Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2016. március

Címoldal
Mindennapjaink
Községi hírek
Március
Bár lenne egyetértés!
Koszorúzás az emlékkeresztnél
Mindennapi hősnőink
Dopping, a sport ördöge
Šević Ivan sikere
Március
Tavaszközeledte
Nemzetközi ex libris kiállítás
Nőnapi táncfesztivál
Közeleg húsvét
40 féle virágmag és egyebek
Útmenti feszület megáldása Adán
Zászlót lenget a víg márciusi szél
A kézimunkacsoport titka
A moholi galambászok sikerei
Húsvéti vásár és tombola a gyermekekért
Vidám hangulatú teadélután
Hírek
Nyelvi figyelő
Teológiai gondolatok
Szakszervezeti tevékenység
Zöld levél
Sakk
Sport
Görbe tükör
Tarka oldal
Impresszum

Vidám hangulatú teadélután

    Az adai I. Helyi Közösség Nőaktívája szervezésében március 20-án a Helyi Közösség termeiben kitűnő hangulatú teadélutánt tartottak.
    A vendégek 14 óra körül kezdtek érkezni, 14,30-kor Tóth Piroska, a nőaktíva  elnöke  szívélyesen köszöntötte a megjelent vendégeket és az aktíva tagjait, hangsúlyozva, hogy a mostani teadélután is a kiváló együttműködés eredménye; elmondta: örül, hogy ennyi vendég eleget tett a meghívásuknak, vették a fáradságot és eljöttek.  Végül kellemes húsvéti ünnepeket kívánt minden vendégnek!
    Ezután a vendég-egyesületek, csoportok vezetői üdvözölték a jelenlévőket és a vendéglátókat, valamint Piroskát, a nőaktíva elnökét és egy-egy virágkompozíció (cserepes virágok, fonott kosárban díszelgő virágok) kíséretében ők is kellemes húsvéti ünnepeket kívántak!
    Tóth Piroska elmondta, hogy 6 csoport jött el a teadélutánra, mégpedig Topolyáról a Kézimunkacsoport, Csantavérről szintén a Kézimunkacsoport, Moholról a Nyugdíjas egyesületből, ugyanúgy Moholról a Tiszavirág nevű csoport, Óbecséről a Nőszervezet csoportja és a péterrévei Nők Egyesületének egy csoportja.

    A vendégeket fonatos kaláccsal és ásványvízzel kínálták a szervezők, majd később a Mercy cukrászdából az aprósüteményt is meghozták.
    A talpalávalót egy háromtagú zenekar szolgáltatta, és hogy milyen jól muzsikáltak, azt az is bizonyítja, hogy az elején sokan táncra perdültek. A csoportok tagjai jól érezték magukat, társalogtak, mulattak, táncoltak. A zenekar felváltva muzsikált szerb dalokat, mulatós nótákat és csárdásokat, magyar slágereket..., olyanokat is, amiket e sorok írója már régen hallott. A mulatozás az esti órákig tartott!
    Végül is megállapíthatjuk, hogy ez a teadélután, amely már a húsvét jegyében zajlott, kitűnő volt, nemcsak az emelkedett hangulat és a kiváló zenekar miatt, hanem azért is, mert a szervezők kitettek magukért, fáradtságot nem ismerve szervezték meg és bonyolították le e rendezvényt, találkozót, amelynek fő célja az újbóli találkozás és barátkozás volt! Dicséret a szervezőknek!

Bálizs Géza
(Fotók: Tóth Piroska)

mart 2016.

Naslovna strana
Drveni krst na ađanskom Čotu
Aktivnosti sindikata
Šah
Impresum


Design by VA