Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2011. december

Címoldal
Kellemes ünnepeket!
Százötven hónap, megtorpanás nélkül
Községi események
Minden gép egy remekmű
Megválasztották az új tanácstagokat
Községi hírek
Sikeres volt a XII. TUDOK
Személytelen szeretet
Tehetséggondozás
Virgácsot csak a rosszak kapnak
Ismét elmúlt egy év
Cukor helyett méz…
Londonról álmodunk
Betlehemi királyok
Az Arany Kezek karácsonyi kiállítása
Hírek
Rendőrségi hírek
Nyelvi figyelő
Teológiai gondolatok
Gyermekszínjátszóink jubileuma - XII
Fiatalok írják
Zöld levél
A gazdasági társaságokról szóló új törvényről
Nyelvi jogaink Szerbiában
Nagy Frigyes Emlékverseny
Lapunk megjelenésének napján történt...
50 év
Mikulás-napi képek - események
Impresszum

92 Vesti iz policije 92

    Krivična dela. U novembru registrovano je ukupno 22 krivična dela (14 u novembru prošle godine), od toga sa poznatim izvršiocem 2 dela, a sa nepoznatim 20. U toku meseca rasvetljeno je 12 krivično delo. Prema dobijenim podacima na policiji, najveći deo krivičnih dela izvršio je maloletnik H.Zoltan, koji je tokom meseca uhapšen i sa krivičnim prijavama predat Istražnom sudiji za maloletnike u Višem sudu u Subotici, koji mu je odrerdio pritvor u trajanju od 30 dana.
    Nepoznati izvršioci su demontirali bojler koji se nalazio u prostoijama na krovu hotela, koja se služi kao perionica. Takođe nepoznati izvršioci su razbili prozore na direkciji Sporta i fizičke kulture. Podneta je jedna krivična prijava protiv vozača zbog ugrožavanja javnog saobraćaja.
    Prema saopštenju policije, podneta je krivična prijava protiv Radivoja S. (1990) iz Bačke Topole, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila. Osumnjičeni je dana 4. decembra oko 15,40 časova sa maskom Deda mraza na glavi, u Molu sa ulice otuđio parkirano vozilo marke Zastava 101. Nakon dvadesetak minuta vožnje izazvao je saobraćajnu nezgodu, kada je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u zid kuće. U nezgodi je Radivoj zadobio teške telesne povrede – prelom butne kosti i upućen je u Medincinski centar u Novom Sadu na dalje lečenje. Pričinjena materijalna šteta procenjena je na oko 70 hiljada dinara.
    Javni red i mir. U novembru beleženo je 7 prekršaja. Od toga 4 prekršaja se odnosi na učestvovanje u tuči,. 2 na propuštanje prijavljivanje učinjenog prekršaja i 1 zbog vređanje, Prkršaji su izvršeni u ugostiteljskim objektima (3) i na ulici (2), uglavnom na dane vikenda. Učesnici su svi punoletni, 8 muškaraca i jedna žena.
    Bezbednost saobraćaja. U novembru prijavljeno je 4 saobraćajne nezgode, od koje u dva slučaja beležena laka telesna povreda, a ukupna materijalna šteta ceni se na oko 185 hiljada dinara. Zadržnao je dva vozača zbog prevelike količine alkohola u krvi.

decembar 2011.

Naslovna strana
Opštinski događaji
Opštinske vesti
Mladi pišu
Vesti
Vesti iz policije
Aktivnosti sindikata
Impresum


Design by VA