Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2004. március

Címoldal
A helyi érdek a lényeg
Húsvéti köszöntő
Vidám farsangi felvonulás
Farsangi mulatság a Csobolyóban
IX. farsangi gyermekbál
Sikeres jótékonysági bál Törökfalun
Nem mond le a képviselő-testület elnöke
A traktorok biztonságosabb közlekedése
Még tart a sztrájk
A Halász József Rt. alakuló közgyűléséről
Adán alakulóban van a Községi Rákellenes Egyesület
Hová jutunk?
Szép sikerek az üdülőközpontban
Moholi kutyások
Rendőrségi hírek
Közlekedés
Nyelvi figyelő
A hit és összefogás eredménye
XLV. Zöld levél
A cékla gyógyszer is
11 évig vártam hűségesen
A Nagyfa boszorkája
A háború árnyékában
Süssünk - főzzünk együtt
Fiatalok írják
Tilosban "parkoló" garázsok
Nagy feladatok várnak a sporthorgászokra
Pályázat az adai Tájház védjegyének kidolgozására
Közlemények
Községünk amatőr festői
Petike levele
Tarka oldal

92 VESTI IZ POLICIJE 92
  • U predhodnom broju Panorame (br. 57.) na strani 15., u rubrici Vesti iz policije, objavili smo vesti o izvršenoj krađi na štetu Konjović Momira iz Ade sa delimično netačnim podacima. Ovoga puta želimo dati ispravku, koja glasi: "Provalu su izvršili nepoznati izvršioci koji su u kritičnoj noći boravili u susednoj zgradi koja je tada bila napuštena. Policija je preduzimala određene mere radi otkrivanja i hvatanja učinilaca za kojima je izdata poternica. Naglašavamo da oštećeni nije bio u kontaktu sa izvršiocima, nije ih primio u svojoj kući, nije ni ugostio ih, što znači da nisu ni trošili alkoholno piće zajedno".
  • Policija bori se i protiv remećenja javnog reda i mira, u prošlom broju smo objavili ime dvojice mladića. Smatramo da to nije bilo potrebno, jer događaj se odnosilo na proslavu paravoslavne nove godine, kada je više njih učestvovalo u proslavi.
  • Policija nastavlja borbu protiv alkoholizma. U toku februara podnela je tri prekršajne prijave protiv vlasnika odnosno konobara ugost. objekata gde su posluživali alkoholnim pićem vidno pijanog lica. To se desilo u Aurori II u Molu i u Karijači i u Paroš čilagu u Adi.
  • U prošlom mesecu policija je morala više puta da interveniše zbog tuče na javnom mestu. Rezultat je: 5 podnetih prekršajnih prijava protiv učesnika u tuči. Pored toga podneta je jedna krivična prijava protiv P.P. i J. J. iz Mola iz razloga što su napali O. V. iz Temerina i naneli mu lake telesne povrede u predelu glave.
  • Č. A., polj. proizvođač iz Mola prijavio je policiji da je sa njegove njive u ataru ukrađeno veće količine peršuna. Patrola policije uz pomoć građana ubrzo je uhvatila počinioce koji su iz B. P. Sela. Isti su već krenuli kući ali usput je nestao benzin i zato su morali stati. U kolima je pronađen ukrađeni peršun upakovan u džakove u težini od oko 150 kg. Protiv istih je pokrenut odgovarajući postupak.
  • Dana 21. februara oko 5,30 časova medicinska sestra iz Doma zdravlja u Molu javila je policiji da je primljena na ukazivanje prve pomoći Tot Hanak Gizela iz Mola, N. Radonića 73. sa povredom glave, koje je ista zadobila usled pada sa bicikla prilikom mimoilaženja sa drugim biciklistom. S obzirom da imenovana nije znala dati detaljan opis događaja, a radi se o teškoj povredi, mole se građani odnosno vozač bicikla koji je navodno bio prisutan, da se jave u policijsku stanicu u Adi radi davanja potrebnih obaveštenja na okolnosi ovog događaja.

februar 2004.

Naslovna strana
Uskršnja poruka
Široka lepeza usluga
Izvanredno poslovanje u "Adici"
Kultura u 2003. godini
Vesti iz policije
Mladi pišu
Uspešni su bili i prošle godine
Saopštenja
Impresum


Design by VA