Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

  2005. július

Címoldal
Jövőkép, amely megvalósítható
Ada ünnepelt
Ada község napja - Ünnepi ülés
Ada napi kísérőrendezvények
Aratóünnepség
Rövid áttekintés az Első Helyi Közösség tevékenységéről az elmúlt két hónapban
Olimpia előtti főpróba
A 9. munkásolimpia bemutatója
Lesznek-e elbocsátások az adai Egészségházban?
A régmúlt büszkesége
Elismerés az adai Vöröskeresztnek
Égbe szálló füstjelek
Festői aratóverseny Adán
Hagyaték a jövőnek
Csigabiga gyere ki!
A gyógykutunk vize iható
Gazdag gyógynövény-szüret
„Köszönöm”
Nyelvi figyelő
Hírek
Rendőrségi hírek
Zöld levél
Sport
Tarka oldal
Impresszum

„KÖSZÖNÖM”

    A jól elvégzett munkáért nagyon nagy elismerés a „KÖSZÖNÖM” szó, különösen, ha munkaakció formában történik. Az emberek összefogását igényli az együttélés egy kis településen belül. Ha ez nincs, akkor szomorú a helyzet, de az meglátszik a környezeten is, ahol élnek. Ma is lehet találni jó szándékú embereket, akik hajlandók a közös együttélés szebbé tevéséért időt szentelni.
    Törökfalun, e kis településen is sok a tennivaló, amit meg lehet oldani összefogással. Az tavaszi hónapok alatt e kis faluban sok minden történt a környezetünk szebbé tevése érdekében. A helyi közösség és tűzoltóság épülete előtti kert bekerítése és szebbé tétele nagy munka volt, amin sokan rész is vettek. Kerítést állítottak fel, befestették, fákat nyestek meg, betonoztak, és a régi lóvontatós tűzoltókocsit felújítva közszemlére kiállították.
    Mindez patrióta szeretett nélkül nem történhetett volna meg abban a személyekben, akiket most felsorolok: ifj.Nagy Mátyás, Doszkocs Róbert, Baksa Nándor, Perdi Lőrinc, Miklós Csaba, Bilicki László, Novák Attila, Vince Zoltán, Vince Ildikó, Vince Sarolta, Vince Szebasztián, Szűgyi Csaba, ifj. Mácsár István, id.Mácsár István, Januskó Árpád, Bazsó József, Surányi Nándor, Mrk šić Aleksandar, Péter Attila, Soltis Tibor, ifj. Jaramázov Péter, Tót Norbert, Zednik Endre, Nagy Verona, Nagy Ilona, Gál Erika, Huszeinbasity Zsuzsanna, Hasziló Mária, Jaramázov Erzsébet, Papp Rozália, Nagy Rózsa, Doszkocs Eleonóra, Szöllősi Krisztina, Balog Evelin, Kocsis Annabella, Mácsár Dianna, Balog Gizella, Törük Jenő, Kombi Metal, Obajdin Ferenc, He-Ry, Barát Kálmán, Márity Antal, Molnár József.
    Mindannyian fáradságot nem ismerve örömmel segítettek az eredmény megvalósításában. A terv megvalósult az emberek pedig mondogatják: „Büszkén nézzük a munkánkat, valamint a köszönő levelekre is, amelyeket a Helyi Közösségtől és a Községi Tűzoltó Szövetségtől kaptunk!”. Június 24-én este össze lettek híva és megvendégelve a munkaakcióban résztvevők. Ez alkalommal a Tűzoltóság köszönő oklevelét is megkapták. Az arcokról öröm, megelégedettség és mosoly sugárzott, amit nem lehet leírni, csak megélni és emlékezni rá.
    Még ha nehéz is az élet, teli terhekkel ránk nehezedve a mindennapi kihívásoktól, de a „köszönöm” szó és arra az öröm visszatükröződése reményt és bátorságot ad az embernek, hogy szükséges az összefogás, hisz abban az erő. Ezúton is mindenkinek, aki az elmúlt időszakban a Törökfalvi Helyi Közösség területén bármely közös munkaakcióban vett rész KÖSZÖNETET mondok ezen írás által.

Molnár József

jul 2005.

Naslovna strana
Proslavljen Dan Ade
Dan opštine Ada - Svečana sednica
Prateće manifestacije povodom Dana opštine
Reforma penzijskog i invalidskog osuguranja
Priznanje najboljima
Promocija 9. Radničke olimpijade
Obaveštenje o vodi termalnog bunara
Koncert duhovne muzike
Molski dobošar
Obaveštenje
Vesti iz policije
Impresum


Design by VA