Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

 
2004. szeptember

Címoldal
Címoldali képünkhöz
Ez lenne a turizmusunk?
Miért van bizalmunk az ingatlanközvetítõben?
Nagyboldogasszonyi Aranykapu vásár
Megnyílt a moholi napközi
Fejen állva is végigsétálna a parkon!
"Itt az idõ, most vagy..."
LI Zöld levél
Nagysikerû rendezvény a medencéknél
A Délvidéki Napokon, Budapesten
Évrõl évre csökken a tanulók létszáma
Nemzetközi ügetõversenyt tartottak Adán
Hírek
Nyelvi figyelõ
Rendõrségi hírek
Fiatalok írják
Jó hangulat, sikeres alkotások
A léggömbkötés nagyasszonya
Kézilabdatábor Adán
Hírek az adai sporthorgász egyesületbõl
Tarka oldal
Impresszum

92 Rendõrségi hírek 92

    A rendõrségtõl szerzett információk arra utalnak, hogy az elmult hónapban több bûntény is történt, ennek követlkeztében 16 bûnvádi feljelentést tett a rendõrség ismert és ismeretlen elkövetõ ellen. Legtöbb a lopás bûnténye, ahol ki kell hangsúlyozni azt az elszomorító tényt, hogy újabban többször is kiskorúak az elkövetõk. Ezenkívül történt még pénzhamisítás bûnténye, kábítószerrel való keresekedelem, hivatalos pecsét megsértése – az elkövetõ ugyanis eltávolította a villanyóra plombáját, majd áthidalással kiiktatta az órát, igy praktikusan lopta az áramot. A gazdaság k árára elkövetett bûntények miatt két feljelentés készült, mindkét esetben az adóeltitkolás vétsége miatt.
    A közlekedésbiztonság helyzete kielégítõ. Két komolyabb forgalmi balesetre került sor, amikor a résztvevõk súlyos testi sérülést szenvedtek. Augusztus végén több bejelentés is érkezett a rendõrségre, hogy a központban, az áruház parkolóján ismeretlen tettesek megrongáltak néhány személygépkocsit. Éles tárggyal összekarcolták a festéket, kiszúrták a gumit stb. A rendõrség nyomoz az elkövetõk után.
    A közrend és a közbiztonság megsértése miatt 4 szabálysértési feljelentés készült, mind a négy esetben verekedés miatt. Itt egy rendhagyó esetet emelnénk ki, amely augusztus 24-én Törökfaluban történt. Azon a napon látogatóba jött szüleihez M. R. topolyai lakos. Beszélgetés közben összeszólalkoztak, mire a fiú jól helybenhagyta szüleit.

 

septembar 2004.

Naslovna strana
Izabran je novi direktor Centra za socijalni rad u Adi
Kako glasati
Za koga glasati
Vesti iz policije
Mladi pišu
Slikari naše opštine
Impresum


Design by VA