Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2015. január

Címoldal
Útravaló
Óda a magyar nyelvhez
Községi hírek
A sportközpont évértékelése
Ilyenek vagyunk mi
A majdnem elfeledett írás: rovásírás
Nomádok vagyunk, de nem adjuk fel!
Meglepetés…
Tisza
Istennek a dicsőség és embernek a békesség
Ünnep a jótékonyság fényében
Karácsonyi hangverseny
Hírek
Fiatalok írják
Nyelvi figyelő
Teológiai gondolatok
Hunyad vagy Hunyadi?
Zöld levél
Szakszervezeti tevékenység
Sakk
Sporthorgászat
BALOG BÉLA - a rekordok kispályás tornája
Tarka oldal
Impresszum

Karácsonyi hangverseny

    A Bartók Béla alsó fokú zeneiskola tanulói december 22-én 18 órai kezdettel a zsúfolásig megtelt színházteremben félévzáró és egyben karácsonyi hangversenyt tartottak. A rendkívül sikeres hangverseny keretében felléptek kórusok, hangszerszólista tanulók és a moholi kihelyezett tagozat tanulói, valamint egy kisebb csoportból álló énekegyüttes!
    Elsőként a fiatalabb korosztályú kórus lépett színpadra és énekelt el néhány szép karácsonyi dalt; őket követték a kis muzsikusok: Kollár Petra (hegedű), Maluckov Ana (gitár), Holló Renáta (klarinét), majd Berec Katinka, Kocsis Roy és Harangozó Lili (zongora-trió), Virág Borbála (hegedű), Živković  Davor (harmonika). A nagyobbak kórusának a fellépése után Pálfi Péter (gitár), Vámos Viola (fuvola), Molnár Csikós Gábor (zongora), a gitár-kamarazenekar Szabó Zoltán tanár  vezetésével,  Deissinger  Zoé és Virág  Henrietta (zongora-duó), Szollár Leona (hegedű), Istenes  Gábor (zongora), Smit Erik (gitár), a vonós kamarazenekar Kurunczi Andor vezetésével, Szügyi Levente és Kocsis Tamás (zongora-duó), Csasznyi  Hilda (gitár), Balog Virág Ágnes (zongora),  Rusák Réka (fuvola), Nagy Viktor (zongora), végül pedig a moholi kihelyezett tagozat nagy kórusa (tambura-zenekari és gitárkísérettel) zárta a sort Ćupić Annamária vezetésével. A hangszerszólósok felkészítő tanárai voltak: Nagy Árpád, Kurunczi Andor (hegedű), Nagypál Ilona,  Milošev Marina (zongora), Erdeljan Jelena (fuvola), Pintér Olivér (klarinét), Sárvári Krisztina és Szabó Zoltán (gitár), Ćupić Annamária  (tambura) és Konc Éva (ének).
    A hegedűn, klarinéton, fuvolán játszó tanulókat Kléman Rudolf, illetőleg Subotički Nadina tanárok kísérték zongorán, míg a kicsiknek és a nagyobbaknak a kórusát Laták  Zsuzsanna vezette, és Szabó Zoltán kísérte gitáron.


Az iskola kiskórusa Laták Zsuzsanna vezetésével


Az adai Bartók Béla zeneiskola nagykórusa Laták Zsuzsanna vezetésével


Pálfi Péter


Szűgyi Levente, Čupić Annamária, Kocsis Tamás, Bács Annamária


Kollár Petra


Rusák Réka


Szollár Leona


Vámos Viola


Deissinger Zoé, Virág Henrietta


A moholi nagykórus és tamburazenekar Čupić Annamária vezetésével

Bálizs Géza
Fotók: Vámos Attila

januar 2015.

Naslovna strana
Bila jednom jedna banka
Aktivnosti sindikata
Šah
Sport
Šarena strana
Impresum


Design by VA