Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

  2005. október

Címoldal
Negyven éve közösen
Halottak napján
Napsugaras ősz
Lesz-e kút a Gunarasban?
Ülésezett a Községi Képviselő testület
Népjóléti iroda működése
A zene nem ismer határokat
Falunapot ünnepelt Törökfalu
Az adai kincslelet tudományos feldolgozása
Helyes és szép magyar beszéd
Szüretelők zajától hangzott a Disznóhát
Nyolc hónap a tengeren
Megerősítő hétvége a Kékkeresztben
A gyermekvállalás ösztönzése a cél
Nemzetközi egészségügyi konferenciát tartottak Adán
Újdonság és új köntös
Fúvósok
Iparosszövetkezet alakult községünkben
Tinólajstrom
Olvasóink tollából
Rendőrségi hírek
Hírek
Az immunizáció hete
Gyűjtési akció
Zöld levél
Petrezselyem
Sport
Árnyas oldal
Tarka oldal
Impresszum

Sport

Adai győzelem

    Az idei budapesti III. Szent István-napi vándorkupát az adai és moholi öregfiúkból álló labdarúgócsapat nyerte meg. A tornát Ada testvérvárosa, a budapesti XI. kerület szervezte. Az augusztus 20-ai ünnepségek keretében megrendezett egynapos labdarúgótornán hét csapat vett részt: Ada, Beregszász, Inárcs, Marosvásárhely, Nádszeg, Újbuda-Kelen és Ustron. Az adaiak mindkét csoportmérkőzésüket megnyerték, majd csoportgyőztesként a döntőben jutottak. A döntőmérkőzésen 4:1-re nyertek a másik csoport győztese, Újbuda-Kelen csapata ellen. A tornán szereplő adai és moholi öregfiúk: Varsi Csaba, Zaj Attila, Budai Zoltán, Goran Simendić, Mladen Simendić, Milan Popov, Topali György , Dragomir Blagojević, Tóbiás Endre, Bruno Džolić, Szőke Csaba, Momir Tanasković, Sóti Ernő, Branko Tomić, Tajti Oszkár, Jovan Simendić. A torna legjobb kapusa az adai Varsi Csaba, míg a legjobb góllövő a moholi Szőke Csaba lett.

SZERETNÉK TÖBBSZÖR VERSENYEZNI
Beszélgetés egy ifjú sporthorgásszal

    A TISZA MENTI LIGÁBAN szeptember 17-én KIKINDÁN az ötödik fordulóval véget ért a verseny-sorozat sporthorgászatban. A Tisza Sporthorgász Egyesület ifjúsági csapatának edzőjétől, MERKOVICS FERENCTŐL megtudtuk hogy a STERBIK TIBOR, PISZÁR KÁROLY és BUGARSKI VLADIMIR összetételű csapat Kikindán harmadik helyezést ért el (egyéniben két bronzot és egy ezüstérmet hoztak haza), míg az összesített versenyben IV. helyet szereztek. A tehetséges fiatal sporthorgászok közül BUGARSKI VLADIMIRral beszélgettem el, aki az idei szezonban összesen hét érmet gyűjtött össze, egy aranyat, egy ezüstöt, míg a többi bronzérem.
    VLADIMIR 18 éves az adai TISZA SHE ifjúsági korosztályú csapatának tehetséges és szorgalmas versenyzője, három évvel ezelőtt lett az egyesület tagja.
    - Hat éves korom óta pecázok, nagyon megszerettem a horgászatot és ez késztetett arra, hogy jelentkezzek a TISZA Sporthorgász Egyesületbe. Itt egy kiváló, igen tapasztalt edző foglalkozik velünk, MERKOVICS FERENC, akitől sokat tanultam. Az első évben csak 3 versenyen vettem részt, és egy második helyezést értem el, az idén már 5 ligaversenyen és még 3-4 másik horgászversenyen vettem részt. Eredményeimmel elégedett vagyok, de remélem, a jövő évi szezonban sikerül még jobb eredményeket elérni. Szeretnék még több versenyen részt venni, ami még nagyobb tapasztalatot is jelentene.

BÁLIZS GÉZA

 

oktobar 2005.

Naslovna strana
Molske teme i dileme
Reforma penzijskog sistema
Krediti za kupovinu vozila Mercedes
Nedelja imunizacije
Vesti iz policije
Impresum


Design by VA