Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2004. március

Címoldal
A helyi érdek a lényeg
Húsvéti köszöntő
Vidám farsangi felvonulás
Farsangi mulatság a Csobolyóban
IX. farsangi gyermekbál
Sikeres jótékonysági bál Törökfalun
Nem mond le a képviselő-testület elnöke
A traktorok biztonságosabb közlekedése
Még tart a sztrájk
A Halász József Rt. alakuló közgyűléséről
Adán alakulóban van a Községi Rákellenes Egyesület
Hová jutunk?
Szép sikerek az üdülőközpontban
Moholi kutyások
Rendőrségi hírek
Közlekedés
Nyelvi figyelő
A hit és összefogás eredménye
XLV. Zöld levél
A cékla gyógyszer is
11 évig vártam hűségesen
A Nagyfa boszorkája
A háború árnyékában
Süssünk - főzzünk együtt
Fiatalok írják
Tilosban "parkoló" garázsok
Nagy feladatok várnak a sporthorgászokra
Pályázat az adai Tájház védjegyének kidolgozására
Közlemények
Községünk amatőr festői
Petike levele
Tarka oldal

92 RENDŐRSÉGI HÍREK 92

  • Lapunk előző (57.) számában a 15. oldalon a Rendőrségi hírek rovatban, részben téves adatok alapján jelentettük meg a hírt, miszerint kirabolták Konjović Momir adai lakost. Ezúttal szeretnénk kiigazítani a hibát, és a valós tényt közölni, amely a következőképp hangzik: "a betörést ismeretlen tettesek követték el, akik a kritikus éjszakán a szomszédos, akkor üresen álló házban tartózkodtak. A rendőrség megtette a kellő intézkedést az elkövetők kézre kerítése érdekében, körözőlevelet adtak ki ellenük. Hangsúlyozzuk, hogy a károsult nem találkozott az elkövetőkkel, nem is fogadta őket a lakásán, nem vendégelte meg őket, így nem is iszogattak együtt".
  • Csendháborítás ellen is küzd a rendőrség írtuk előző számunkban. Arról tudósítottunk hogy egy moholi és egy adai fiatalember csendháborítást követett el. Mivel az eset a pravoszláv újév éjszakáján történt, és az elmondások szerint több fiatal is mulatozott az éjjel, így elhanyagolható lett volna a fiatalemberek nevének megemlítése.
  • A rendőrség tovább folytatja harcát az iszákosság ellen. A múlt hónap folyamán három szabálysértési feljelentést tett azon vendéglők tulajdonosai illetve pincérei ellen, ahol szemmel láthatóan ittas személyeket szolgáltak ki alkoholos itallal. Ilyenek: az Auróra II. Moholon, a Cariacci és a Páros csillag Adán.
  • Februárban számos verekedés történt nyilvános helyeken a fiatalok körében. A rendőrség kénytelen volt többször is közbelépni, és szabálysértési eljárást indítani e negatív jelenség megfékezése érdekében. Összesen öt feljelentést tett verekedés ügyben. Ezen kívül egy esetben bűnvádi feljelentés is készült P. P és J. J. moholi lakosok ellen, mert rátámadtak O. V. temerini lakosra, és a fején könnyebb sérüléseket okoztak.
  • Öt péterrévei fiatalember az éj leple alatt mintegy 150 kg. zöldséget szedett fel Cs. A. moholi termelő földjéről. Az eset bejelentése után a rendőrjárőr a polgárok segítségével megtalálta az elkövetőket, akik már gépkocsijukba rakták a zsákmányt, de útban hazafelé kifogyott a benzin, ezért vesztegelni kényszerültek. Az elkövetők ellen megindult a megfelelő eljárás.
  • Február 21-én vasárnap reggel fél hat óra körül, a moholi egészségház ügyeletes nővére jelentette a rendőrségnek, hogy súlyos fejsérüléssel behozták Tót Hanák Gizellát (Mohol, N. Radonić 73). Állítása szerint leesett a kerékpárról, amikor egy másik kerékpárossal szembetalálkozott. Mivel súlyos testi sérülésről van szó, és a sérült nem tudott bővebb magyarázatott adni az esetről, a rendőrség kéri azt a személyt, aki látta az esetet, vagy éppen ő volt a másik kerékpáros, hogy jelentkezzen a rendőrségen bővebb információk szolgáltatása végett.

februar 2004.

Naslovna strana
Uskršnja poruka
Široka lepeza usluga
Izvanredno poslovanje u "Adici"
Kultura u 2003. godini
Vesti iz policije
Mladi pišu
Uspešni su bili i prošle godine
Saopštenja
Impresum


Design by VA