Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2015. február

Címoldal
Télutó
Községi hírek
Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc
3. Sport stars
Interjú Virág Györggyel, a Bohóc című előadás kapcsán
Lakossági fórum volt Adán
Egy kis visszaemlékezés, meg miegymás…
0,5 ezrelék
Bombaként robbant be a köztudatba a Green Future Festival!
III. moholi farsangi esküvő és bőgőtemetés
Szia disznótor!
Farsang a Műszaki Iskolában
Téltemető farsang a nyugdíjasoknál
Megkezdődött a madáretetés
Vadvirágos farsangi mulatság
IV. Esküvő kiállítás
Mi újság az adai tűzoltóknál?
Rövid hírek
Fiatalok írják
Nyelvi figyelő
Teológiai gondolatok
Zöld levél
Gyermekszínjátszóink jubileuma - adalék
Szakszervezeti hírek
Sakk
Sport
Tarka-barka
Impresszum

Bombaként robbant be a köztudatba a Green Future Festival!

    Jelenleg a Green Future Festivalt tartják a térség legdinamikusabban fejlődő rendezvényének. A szervezők három évvel ezelőtt határozták el, hogy létrehoznak egy hagyományteremtő jellegű eseményt, amely fő vonzereje - az elektronikus zenei sztárvendégek, a különleges színpadi show és díszlet mellett- az, hogy a vajdasági, magyarországi és szerbiai fiatalok mindenféle hovatartozási kérdések nélkül, önfeledten, egy családként tudjanak eltölteni 5 csodás napot! Jelenleg a Green Future Festival a legjobb ár-érték arányú rendezvény Vajdaságban. A szervezők kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy viszonylag alacsony árak mellett magas színvonalú kikapcsolódási lehetőséget biztosítsanak a szórakozni vágyó fiataloknak. A rendezvény idén ünnepli a harmadik születésnapját. Először 2013-ban került megrendezésre és rögtön az első évben hatalmas sikernek örvendett, hisz közel 10.000 fiatal látogatott el az eseményre. A második évben a látogatók száma már meghaladta a 15.000 főt. Ezek csupán a számok! Ami a legegyedibb a rendezvénnyel kapcsolatban, hogy alig találkozni olyan fiatallal, aki nem pozitív élményekkel távozott a Green Future Festi-valról.

    A szervezők nem egy mindennapi szolgáltatást nyújtanak, hisz olyan fellépőket láthatnak az érdeklődők a rendezvényen, akik egyébként ritkán fordulnak meg Vajdaságban. További előnye a rendezvénynek, hogy olyan technikai elemeket használnak a szervezők, amik még tovább emelik a szórakozni vágyók élményeit. A fesztiválon a nagyméretű színpad mellett, konfetti show, óriás kivetítő, tűzijáték, ledrobot és egyéb show elemek biztosítják a nem mindennapi élményeket.
    Az idei évben augusztus 11-15 között kerül megrendezésre a fesztivál. A szervezők elmondták, hogy egy olyan show elemmel is készülnek, ami még sosem volt Vajdaságban. Elmondták, hogy ennek részleteivel hamarosan jelentkeznek. A fellépők közül két nevet már nyilvánosságra is hoztak. Egyenesen Szlovéniából repül ide Beltek, aki szinte az összes vezető fesztiválon is megfordult már, mint például az Ultra Music Festival. Hazánkba látogat Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara, akik koncertjeire több ezres tömegek látogatnak el, a Halott Pénz! A további fellépőket március 13-án hirdetik meg a szervezők egy Green Future buli keretein belül. Zentán kerül megrendezésre az Éjjel-Nappal Green Future Bejelentő Megaparty! Facebook oldalukon kiderül, hogy hatalmas az érdeklődés a rendezvényre, hisz még több mint 3 hét van az eseményig és már most teltházasnak ígérkezik a rendezvény. Az esemény különlegessége – azon kívül, hogy a részt vevők együtt bulizhatnak az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjaival – az, hogy itt jelentik be a szervezők a fesztiválon fellépő zenekarok több mint 50%-át.

    A szervezők felhívják az érdeklődők figyelmét, hogy érdemes a jegyeket elővételben megvásárolni, hisz eddig két hasonló típusú rendezvényt hoztak létre, melyek esetében mind a kétszer meghaladta a vendégek száma az 1700 főt és a jelenlegi helyszín befogadóképessége maximum 1000 fő! Aki első kézből szeretne értesülni a Green Future Festival fellépőinek kilétéről, az minél hamarabb szerezze be az Éjjel-Nappal Green Future Bejelntő Megapartyra az elővételes jegyét. Az eseményről további információk a Facebookon:
https://www.facebook.com/events/770910426328943/?fref=ts
     A szervezők elmondták, hogy nagyon hálásak Ada város önkormányzatának, az Adica Medencék vezetőségének és saját referensi hálózatuknak azért, hogy ahol csak tudják, segítik a fesztivál sikerességét! A munka november óta gőzerővel zajlik! Úgy tűnik, hogy a Green Team ismét felejthetetlen élményekkel gazdagítja közönségét augusztusban!

Gecse Attila

febuar 2015.

Naslovna strana
Opštinske vesti
Novi početak Udruženja Zoo vrta „PONI“ Ada
Šah
Aktivnosti sindkata
Poslednji pozdrav našem voljenom Branku
Međunarodni bratski susret kasapina - Utrine
Impresum


Design by VA