Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2014. április

Címoldal
Ünnepek és hétköznapok
Községi hírek
Hálóingek a zentai kórház számára
Gyermekszívvel láttuk a világot
Gergely tűzmadarai
Ének és játék a kisgyermekekkel
Emlékezés – történelem – művelődés
Ki a legjobb!?
Ápolni kell a régi hagyományokat!
Szólj, síp, szólj!
Diákszínjátszóink továbbjutottak
60+
Egy nap a sport jegyében
Tárlat a tavaszi megújulás jegyében
A 44. MIRK Adán
Hírek
Rendőrségi hírek
Nyelvi figyelő
Teológiai gondolatok
Fiаtalok írják
Érdemes benézni az állatkertbe
Zöld levél
Sakk
Sport
Az eltűnt idő nyomában
Tarka-barka
Impresszum

Rendőrségi hírek

    Közrend és közbiztonság
    2014.1.1-jén 04,25 órakor a Don vendéglőben két személy verekedéssel zavarta meg a közrendet. Az egyikük könnyű testi sérüléseket szenvedett.
    2014.1.23-án Adán, a Kossuth Lajos sz. n. a sportcsarnokban egy nagykorú személy zavarta meg verekedéssel a közrendet úgy, hogy a játéktéren játszó két fiatalkorút megpofozott.
    2014.2.15-én 03,30 óra körül három személy verekedett össze, amikoris egyikük könnyebb sérüléseket szenvedett. A rendőrség a közrend háborgatóival szemben a Zentai Kihágási Bíróság Adai Egységénél eljárást kezdeményezett.
    Bűncselekmények
    2014.1.1-től 3.31-ig Ada községben összesen 58 bűncselekmény történt. Ezek főképp vagyon elleni bűncselekmények, azaz magánházakból pénzt, ékszert és különféle szerszámokat loptak. Ezért a polgároknak javasoljuk, hogy távollétük esetére tegyenek óvintézkedéseket a lopások megakadályozására. Ez történhet videó-ellenőrzéssel, riasztóberendezéssel, a ház gondos bezárásával, és kérjék meg a szomszédokat, a rokonokat, hogy időnként ellenőrizzék a házat.
    Felkérjük a polgárokat, hogy a rendőrségi salteroknál való torlódás elkerülése végett, lejárt személyes okmányaikat idejében cseréljék ki újakra.
    Legújabbb
    2014.4.4-én  19,24 órakor az adai Dollár Pénzváltóban, Lenin utca 20., egy NN személy fegyveres rablást kísérelt meg, úgy, hogy belépve a pénzváltóba, ismeretlen, NN fegyverből, valószínűleg gázpisztolyból, egy lövést adott le, majd be akart hatolni a salter mögé, ami azonban nem sikerült neki. Ezután az adai és az óbecsei rendőrállomás közös munkával azonosította a támadó személyét, letartóztatták és megfelelő feljelentéssel, az óbecsei ügyeletes közvádlóhoz kísérték. Ez az elkövető az adai Dollár Pénzváltóban történt rablási kísérlete után Péterrévére ment és ott hasonló módon, törvényellenesen ki akarta rabolni a patikát, de ebben az elárusítónő és a jelen lévő polgárok bátor fellépésükkel megakadályozták.
    Kölekedésbiztonság
    2014.1.1. – 3.31-ig Ada község területén 10, testi sérüléssel és anyagi kárral járó közlekedési szerencsétlenség történt.
    2014.2.23-án a Moholról Péterréve felé vezető II. osztályú állami úton 06,33 órakor történt súlyos autószerencsétlenségben egy nő életét vesztette.

Adatok a Rendőrség adai kirendeltségének parancsnokától

april 2014.

Naslovna strana
Opštinske vesti
Vesti
Vesti iz policije
Omladinci pišu
Aktivnosti sindikata
Šah
Impresum


Design by VA