon trtnteket, az egyszer haland is szrevette azt a lenygz harmnit, knnyedsget, ritmust, amit a formcis tncosok mutattak be, nem beszlve a prosok sziporkz bemutatirl. A kznsg rezheten egytt lt a tncosokkal, mr a msor kezdetn a szvbe zrta ket. Szinte minden szm bemutatsakor nyltszni taps trt ki a leltkon, ami vgigksrte az egsz msort. A hls muzslyai kznsg nem tvozott csaldottan, ellenkezleg, maradand lmnnyel s rezheten azzal a kvnsggal tvozott, hogy mg tallkozni fogunk.
    El kell mg mondani azt is, hogy a j szervezs meghozta a vrt eredmnyt, taln mg fell, is mlta. Szab Bla, az jvidki Rdi muzslyai tudstja a helyi rdiban tbbszr is bekonferlta a Midnight fellpst, ugyanakkor az jvidki Rdiban jlius 20-n ezt hallhattuk: A Tanyasznhz vendgszereplse utn, a htvgn ismt egy jelents s mindenek felett sznvonalas eladsnak lehetnk szemtani, nemcsak Muzslya, de Nagybecskerek polgrai is. Ugyanis a muzslyai s az adai els szm helyi kzssg kztti tbb ves szoros testvr-teleplsi egyttmkds, valamint barti kapcsolat keretben vasrnap, jlius 24-n Muzslyn vendgszerepel, nemcsak a hatron innen, hanem a hatron tl is nagy npszersgnek rvend Midnight tncklub egyttese. Egyni s tncprosai orszgos s eurpai bajnoki cm hordozi. A tnccsoport tagjai tavaly december 17-n a Muzslyai jsg ljsgn mutatkoztak be a kznsgnek, s sziporkz fellpskkel k arattk a legnagyobb sikert. Ez rthet is, mert repertorjuk szles sklja, tapasztalatuk s a tncok kivitelezse, tagadhatatlanul magval ragadta a kznsget, annl is inkbb, mert a muzslyaiaknak nincs alkalmuk gyakrabban ltni ilyen produkcit. Ezt mi sem bizonytja jobban, mint, hogy a kznsg a fellpket, akrcsak a vezetjket, egyben koreogrfusukat, Terzin Rbertet nagy tapssal fogadta. Tbb szmot meg kellett ismtelnik. Remljk, gy lesz ez vasrnap este is, amikor egy teljes estet betlt programmal mutatkoznak be. Az elads 20 rakor kezddik a Lehel sportkzpontban. A belps djtalan, s mint azt a rendezvny szervezi, Helyi Tancs, a Muzslyaiak Klubja, valamint a Muzslyai jsg kpviseli mondjk, aki eljn, biztos, hogy nem bnja meg, aki tvol marad, felejthetetlen lmnyt mulaszt el.

-g-s

avgust 2005.

Naslovna strana
Dani Mola
Aktuelna pitanja privatizacije
Na svetskom prvenstvu u ribolovu – glavni sudija je Ađanin
Festival Čovek-Reka-Riba
Molski dobošar
Susret penzionisanih radnika OUP-a
Vesti iz policije
Impresum


Design by VA