Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

 
2004. szeptember

Cmoldal
Cmoldali kpnkhz
Ez lenne a turizmusunk?
Mirt van bizalmunk az ingatlankzvettben?
Nagyboldogasszonyi Aranykapu vsr
Megnylt a moholi napkzi
Fejen llva is vgigstlna a parkon!
"Itt az id, most vagy..."
LI Zld levl
Nagysiker rendezvny a medencknl
A Dlvidki Napokon, Budapesten
vrl vre cskken a tanulk ltszma
Nemzetkzi getversenyt tartottak Adn
Hrek
Nyelvi figyel
Rendrsgi hrek
Fiatalok rjk
J hangulat, sikeres alkotsok
A lggmbkts nagyasszonya
Kzilabdatbor Adn
Hrek az adai sporthorgsz egyesletbl
Tarka oldal
Impresszum

HREK AZ ADAI TISZA SPORTHORGSZ EGYESLETBL

    A vgrehajt bizottsg augusztus 18-n megtartott lsn megtrgyaltk az elz hnap aktivitst, amikor szba kerlt a pnzgyi helyzet, a halrszolglat tevkenysge, a versenyeken val rszvtel. Megtudtuk, hogy a halrszolglatnak 66 akcija volt a mlt hnap folyamn, amikor az orvhalszoktl elkoboztak 5 hlt s 66 horgot.
    Az egyeslet versenyzi szmos krzeti s rangosabb versenyeken vettek rszt, ahonnan vegyes eredmnyekkel trtek haza. Kiemelked eredmnyt rt el Spasi Damir, aki Lalion els, jvidken pedig, Vajdasg bajnoksgn harmadik lett. A msik kimagasl eredmnyt Nagy Rbert rte el a kztrsasgi ifjsgi bajnoksgon, ahol aranyrmet szerzett.
    Augusztus 6-n tartotta meg az egyeslet az Emberfolyhal elnevezs rendezvnyt az adai strandon, ezttal mr negyedik alkalommal. A fesztivlnak is mondhat rendezvnyen a szrakoztat rszn kvl horgszverseny, kuttyogtat-verseny s nem utols sorban halszl-fz verseny is szerepelt. A kellemes id nagyszm kznsget csalt le a Tisza partra, ahol szmukra is nhny bogrcsban ftt a halszl. A versenyek eredmnyei a kvetkezkpp alakulta: a horgszverseny gyztese Klma Attila lett, msodik Kirly Veronika, harmadik Benko Irn. A kuttyogtatk sorrendje: els Gulys Gbor, msodik Mric Istvn, harmadik Vaszlavik Istvn. A legnpesebb s a legattraktvabb verseny a halszl fzk volt. Itt a gyztes Gajin Radoslav (Ada) lett, msodik Bs Attila (Kanizsa), harmadik Bicskei Jnos (Ada), mindhrman jogot szereztek a novemberben megtartand Vajdasgi bogrcs versenyen val rszvtelre.
    A vgrehajt bizottsg lsn elhangzott olyan javaslat is, hogy jvre egybektik az Ember--folyhal fesztivlt az ART nemzetkzi sporthorgsz versennyel, gy mg nagyobb sznvonalat s tmegessget biztostannak ennek a mind npszerbb rendezvnynek.

Blizs Gza

septembar 2004.

Naslovna strana
Izabran je novi direktor Centra za socijalni rad u Adi
Kako glasati
Za koga glasati
Vesti iz policije
Mladi pišu
Slikari naše opštine
Impresum


Design by VA