Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2015. szeptember

Címoldal
Tenni a dolgunkat
Községi hírek
Itt van az ősz, itt van ujra
Nemzetközi Ifjúsági csereprogram Adán
Világméretű sakkjátszma
Lakossági fórum Moholon
Paskó atya konyhája
Vigyázzunk nagyon a szívünkre!
Hol van Anya?
Nyár utója – ősz eleje!
Élni a hagyományainkat
Esztétikai érzékek kényeztetése
Őszelő Zöldike módra
Paskó atya vendégségben nálunk
Hírek
Rendőrségi hírek
Fiatalok írják
Nyelvi figyelő
Teológiai gondolatok
Felújítva, felszentelve
Zöld levél
Szakszervezeti hírek
Adaiak nyerték a 41. ART adai horgászversenyt
Sakk
Tarka-barka
Impresszum

Adaiak nyerték a 41. ART adai horgászversenyt


Az 5. forduló díjazottjai


A győztes csapat

    Egyre népszerűbbé váltak az egyesületek tornái. Igaz, hogy ma már elvétve haladja meg a résztvevők száma a tízet. Valamikor versenyeztünk, hogy kinél lesz a legtöbb résztvevő. Ma már örülünk, ha a résztvevők száma eléri, vagy meghaladja a tízet. Így volt ez nálunk is, a 13 csapat közül tízen vettek részt a versenyen, amelyet augusztus 30-án tartottunk a padéi Aranka folyón.
    Az első helyen az adai MAVER csapata végzett, Pálfi Zsolt, Nagy Róbert és Nagyhevesi Balázs. A második helyezett az óbecsei BECSE I. csapata Akinin Adrien, Károlyi Tibor és Akinin Zoltán. A harmadik helyezett az IBA csapata, akit Vadnai Árpád, Vadnai Áron és Bornis Kornél képviselt. A további résztvevők: MILO-TIM, Zenta, SAAL-II Ada, KA-MI Topolya, TISZA Ada, STUKA Gunaras, SZAJÁN és BECSE II. Az első 6 csapatot jutalmaztuk. Ezúton mondunk köszönetet a TERMOMETAL, a T-1, a SZTANDARD és a SPECIJALKA Vállalatoknak az ajándékért, valamint külön köszönjük a LAGUNA vendéglőnek a halászlé elkészítését és az Első Helyi Közösségnek a terem használatát.

     Immár harmadszor nyerték az AGROMERKUR versenyzői a vándorserleget. Szeptember 13-án tartottuk a KÖZSÉGI LIGA ötödik, utolsó fordulóját, ahol sorozatban harmadszor nyerték meg az adai Sportközpont vándorserlegét, így örökre az Agromerkur csapatánál marad. A további sorrend:
    második helyezett a SAAL-II csapata, a harmadik pedig a MILO-TIM csapata lett. A hölgyek külön egyéni kategoriában versenyeztek. Az első helyen Hegyi Piroska, a másodikon Bajúsz Rozália és a harmadik helyen Kádár Mária végzett.

Adankó Iván

septembar 2015.

Naslovna strana
Opštinske vesti
Mladi pišu
Aktivnosti Sindikata
Vesti iz policije
Šah
Impresum


Design by VA