Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2011. november

Címoldal
Valahol valami nem működik
Községi események
6. Nemzetközi Befektetési Vásár
Községi hírek
Kivételesen értékes ajándék
246 moholi áldozat emlékére
December 4-én választások
Az adai szerszámgépgyártás 90 éve
Kedves Télapó!
Előtérben a beruházások
Könyvtárnyitó és honlapavató
A MURATÁJ irodalmi estje Adán
Végleges az adai víkendtelep terve
Ünnepi hangulat az idősek napközijében
Nyelvi jogaink Szerbiában
A XII. TUDOK Adán
Teológiai gondolatok
Hírek
Rendőrségi hírek
Gyermekszínjátszóink jubileuma
"Az anyanyelv az ember legszemélyesebb sajátja"
Fiatalok írják
Zöld levél
Megtartották a harmadik kukoricatörő versenyt Moholon!
Itt valami bűzlik!
Hírek a szakszervezetből
Lapunk megjelenésének napján történt…
Sport
Napos oldal
Árnyas oldal
További képek, események...
Impresszum

92 Vesti iz policije 92

    Krivična dela. U oktobru registrovano je ukupno 22 kriv. dela. Od toga 1 delo se odnosi na privredni kriminal, a 21 na opšti. U 13 slučajeva u momentu izvršenja KD, izvršilac je bio nepoznat, od čega je policija još u toku meseca rasvetlila 9 delo.
    - Grupa od tri lica izvršila je tešku krađu na štetu kineske prodavnice Peking u Molu, kada su počinili materijalnu štetu od oko 150.000 dinara. Po izveštaju policije ista ta gruga malo kasnije takođe izvršila tešku krađu na štetu kineske prodavnice Hang-ho u Molu.
    - H. Zoltan iz Ade, izvršio je krađu na štetu privatne firme Titan General u Molu, kada je odneo razne metalne predmete u vrednosti od oko 70.000 dinara. Isti taj H. Zoltan iskoristio je odsutnost vlasnika kuće V.M. u Adi, i kroz prozorčić na kupatilo ulazio u unutrašnjost zgrade, uzeo novac od oko 4500 dinara i istim putem se udaljio. Isti taj H. Z. nešto kasnije kroz krov je ulazio u katoličku crkvu u Molu, gde je pronašao 4500 dinara što je i odneo, a u katoličkom groblju u Adi napravio je štetu od oko 12.000 dinara kada je polomio vaze od mesinga.
    - Izvršena je krađa na štetu M. Jožefa iz Mola, kada je izvršioc odneo metalne predmete u vrednosti od oko 50.000 dinara.
    Bezbednost saobraćaja. U oktobru registrovano je 5 saobraćajnih nezgoda, u kojima je trojica zadobila lake telesne povrede, a materijalna šteta se ceni na oko 155.000 dinara. Protiv jednog vozača je pokrenut postupak zbog utvrđenog alkohola u krvi preko 1,20 promila.
    Javni red i mir. Podneta je svega dve prijave za pokretanje prekršajnog postupka, i to: zbog učestvovanje u tuči i neposlušvanje ovlašćenog službenog lica. Oba prekršaja su se dogodila u ugostiteljskim objektima.
    Policija je u toku meseca izdala 24 dozvolu za održavanje javnih skupova.

    Policijki službenici u Adi, dana 11. novembra lišili su slobode i sa krivičnom prijavom priveli sudiji za maloletnike Višeg suda u Subotici šestnaestogodišnjeg maloletnika iz Ade, zbog osnova sumnje da je počinio više teških krađa na teritoriji opština Ada i Senta.
    Osumnjičeni je od početka novembra ove godine, koristeći podesan alat, provalio u 4 prodavnice i magacin privatnog preduzeća u Adi, u poštu i privatnu kuću u Molu i u dve crkve u Senti, iz kojih je odneo prehrambene proizvode, piće, cigarete i novac u vrednosti od oko 210.000 dinara.

novembar 2011.

Naslovna strana
Opštinski događaji
Vesti iz opštine
Mladi pišu
Vesti iz policije
Aktivnosti sindikata
Sport
Impresum


Design by VA