Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2014. április

Címoldal
Ünnepek és hétköznapok
Községi hírek
Hálóingek a zentai kórház számára
Gyermekszívvel láttuk a világot
Gergely tűzmadarai
Ének és játék a kisgyermekekkel
Emlékezés – történelem – művelődés
Ki a legjobb!?
Ápolni kell a régi hagyományokat!
Szólj, síp, szólj!
Diákszínjátszóink továbbjutottak
60+
Egy nap a sport jegyében
Tárlat a tavaszi megújulás jegyében
A 44. MIRK Adán
Hírek
Rendőrségi hírek
Nyelvi figyelő
Teológiai gondolatok
Fiаtalok írják
Érdemes benézni az állatkertbe
Zöld levél
Sakk
Sport
Az eltűnt idő nyomában
Tarka-barka
Impresszum

VESTI

    У циљу обезбеђивања потпуног и тачног ажурирања дела Јединственог бирачког списка за општину Ада и елиминисања могућих грешака и недостатака у њему,  Општинска управа општине Ада упућује
    ПОЗИВ
    ГРАЂАНИМА ОПШТИНЕ АДА
    -  да проверавају да ли су уписани у бирачки списак и да ли су уписани подаци: име и презиме бирача, име једног од родитеља бирача, бирачев јединствени матични број грађана, датум и место рођења бирача, пол бирача, место пребивалишта и адреса бирача, страна држава у којој бирач има боравиште, место боравишта и адреса бирача у иностранству и место боравишта за интерно расељена лица, тачни.
    -  да уколико имају сазнања о чињеници смрти неког лица (посенбо  из круга чланова уже или шире породице, родбине или из круга пријатеља и познаника) које се и даље води у Јединсвеном бирачком списку – добило обавештење за гласања на парламентарним изборима одржаним 16. 03. 2014. године, да ту чињеницу пријаве или да на било који начин сигнализирају овлашћеном лицу за ажурирање бирачког списка.
    Напомена:
    Грађани горње могу чинити лично у седишту опш-тине Ада, Трг Ослобођења 1. - код надлежног лица за ажурирање – Канцеларија бр. 29 - приземље Услуж-ног центра, сваким радним даном  од 7,00 до 14,00 часова или пак путем  телефона: број: 024/852-106 – локал 129.

ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ АДА


Obaveštenje

    Opštinska samouprava obaveštava građane opštine Ada da je sredinom aprila započeto uništavanje larvi komaraca u stajaćim vodama, a u Veterinarskoj stanici mogu besplatno dobiti granulat za uništavanje komaraca u pakovanju od 5 gr., koji se može koristiti u podrumima, bunarima i šahtovima za uništavanje larvi komaraca. Za efikasnost preparata je potrebna voda dubine od najmanje 5 cm.  


ОБАВЕШТЕЊЕ O ОДЛИКОВАЊИМА

    Органи управљања правних лица, као и грађани општине Ада, своје предлоге за јавна признања, поводом 2. јула - Дана општине Ада, могу предати до 16.05.2014. године до 12,00 часова поштом или лично на адресу:
    ОДБОР  ЗА ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ПРАЗНИКА, ЈУБИЛЕЈА И ДОДЕЛУ ПРИЗНАЊА СО АДА, 24430 Ада, Трг Ослобођења 1., канцеларија бр. 5.
    На затвореној коверти назначити: ’’не отварати – предлог за јавна признања општине Ада’’. Инфор-мације: тел. 852-106 (локал 205).

Oдбор

april 2014.

Naslovna strana
Opštinske vesti
Vesti
Vesti iz policije
Omladinci pišu
Aktivnosti sindikata
Šah
Impresum


Design by VA