Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2015. február

Címoldal
Télutó
Községi hírek
Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc
3. Sport stars
Interjú Virág Györggyel, a Bohóc című előadás kapcsán
Lakossági fórum volt Adán
Egy kis visszaemlékezés, meg miegymás…
0,5 ezrelék
Bombaként robbant be a köztudatba a Green Future Festival!
III. moholi farsangi esküvő és bőgőtemetés
Szia disznótor!
Farsang a Műszaki Iskolában
Téltemető farsang a nyugdíjasoknál
Megkezdődött a madáretetés
Vadvirágos farsangi mulatság
IV. Esküvő kiállítás
Mi újság az adai tűzoltóknál?
Rövid hírek
Fiatalok írják
Nyelvi figyelő
Teológiai gondolatok
Zöld levél
Gyermekszínjátszóink jubileuma - adalék
Szakszervezeti hírek
Sakk
Sport
Tarka-barka
Impresszum

Télutó

    Tél van és ezekben a hónapokban általában lakossági fórumokról, bálakról és egyéb rendezvényekről hallunk. Nem állíthatjuk, hogy pezseg az élet községünkben, de azért történnek dolgok. Dicséretes az igyekezet, mert e a rendezvények nélkül tényleg a szürke hétköznapokat élnénk. Azt már többször megállapítottuk, hogy semmi sem a régi, így például talán először történt meg, hogy kevés jelentkező miatt elmaradt a vadászbál. A Törökfaluban megrendezett böllértalálkozóra is kellemes idő köszöntött ránk, a szervezők mégis több látogatóra számítottak. Enni, inni volt bőven, és így utólag sajnálhatják, akik nem mentek el, és nem kóstolták meg a finomabbnál finomabb falatokat.
    Hírek szólnak különböző beruházásokról is községünkben. Tervek készülnek, amelyeknek megvalósulása több tényezőtől függ. Az anyagi eszközök biztosítása mellett szükség lesz az együttműködésre minden szinten. A különböző vélemények figyelembe vétele is előbbre viheti a sikert, amely mindannyiunk érdeke.
    Amin az emberek az utóbbi hónapokban berzenkednek – itt azokra az ügyfelekre gondolok, akik a Banca Intesaban igyekeznek pénzügyeiket intézni –, hogy sokat kell várakozni. Ez nem a bank munkatársain múlik, hiszen ők megszakítás nélkül végzik munkájukat, és a körülményekhez képest még kedvesek is, mi, ügyfelek vagyunk sokan. A bank felsőbb vezetésének kellene elgondolkodnia és lépnie, mert most úgy néz ki, hogy mi vagyunk a bankért, nem pedig a bank miértünk.
    Közeleg a tavasz és reménykedjünk, hogy a jobb idő kellemesebb közérzetet is hoz mindannyiunk számára, ami nagyon is jót tenne. Figyeljünk egymásra és segítsük egymást. Mivel lapunk megjelenésekor már közel leszünk a nőnaphoz, így kissé korábban, de annál nagyobb tisztelettel kívánok minden hölgyolvasónknak Boldog Nőnapot!

Gecse István

febuar 2015.

Naslovna strana
Opštinske vesti
Novi početak Udruženja Zoo vrta „PONI“ Ada
Šah
Aktivnosti sindkata
Poslednji pozdrav našem voljenom Branku
Međunarodni bratski susret kasapina - Utrine
Impresum


Design by VA