Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

  2005. augusztus

Címoldal
Rajtunk is múlik
"Hol vagy István király?"
Szerény hozamok
Moholi napok
Rekord a medencéknél
Úszóiskola
Fergeteges siker Muzslyán
Budapesti vendégek Adán
Kétkerekes ünnep
Ki mit zenél?
Egyre több a fiatal tehetség
Határok nélkül
Tekintélyt parancsoló évforduló
Új altisztek az önkéntes tûzoltó testületben
Nessebar
Kicsik, jelentéktelenek vagyunk, de vagyunk!
Háztáji ketreces nyúltenyésztés
Újra és újra: a parlagfű
Csinosodó klubhelyiség
Széleskörű szórakozási lehetőségek a Zionban
Új magyar filmek hete az adai moziban
Az idén több a felnőtt
"Ember, folyó, hal" - rendezvény
Art 2005. - Ada
Fiatalok tollából
Nyelvi figyelő
Rendőrségi hírek
Zöld levél
Ropogós vitamin - Sárgarépa
Egzotikus tájak gyümölcsei
Tarka oldal
Impresszum

Fergeteges siker Muzslyán

A Muzslyai HK és az adai Elsõ Helyi Közösségek közötti baráti együttmûködési program keretein belül, a Muzslyaiak Klubjának szervezésében július 24-én Muzslyán vendégszerepelt a moholi Midnight táncklub egy egész estet betöltõ önálló mûsorral. A táncosokat elkísérte lapunk szerkesztõségének egy része, illetve a HK Tanácsának képviselõi is, akik elismerték, hogy valójában most volt alkalmuk teljes egészében megismerni ezt a lelkes kis közösséget, most látták mennyi munkát fektettek be a vezetõk, de maguk a gyerekek is, hogy elérjenek egy olyan szintre, amikor csak szuperlatívuszban beszélhetünk róluk.
    A környezet, ahol felléptek és a körülmény is ideális volt: a táncbemutatóra a Lehel sportközpont felújított kézilabdapályáján került sor, rendkívül kellemes idõben, és ami nagyon fontos, zsúfolásig megtelt lelátók elõtt.
    Táncosaink ezúttal sem vallottak szégyent, ellenkezõleg! Csodálatosan szép, kivitelezésben káprázatos, önmagában pedig szórakoztató produkciókat mutattak be. Nem kellett, hogy az ember koreográfus szemmel nézze a színpadon történteket, az egyszerû halandó is észrevette azt a lenyûgözõ harmóniát, könnyedséget, ritmust, amit a formációs táncosok mutattak be, nem beszélve a párosok sziporkázó bemutatóiról. A közönség érezhetõen együtt élt a táncosokkal, már a mûsor kezdetén a szívébe zárta õket. Szinte minden szám bemutatásakor nyíltszíni taps tört ki a lelátókon, ami végigkísérte az egész mûsort. A hálás muzslyai közönség nem távozott csalódottan, ellenkezõleg, maradandó élménnyel és érezhetõen azzal a kívánsággal távozott, hogy még találkozni fogunk.
    El kell még mondani azt is, hogy a jó szervezés meghozta a várt eredményt, talán még felül, is múlta. Szabó Béla, az Újvidéki Rádió muzslyai tudósítója a helyi rádióban többször is bekonferálta a Midnight fellépését, ugyanakkor az Újvidéki Rádióban július 20-án ezt hallhattuk: „A Tanyaszínház vendégszereplése után, a hétvégén ismét egy jelentõs és mindenek felett színvonalas elõadásnak lehetünk szemtanúi, nemcsak Muzslya, de Nagybecskerek polgárai is. Ugyanis a muzslyai és az adai elsõ számú helyi közösség közötti több éves szoros testvér-települési együttmûködés, valamint baráti kapcsolat keretében vasárnap, július 24-én Muzslyán vendégszerepel, nemcsak a határon innen, hanem a határon túl is nagy népszerûségnek örvendõ Midnight táncklub együttese. Egyéni és táncpárosai országos és európai bajnoki cím hordozói. A tánccsoport tagjai tavaly december 17-én a Muzslyai Újság élõújságán mutatkoztak be a közönségnek, és sziporkázó fellépésükkel õk aratták a legnagyobb sikert. Ez érthetõ is, mert repertoárjuk széles skálája, tapasztalatuk és a táncok kivitelezése, tagadhatatlanul magával ragadta a közönséget, annál is inkább, mert a muzslyaiaknak nincs alkalmuk gyakrabban látni ilyen produkciót. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a közönség a fellépõket, akárcsak a vezetõjüket, egyben koreográfusukat, Terzin Róbertet nagy tapssal fogadta. Több számot meg kellett ismételniük. Reméljük, így lesz ez vasárnap este is, amikor egy teljes estet betöltõ programmal mutatkoznak be. Az elõadás 20 órakor kezdõdik a Lehel sportközpontban. A belépés díjtalan, és mint azt a rendezvény szervezõi, Helyi Tanács, a Muzslyaiak Klubja, valamint a Muzslyai újság képviselõi mondják, aki eljön, biztos, hogy nem bánja meg, aki távol marad, felejthetetlen élményt mulaszt el.”

-g-s

avgust 2005.

Naslovna strana
Dani Mola
Aktuelna pitanja privatizacije
Na svetskom prvenstvu u ribolovu – glavni sudija je Ađanin
Festival Čovek-Reka-Riba
Molski dobošar
Susret penzionisanih radnika OUP-a
Vesti iz policije
Impresum


Design by VA