Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

 
2004. szeptember

Cmoldal
Cmoldali kpnkhz
Ez lenne a turizmusunk?
Mirt van bizalmunk az ingatlankzvettben?
Nagyboldogasszonyi Aranykapu vsr
Megnylt a moholi napkzi
Fejen llva is vgigstlna a parkon!
"Itt az id, most vagy..."
LI Zld levl
Nagysiker rendezvny a medencknl
A Dlvidki Napokon, Budapesten
vrl vre cskken a tanulk ltszma
Nemzetkzi getversenyt tartottak Adn
Hrek
Nyelvi figyel
Rendrsgi hrek
Fiatalok rjk
J hangulat, sikeres alkotsok
A lggmbkts nagyasszonya
Kzilabdatbor Adn
Hrek az adai sporthorgsz egyesletbl
Tarka oldal
Impresszum

NAGYSIKER RENDEZVNY A MEDENCKNL

    Augusztus 8-n, egy igazn kellemes napstses dleltt tallkt adott egymsnak 24 naktva, kzimunkacsoport s egyeslet Vajdasg egsz terletrl. A mr hagyomnyos rendezvny szervezje, amit minden v augusztusban tartanak meg az ADICA dltetsi Kzvllalat orszgos hr medencinl, az adai Els Helyi Kzssg Naktvja volt. A szervez szemmel lthatan s rzkelheten sikeres munkt vgzett. Az emltett 24 egyeslet 17 klnbz helysgbl rkezett Adra, tbb mint 600 szemly, hogy a bartsg, a szrakozs, a kikapcsolds jegyben egytt tltsenek el egy napot. Elmondhatjuk, hogy a tallkoz rendkvl sikeres volt, a kitn szervezsnek, no meg a kellemes idnek ksznheten.
    Mr a reggeli rkban rkeztek a csoportok Adra, az dlkzpont hs fi al Muzslyrl, Mokrinbl, Torontlvsrhelyrl, Trkfalubl, Temerinbl (2 csoport), Hetnybl, Szenttamsrl, Becsrl, Moholrl, Kevibl, Tornyosrl, Bogarasrl, Felshegyrl (2), Csantavrrl, Zentrl (3 csoport), Trkkanizsrl, az adai Msodik Helyi Kzssgbl, valamint a hzigazdk, az adai Els HK Naktva tagjai. Meg kell emlteni, hogy az adai nyugdjas-egyeslet s vendgei is rszesei voltak a tallkoznak, a kzs szrakozsnak. A nyugdjasok vendgei a szabadkai egyeslet tagjai, valamint a magyarorszgi Bogyiszl nyugdjasainak egy csoportja volt, gy a rsztvevk szma kzel llt a 700-hoz.


A naktvk tallkozjnak szervezi: Krizsn Magdolna, Tth Piroska,
vorec Anka

    A szervezk mindent megtettek annak rdekben, hogy a vendgsereg, kihasznlva a gynyr idt, kellemesen tltse el a napot. Gazdag s rdekes msorral kedveskedtek az egybegylteknek, tbb olyan szm is volt, amikor maguk a vendgek voltak a msor szerepli. Kln lmnyt jelentett a csantavri Kozmix diszktncos csoport fellpse, majd utna a klnfle gyessgi jtkokkal szrakoztak a rsztvevk s a kznsg is. Volt ott talicskatol verseny, ktlhzs nknek s frfiaknak palacsintaev verseny, amikor kzzel nem volt szabad a palacsinthoz rni, majd Jakobovics Margitka helyszni bbjtka a legkisebbeknek. Gazdag s rtkes tombolval is kirukkoltak a szervezk, amely szinte egsz nap mkdtt. A j hangulat fokozsrl s ebdrl sem feledkeztek meg, egsz nap a Dutty egyttes hzta a talpalvalt, s ngy bogrcsban ftt a babgulys.


Ki lesz a gyztes? A palacsintaev verseny rsztvevi

    A barti kapcsolatok polst mi sem bizonytja jobban, mint az, hogy ezttal is egy egyeslettel szaporodott a barti kr. Ugyanis, a romn hatr mentn lv Hetny negylete most vett rszt elszr ezen a hagyomnyos tallkozn. Nagyon jl reztk magukat, rltek, hogy egyszerre ennyi bartot szereztek, ismeretsget ktttek. De ugyanez a msik 23 naktvrl is elmondhat. A bartsg nem ismer hatrokat s ez gy j.
    Meggyzdsem, hogy ez a nap feledhetetlen maradt minden rsztvevnek, s jabb tanbizonysga annak, hogy kevs pnzbl, m tretlen akarattal s lelkes hozzllssal hatalmas dolgokat lehet megvalstani, aminek nem minden esetben az anyagi vetlete a legfontosabb. kes pldja ennek ppen ez a tallkoz is, amikor a lnyeg a bartsgban, a szrakozson, a kikapcsoldson volt.

V.J.

septembar 2004.

Naslovna strana
Izabran je novi direktor Centra za socijalni rad u Adi
Kako glasati
Za koga glasati
Vesti iz policije
Mladi pišu
Slikari naše opštine
Impresum


Design by VA