Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

  2006. április

Címoldal
Egy asztalnál a négy helyi közösség
A II. Helyi Közösség idei programja
Visszanyerni a helyi közösség tekintélyét
Aki nem tervez, saját bukását segíti elő
Kellemes húsvéti ünnepeket!
Irgalmasság - szeretet - húsvét - imaév
Az Isten, szeretet
Európa legnagyobb hobbis találkozója
Osztatlan siker egy hangversenyen
Rímek 2006
Csigabiga-találozó Óbecsén
Az Aranymanók kiállítása
„Az idő igaz, S eldönti, ami nem az”
Törökfaluban történt
630-an vettek részt a megelőző akcióban
Tojásfestés növényekkel
Fiatalok írják
Homolya Miklósra újra büszkék lehetünk!
Versenyt tartottak a Műszaki Iskolában
Nyelvi figyelő
Rendőrségi hírek
Hírek
Zöld levél
Egészségünk érdekében
Szerény támogatás, szerény eredmények
Köztéri emlékművek, szobrok, emléktáblák
Árnyas oldal
Impresszum

92 Vesti iz policije 92

    Krivična dela. U prošlom mesecu izvršeno je deset krivičnih dela krađe i dve provale, što je neobično mnogo u odnosu na druge mesece. Izvršioci tih dela nisu birali načine, provalili su troja kola odakle su oduzimali žensku tašnu sa novcem, zatim radiokazetofon, CD plejera, ukrali su dva bicikla i jednu motociklu, zatim ogrevno drvo sa dolme, a ukrali su i jednog ovna. Iskoristili su bolest oštećenog i iz njegove kuće u Molu, ul. JNA odneli su razne stvari. Takođe u Molu izvršena je provala dve vikendice odake su otuđili razne alate i pribor za pecanje. Ukupna materijalna šteta pričinjena krađom, iznosi blizu 80.000 dinara. Protiv izvršioca ovih dela pokrenut je krivični pčostupak.
    Javni red i mir. Što se tiče javnog reda i mira u prošlom mesecu bilo je mnogo mirnije nego u prethodnim mesecima. Prijavljeno je svega 4 narušavanja reda i to tuča na ulici , čiji su akteri uglavnom mladići u pijanom stanju. Protiv izvršioca nereda pokrenut je prekršajni postupak.
    Bezbednost saobraćaja. Izgleda da su vozači u prošlom mesecu bili mnogo pažljiviji nego ranije. Dogodile su samo dve ozbiljnije saobraćajne nezgode i to prilikom snežnih nanosa kada je kolovoz postao klizav, pa usled neprilagođavanja brzine uslovima saobraćaja, došlo je do sudara između dva putnička vozila u Molu, kada je prouzrokovana materijalna šteta 40.000 dinara. Druga nezgoda se desila takođe u Molu i to na raskrsnici ulkice Sv. Miletića i M. Tita kada zbog neustupanja prava prvenstva sudarila su se dva putnička vozila. Povređenih ni ovde nije bilo, a materijalna šteta je oko 120.000 dinara.
    Ovde treba istaći da je saobraćajna policija u vremenu od 20. februara do 15. marta vršila akciju "Bezbedbno u saobraćaju sa traktorom", kada je na putu samo opominjala vozače traktora na propuste, tehničke neispravnosti i sl. Pored toga održala je preventivna predavanja traktoristima o bezbednom učešću u saobraćaju sa traktorom. Rezultat nije izostao, jer po završetku akcije, u redovnoj kontroli nije zatečen neispravan traktor, i nezgode zbog traktora nije bilo.
    Požar. U prošlom mesecu bilo je četiri požara i to tri u Molu i jedan u Adi. U Molu je izgorela nuzprostorija čiji uzrok je bio požar u dimnjaku, zatim kukuruzovine u dvorištu. Ukupna materijalna šteta prouzrokovan požarom iznosi 125.000 dinara.

april 2006.

Naslovna strana
Novi put, trotoari, uređene javne površine
Običaji u narodu vezani za Uskrs
Oda o pesniku
Izložba o Novaku Radoniću
Mladi pišu
Aktivnosti boraca rata 90-ih
Za kvalitetan socijalni dijalog
Molski dobošar
Vesti iz policije
Impresum


Design by VA