Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2004. április

Címoldal
XLVI.Zöld levél
Pályázatok

92 RENDŐRSÉGI HÍREK 92
  • Március 4-én az adai benzinállomáson megállt egy személygépkocsi, hogy üzemanyagot vegyen fel. A kocsiban egy ismeretlen nő és férfi volt. A nő, amikor kiszállt, a mosdó felől érdeklődött. A benzinkút személyzete készségesen megmutatta neki, hol a mosdó. Mivel a mosdóhoz az üzleten keresztülhaladva lehet eljutni, az ismeretlen hölgy kihasználva azt a pillanatot, amikor senki sem tartózkodott a helyiségben, kivett az asztal fiókjából 10.000 dinárt, majd visszatért a kocsihoz. A felvett üzemanyagot kifizették - feltehetően a lopott pénzből -, és továbbhajtottak.
  • Március 15-én a moholi illetőségű J. M. és M. P. összeverekedtek, J. M. egy késsel több helyen is megszúrta M. P. jobb karját. Mindkettőjük ellen bűnvádi feljelentést tett a rendőrség.
  • Hamis 100 eurós! A rendőrség felhívja a polgárok figyelmét, hogy euróval történő fizetés esetén nagyobb figyelmet szenteljenek erre a pénznemre, mert március 13-án a polgárok közötti adásvételkor a vevő hamis százassal fizetett, ezt az eladó csak később vette észre. Ha bárki is gyanúsnak találja a kapott pénzt (eurót), azonnal jelentse a rendőrségnek!

april 2004.

Naslovna strana
Kakvu vodu pijemo
Bolna tranzicija - surova stvarnost
Vesti iz policije
Mladi pišu
Slikari naše opštine
Konkursi
Impresum


Design by VA