Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2014. április

Címoldal
Ünnepek és hétköznapok
Községi hírek
Hálóingek a zentai kórház számára
Gyermekszívvel láttuk a világot
Gergely tűzmadarai
Ének és játék a kisgyermekekkel
Emlékezés – történelem – művelődés
Ki a legjobb!?
Ápolni kell a régi hagyományokat!
Szólj, síp, szólj!
Diákszínjátszóink továbbjutottak
60+
Egy nap a sport jegyében
Tárlat a tavaszi megújulás jegyében
A 44. MIRK Adán
Hírek
Rendőrségi hírek
Nyelvi figyelő
Teológiai gondolatok
Fiаtalok írják
Érdemes benézni az állatkertbe
Zöld levél
Sakk
Sport
Az eltűnt idő nyomában
Tarka-barka
Impresszum

Vesti iz policije

    Javni red i mir
    1.1.2014. u 04,25 časova u Ugostiteljskom objektu „Don“ došlo je do remećenja javnog reda i mira tučom od strane dva lica u kojem je jedno lice zadobilo lakše telesne povrede.
    23.1. 2014.  u Adi, oko 20 časova u ulici Košut Lajoša bb na sportskom igralištu došlo je do remećenja javnbog reda i mira od strane jednog punoletnog lica na taj način što je maloletnicima koji su se igrali na terenu zadao više udaraca otvorenom šakom u predelu lica.
    15.2.2014.  oko 03,30 došlo je do remećenja javnog reda i mira tučom od strane 3 lica kojom prilikom je jedno od njih zadobilo lakše povrede.
    Protiv počinioca prekršaja podnet je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka Prekršajnom sudu Senta, Sudske jedinice u Adi.
    Krivična dela
    U vremenskom periodu od 1.1.2014. do31.3.2014.  izvršeno je ukupno na podrućju Opštine Ada 58 krivičnih dela. Uglavnom se radi o krivičnim delima iz oblasti krivičnih dela protiv imovine. Objekti napada su privatne kuće gde su uglavnom krali novac, nakit i razne alate.
    Predlažemo građanima Opštine Ada da u narednom periodu prilikom odlaska iz svojih kuća iste na neki način obezbede kako bi se smanjio prostor za vršenje krivičnih dela teške krađe.
    Obezbeđenje izvršite na taj način što eventualno postavite video nadzor, alarm, dobro zaključite kuću i zamolite komšije i rođake da povremeno obilaze kuću.
    Takođe molimo građane da blagovremeno izvrše zamenu starih dokumenata za nove kako bi se izbegle nepotrebne gužve i zastoj u radu radnika na upravnim poslovima u Policijskoj stanici Ada.
    Poslednja vest
    4.4.2014. u 19,24 časova u Adi, u ulici Lenjinovoj 20. u Menjačnici „Dolar“ od strane NN lica pokušano je oružano razbojništvo na taj način što što je NN lice ušlo u menjačnicu i izvršilo ukidanje jednog metka iz NN oružja, najverovatnije gasnog pištolja, i zatim je pokušao da uđe u unutrašnjost menjačnice u čemu nije uspeo.
    Zajedničkim radom Policijske stanice Ada i PS Bečej identifikovan je izvršilac ovog krivičnog dela te je isti lišen slobode i uz krivičnu prijavu priveden dežurnom javnom tužiocu u Bečeju. Naime ovaj izvršioc je nakon pokušanog razbojništva u Menjačnici „Dolar“ otišao u Bačko Petrovo Selo gde na isti način pokušao da protivpravno otuđi novac iz Apoteke u čemu je sprečen od strane prodavačice i prisutnih građana.
    Bezbednost saobraćaja
    Od 1.1.2014. do 31.3.2014. na području Opštine Ada desilo se ukupno 10 saobraćajnih nesreća u kojima je nastala materijalna šteta i telesne povrede.
    23.2.2014. oko 06,33 časova na državnom putu drugog reda na deonici od Mola prema Bačkom Petrovom Selu dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba ženskog pola izgubila život.

Podatke dao Komadir policijske ispostave Ada

april 2014.

Naslovna strana
Opštinske vesti
Vesti
Vesti iz policije
Omladinci pišu
Aktivnosti sindikata
Šah
Impresum


Design by VA