Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

 
2004. szeptember

Cmoldal
Cmoldali kpnkhz
Ez lenne a turizmusunk?
Mirt van bizalmunk az ingatlankzvettben?
Nagyboldogasszonyi Aranykapu vsr
Megnylt a moholi napkzi
Fejen llva is vgigstlna a parkon!
"Itt az id, most vagy..."
LI Zld levl
Nagysiker rendezvny a medencknl
A Dlvidki Napokon, Budapesten
vrl vre cskken a tanulk ltszma
Nemzetkzi getversenyt tartottak Adn
Hrek
Nyelvi figyel
Rendrsgi hrek
Fiatalok rjk
J hangulat, sikeres alkotsok
A lggmbkts nagyasszonya
Kzilabdatbor Adn
Hrek az adai sporthorgsz egyesletbl
Tarka oldal
Impresszum

Hrek

LESZ-E VASTFORGALOM?

    Az utbbi idben mr tbbszr is olvashattuk a napilapokban, hogy felsbb frumok arrl beszlnek, hogy feljtjk a Kanizsa--ZentaBecse vastvonalat, vagy legalbbis alkalmass teszik a teherszlltsra.
    Hogy konkrtan mikor valsul meg ez az elkpzels, arrl nem szl a fma. Addig is, mg t nem robog jra az els szerelvny Adn, ilyen kp trul azok el, akik kzvetlenl az lloms kzelben a snek mentn elhaladnak.
    Az utols szemlyvonat, illetve snbusz klnben az 1970-es vek kzepn haladt keresztl Adn, mg a teherszllts az AdaZenta szakaszon 4-5 vvel ezeltt teljesen megsznt.

Az adai amatrfestk Muzslyn

    A barti egyttmkdsrl szl egyezmny alrsa ta szleskr s gymlcsz kapcsolat alakult ki az adai Els Helyi Kzssg s Muzslya kztt, ami tllpte az egyszer tallkozsokat, s jelentsebb gazdasgi vonatkozsa is van. Az sszehangolt mveldsi s ms tervek alapjn az adai amatrfestk meghvst kaptak szeptember 13-ra, a falu napjra, hogy kzsen lltsk ki alkotsaikat a muzslyai MAKK kpzmvszeti csoport tagjaival. A meghvst rmmel fogadtk, s ezttal nyolc adai fest mutatja be kpeit a muzslyai kznsgnek. Ezek: Bajus Marija, Daku Terz, Br Albert Erzsbet, Jakovljevi Rzsa, Csnyi Rzsa, Riiki Duan, Fekete Zsfia, Vastag Jnos.

V.J.

Ksznet a tmogatknak

    Az Aranykapu Mveldsi Egyeslet ezton mond ksznetet azoknak, akiknek segtsgvel vendgl lthatta az Adn augusztus 6-n vendgszerepl Tanyasznhz trsulat tagjait, mgpedig: Zupanik, Kornlia virgzlet, Zion City, I. helyi Kzssg, II. Helyi Kzssg, Gbls Mikls, Dekor, Dollr pnzvlt, Kleoptra szpsgszalon, Tisza horgszklub, Boros Jzsef, Antal Gellrt, nkmtes Tzolt-testlet.

 

septembar 2004.

Naslovna strana
Izabran je novi direktor Centra za socijalni rad u Adi
Kako glasati
Za koga glasati
Vesti iz policije
Mladi pišu
Slikari naše opštine
Impresum


Design by VA