Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

 
2004. november

Címoldal
Megemlékeztünk halottainkról
Megõrizni a lap színvonalát
Szakértõi tanács a polgármester mellett
Az Elsõ Helyi Közösség tanácsának ülésérõl
Jót mutat a mérleg
Ahol tudunk, segítünk
Törõdni az idõsekkel
Visszatért a mosoly és a boldogság a moholi Katona családba
Két szakítás között
Gondolatok a parkban
Mohol nagyközség
A közérdekû információk szabad áramlása
Minden könyvcsomagot szívesen fogadnak
Szerény lehetõségek
Miért éppen a földgáz?
LIII. Zöld levél
Görhe és kukoricamálé
Pótolhatatlan támogatás
Nyelvi figyelõ
Legyél polgár!
Fiatalok írják
Nyugdíjas sarok
Rendõrségi hírek
Hírek
Sport
Községünk amatõr festõi
Tarka oldal
Impresszum

Az Elsõ Helyi Közösség tanácsának ülésérõl

    Október 28-án tartotta meg második ülését az Elsõ Helyi Közösség új összetételû tanácsa. Az elõzõ ülés záró határozatának elfogadása után napirenden szerepelt a helyi közösség titkárának kinevezése. A tanács egyhangúlag GECSE ISTVÁNT az eddigi titkárt nevezte ki újabb négy éves megbízatási idõszakra. Az ADICA Közvállalat igazgatóbizottságában továbbra is VASTAG JÁNOS és STEVAN VELICKI kapott újabb támogatást, még a Községi Körkép helyi újság szerkesztõbizottságában az I. HK-t GECSE ISTVÁN, VASTAG JÁNOS és SÁFRÁNY ÁGNES képviseli. Napirenden szerepelt több aktuális kérdés is. Mivel az elõzõ önkormányzati vezetés képtelen volt megoldani a javasolt fekvõrendõrök elhelyezését, átirattal fordulnak az új közösségi vezetéshez hogy mindazon utakon, ahol iskola és óvoda található, gyermekeink biztonsága érdekében közösen biztosítsák a forgalom korlátozását. Az elmúlt idõszakban úgyszintén nem történt semmilyen elõrehaladás a nyilvános WC építésével kapcsolatban, ezért kérik az új községi vezetést, hogy tûzze újra napirendre. Úgyszintén elfogadhatatlan a nyári színpad és környékének elhanyagoltsága. Sok kis gyerek sérülhet meg az elkorhadt deszkáktól. A terület rendezését és karbantartását hosszú távra kell megoldani.    

    ADA I. HELYI KÖZÖSSÉG

    Gratulálunk a sikeres Tanács választás kapcsán és a helyi közösség új tanácstagjainak sikeres munkát kívánunk a megbízatási idõszakra.

Tisztelettel
MUZSLYA HELYI KÖZÖSSÉG TANÁCSA

    A tanács megvitatta és elfogadta a Tito marsall utca lakóinak kérelmét, amely fõleg az esõvíz elvezetésére vonatkozik. Javaslat született, hogy a II. HK-el közösen parkolót építsenek a V. Karadžiæ utcában a Pannon banktól a moziig. Mivel közös érdekrõl van szó, mellékes, hogy melyik helyi közösség területérõl van szó.

    Gecse István titkár többek között arról is beszámolt, hogy most épül a gyalogjárda a Njegoš utcában, és hogy a napokban kerül sor a volt aszfaltbázishoz vezetõ út javítására, és gyalogjárda javításra a D. Danièiæ utcában. Elmondta még, hogy most is dolgoznak a vízelvezetõ árkok és átfolyók tisztításán.

Gi.

novembar 2004.

Naslovna strana
Konstituisali smo lokalnu samoupravu
Iskoristiti svaku mogućnost
Sa sednice Saveta Prve mesne zajednice
Privatizacija i njeni efekti
Zašto da koristimo prirodni zemni gas?
Mladi pišu
Vesti iz policije
Impresum


Design by VA