Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2007. augusztus

Címoldal
A lelkesedéssel még várni kell
Községi események
A cél a gazdaság és a területfejlesztés fellendítése
Az ipartelep mai állapota
Önkormányzati eseménynapló
Szent István-napi emlékünnepség Moholon
A VMSZ lakossági fóruma
Tárlat kézimunkákkal, süteménykóstolással és mazsorettekkel
Színes programok - tartalmas szórakozás
Összefogással a Tiszáért
Egészségvédelem és fitnesz Adán
Éremmel tértek haza
Tökéletes illuzió
Mozgalmas július vidékünkön
Nőszervezetek találkozója
Megújult székház, új programok
Petőfi él!
Élő alkotás községünkben
Vizsgabáli eredmények
6. Motoros találkozó
Nyelvi figyelő
Tanulóink írják
Hittanosok tollából
Közünk a zsidókhoz
Kishírek
Rendőrségi hírek
Zöld levél
Paradicsomvész
Horgász-híradó
Tarka oldal
Olimpiai érmeseink
Impresszum

DNEVNIK AKTIVNOSTI LOKALNE SAMOUPRAVE

    11.07. Izašao je broj 10/07 "Službenog lista opštine Ada".
    16.07. U zgradi SO Ada održan je radni sastanak na temu graðevinskog zemljišta, koji je sazvao i vodio opštinski menadžer,  Šandor Koš. Prisustvovali su:  Jožef Mièiz, Zoran Dragin,  Zoltan Palatinuš,  Ðerð Horti,  Marta Varga Pertiæ,  Eleonora Apro,  Dušanka Vuèuroviæ i Marija Lajko. Sumirani i usaglašeni su stavovi po pitanju industrijske zone.
    17.07. Održan je radni sastanak u Adi, u organizaciji Razvojnog centra "Banat", tema je bila definisanje moguæe saradnje u okviru trogodišnjeg projekta EAR pod nazivom "Podrška opštinama severoistoène Srbije", a iz naše opštine je prisustvovali su  Milan Popov i Danijela Gavriloviæ.
    18.07. Održana je 51. sednica Opštinskog veæa opštine Ada. Sednicu je sazvao predsednik opštine, a vodio zamenik predsednika opštine, Zoran Dragin.
    19-21.07 Na hipodromu u Adi održan je Moto-susret, sa oko 1.100 uèesnika iz Slovenije, Nemaèke, Austrije i Srbije. Ovoj manifestaciji prisustvovali su i predstavnici Lokalne samouprave.
    22.07. Održane su manifestacije "Jar a malom" Utrine-Obornjaèa, gde su prisustvovali i  republièki poslanik Tamaš Tot,  pokrajinski poslanik Jožef Mièiz i zamenik predsednika opštine Ada, Zoran Dragin.
    24.07. Održana je vanredna sednice Skupštine opštine Ada, sa 3 taèke dnevnog reda. Sednicu je sazvao i vodio Dušan Teleèki, predsednik SO Ada.
    25.07. Izašao je broj 11/07 "Službenog lista opštine Ada".
    27-29.07. Održana je manifestacija "Dani Mola" sa bogatim programom, na kojem su prisustvovali i predstavnici Lokalne samouprave Ada.
    30.07. Zamenik predsednika opštine, Zoran Dragin potpisao je ugovor sa donatorom g-dinom Rudolfom Walterom  - "PHIWA" d.o.o. iz Subotice, u vezi donacije 600 higijenskih paketiæa od po 16 evra socijalno ugroženim porodicama – koja æe se realizovati putem Valdi-marketa u Senti, kao i o nabavci aparata za hemo-analizu uzoraka krvi Domu zdravlja u Adi u vrednosti od 10.000 evra.
    31.07. U kabinetu predsednika opštine, sa predstavnicima Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja – Miodraga Miljkoviæ, pomoænika ministra, Marinka Mariæ, naèelnika za infrastrukturne projekte i Jelene Milašinoviæ, savetnika za infrastrukturne projekte - održan je sastanak na temu razvoja industrijske zone. Domaæini su bili Zoran Dragin,  Jožef Mièiz i  Šandor Koš, a prisustvovali su još  Dušanka Vuèuroviæ,  Zoltan Palatinuš,  Marta Varga Pertiæ,  Eleonora Apro, kao i predstavnici Voj-put-a  Tibor Mandiæ i  Tanja Andrašiæ.

Sastavio: Zoltan Bakoš

avgust 2007.

Naslovna strana
Opštinski događaji
Nastavljaju se javni radovi od opšteg interesa
Dnevnik aktivnosti Lokalne samouprave
Zaštita zaposlenih
Molski dobošar
Vesti iz policije
Osvajači medalja sa Olimpijade
Impresum


Design by VA